Vælg filer for at begynde

Gratis Online Video Lyd Konverter

Konverter og rediger enhver video- eller lydfil

Anmeldelser ( 0 )
Vælg filer for at begynde
SCROLL

Guide til at komme hurtigt i gang

Videoafspilning

Hvis det er første gang, du bruger vores service, skal du downloade vores launcher for ubegrænset konversion.

Konverter enhver fil for nemmere afspilning

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter er et smart program, der er tilgængeligt til både Windows og Mac OS. Denne gratis videoconverter er den bedste til at konvertere videoer, da den kan konvertere videoer til ethvert video- eller lydformat ved en utrolig hastighed. Outputformaterne er kompatible med de fleste mobilenheder såsom iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7, osv.

LÆR MERE
Gratis
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG, og RA
Stream medieformater til TV, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android Tablet, DVD-afspillere, osv.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
PAK SAMMEN

Personliggør og gem dine stilfulde videoer lokalt

Denne gratis videoconverter inkluderer mange brugervenlige og avancerede muligheder. Før du konverterer, kan du nemt redigere dine videoer online. Finpuds, forbedr og personliggør dine videoer uden problemer. Det endelige resultat vil blive perfekt.

LÆR MERE
 • Du kan beskære videoer, redigere videostørrelser, justere videoeffekter og tilføje vandmærker. Altså er det en hurtig og gratis måde at konvertere og personliggøre dine mediefiler.
 • Programmet giver mulighed for at konvertere videoer online til en bred vifte af opløsninger fra 144P til 1080P. Du kan også vælge at bevare den oprindelige opløsning, når du konverterer. Særlige outputstørrelser som 16:9, 4:3, 3:2, osv. giver dig mulighed for at lave videoer, der er optimeret til PSP, DVD, iPhone og iPad. Derudover kan du vælge forskellige slags bit rates, frame rates, kanaler, og sample rates for konverterede video- eller lydfiler.
PAK SAMMEN

Online, hurtig, lovlig og gratis uden begrænsninger

Dette er en absolut GRATIS onlineservice. Der er INGEN ekstra beløb for at bruge den. Du kan konvertere så mange videoer, som du vil. Hver gang du vil konvertere videoer til MP4 eller andre formater online, skal du blot besøge denne hjemmeside, der hverken kræver installationer eller oprettelse af konto. Hvis du ikke bryder dig om at downloade nye programmer til din computer, er Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter virkelig et godt valg, der ikke vil sløve din computer ned.

LÆR MERE
 • Konverter videofiler ved høj hastighed

  Hvor hurtigt kan programmet konvertere videoer online? Vores tests viser ekstremt hurtige hastigheder ved konversion af mindre videoer. Selvom det naturligvis tager lidt længere tid at konvertere større videoer, garanterer vi lynhurtige konversioner.
 • Venlig og imødekommende kunderservice

  Vi har et team af professionelle tekniker, som arbejder på at holde denne hjemmeside fantastisk. Du er mere end velkommen til at underrette os om ethvert problem, du måtte støde på. Vores specielle tips og instruktionsvideoer omkring vores service kan også være en hjælp.
PAK SAMMEN

Konverter video og lyd med vores API-service

Funktionerne ved at bruge vores API-service: Indlejr konversionsteknologien på din website, app eller tilføjelse. Det er super nemt at komme i gang med at lege med API-koden her.

Mest brugervenlige grænseflade

 • vælg filer
 • vælg format
 • avancerede indstillinger
 • indstil parametre
 • begynd konversion

Derfor skal du vælge Gratis Online Video Lyd Konverter

Rating: 5.0- baseret på 97 ratings.
 • Jeres video konverter er helt klart den bedste, jeg nogensinde har brugt! Og jeg vil mene, at jeg har prøvet sådan cirka alle på markedet for at finde den bedste, og her er den.

  Denne software er virkelig fed. Den er helt klart min favorit. Jeg får alt, hvad jeg har brug for. Den er effektiv og hurtig.

 • Jeg havde brug for at udtrække lyd fra en video, og denne app klarede denne opgave helt fantastisk. Den konverterede min video hurtigt og nemt.

  Denne onlineapplikation er så fantastisk, fordi jeg kan konvertere video uden at installere et program. Desuden er der intet kvalitetstab på outputfilen.

 • Jeg hørte om dette program fra et tidslinjeopslag på Facebook. Det virker perfekt, når jeg prøver at trimme videoklip.

  Tak for denne fremragende service. Den er virkelig til hjælp, når jeg skal lave en video om til et andet format.

  Online Video Konverter Kommentar

  Skriv en kommentar

  Indtast venligst dit navn!
  Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

  Kommentér (0)

  Anmeldelser og omtaler

  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen
  Click below to install