Sådan konverterer du gratis MKV til MP4
Kommentar

Sådan konverterer du gratis MKV til MP4

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Næsten alle kender til MKV, et filformat, som understøtter video, lyd, billede eller undertekster i én fil, ligesom AVI eller ASF. Men, normalt er det ikke digitale enheder som iPhone, Android-smartphones og video afspillere som QuickTime på Macs standard format. Tænk hvor irriterende det ville være, hvis du downloadede din yndlings HD-video, men ikke kunne afspille den på din mobil eller MP4-afspiller, fordi enheden ikke understøtter MKV-formatet! I det tilfælde vil du helt sikkert have lyst til at konvertere MKV til et andet understøttet format, så du kan se din downloadede MKV-film. Mp4-formatet, som understøttes af mange større elektroniske produkter inkluderende smartphones og DVD-afspillere, anbefaler vi som format, især hvis du har din egen Mp4-afspiller og nyder at se film.

Efter at have prøvet adskillige apps, har jeg fundet de to bedste. En af dem er Apowersoft Gratis Online Videokonverter, som tillader dig at konvertere MKV til MP4 gratis. Den anden er også fra Apowersoft, blot en mere avanceret version, Apowersoft MKV Konverter.

Vælg Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter for at konvertere MKV til MP4 gratis

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter er webbaseret og brugervenlig og kræver ingen registrering eller download. Den giver dig kvalitetsvideoer og sparer dig tid i løbet af processen. På blot tre trin, kan du søge på din computer efter den MKV du vil konvertere, indstille videoindstillinger og til sidst skal du trykke på Konverter-knappen for at starte konverteringen. Du kan trygt konvertere MKV til MP4 online uden ekstra værktøjer, tilmelding, virusser og andre irriterende ting. Blot se nedenstående video, hvis du vil vide mere om denne app.

Personligt, hvis jeg skulle vælge mellem alle online gratis videokonvertere, ville jeg vælge Apowersoft, fordi programmet giver det mest tilfredsstillende resultat. I øvrigt, selvom den er en gratis MKV til MP4 konverter, så kan appen også konvertere andre populære formater som AVI, MOV, WMV, MPG, FLV, ASF og 3GP. Jeg har allerede oprettet siden som et bogmærke, så jeg kan få øjeblikkelig adgang til appen, når jeg skal konvertere mine video online og gratis.

Phone music

Konverter MKV til MP4 med Apowersoft MKV Konverter

Hvis du er en videoentusiast, er den ovennævnte app muligvis ikke i stand til at opfylde alle dine krav, medmindre du kan nøjes med det basale. Denne app indeholder ting som trim, formindsk og du er i stand til at tilføje undertekster til den konverterede video. Med Apowersoft MKV Konverter vil alle forbedringer, til videoen, blive lavet som du vil have det. Derudover har pro-versionen mange andre attraktive funktioner som; integrer flere videoer i én, massekonverter videoer og så kan du tage snapshots af videoen. Sammenlignet med den anden app, tillader pro-versionen dig at konvertere MKV til MP4 med mere specifikke funktioner, en mere professionel måde at konvertere på. Vi anbefaler, at du prøver en gratis prøveversion af pro-versionen. Du skal kun købe programmet én gang, og derefter er du garanteret, at du kan konvertere MKV til MP4, eller andre formater, resten af livet.

Konverter MKV til MP4

Tryk på Download Nu knappen for at starte downloadingen og så har du den gratis prøve.

Download

Hvis du søger på nettet, vil der komme en liste af applikationer eller programmer frem, hvis du har søgt efter gratis konvertering fra MKV til MP4 online.

Men, hvis du ønsker en gratis og webbaseret app, vil Apowersoft Gratis Online Videokonverter være det bedste valg. Hvis du, derimod, skal bruge en professionel måde at konvertere video på, vil Apowersoft MKV Konverter Studie være værd at overveje.

Rating:4.3 /5(baseret på 6 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilVideo Konverter.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen