Gratis HEIC Konverter

Konverter HEIC-fotos til JPG til dig selv

Anmeldelser (2)
Kvalitet
100%
Vælg .heic/heif eller Drop dem her
Download App for hurtigere og nemmere konvertering
Klar
Download App
Download alt
  HEIC
  Fuldt navn :High Efficiency Image File Format
  Filendelse :.heif, .heic
  MIME :image/heif, image/heic, image/heif-sequence, image/heic-sequence
  Udviklet af :Moving Picture Experts Group (MPEG)
  Formattype :Image Container Format
  Tilknyttede programmer :iOS
  JPG
  Fuldt navn :Joint Photographic Experts Group JFIF format
  Filudvidelse :.jpg, .jpeg, .jpe, .jif, .jfif, .jfi
  MIME :image/jpeg
  Udviklet af :Joint Photographic Experts Group
  Formattype :Lossy billedformat
  Tilknyttede programmer :Google Chrome, Apple Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Adobe Photoshop, IrfanView, Paint Shop Pro, Pixel image editor, GIMP, ImageMagick, Paint.NET, Xara Photo & Graphic Designer.

  Konverter HEIC til JPEG Online

  Startende med Apples seneste iOS 11 er HEIC det nye standardformat til lagring af billeder på iDevices. Sammenlignet med JPEG, gør dette særdeles effektive format billeder meget mindre, uden at det går ud over kvaliteten. Problemet er, at nogle brugere ikke kan vise HEIC billeder på deres enheder. Med denne Apowersoft gratis HEIC konverter, behøver du ikke bekymre dig om kompatibilitet med dit computersystem eller din ældre software. Det er virkelig nemt at konvertere HEIF (.heic) billeder til JPEG. Du kan også bevare Exif-data, når du konverterer. Kvaliteten af billedet bliver ikke forringet ved konverteringen.

  Konverter flere HEIC-filer samtidig

  Apples nye billedformat er virkelig nyttigt for mobiltelefoner, der kun har lille lagerplads. Imidlertid skal iOS 11-brugere konvertere HEIF til JPG, indtil formatet bliver anvendt overalt. Hvis du har taget masser af HEIC-billeder, vil du desværre opdage, at de ikke genkendes i Windows, Dropbox eller Google-fotos. Så kan du bruge denne online HEIC konverter til at udføre arbejdet. Brugere kan uploade op til 30 billeder til konvertering i løbet af en session, hvilket sparer tid.

  Konverteringen af HEIC til JPG sker i skyen

  Hele konverteringsprocessen sker i din browser. De uploadede filer er helt sikre, og det er kun dig, der har adgang til dem. Billederne bliver slettet, når konverteringen er overstået. Så du behøver ikke at være bekymret for dit privatliv.

  Gratis, hurtig og nem at betjene

  Med den gratis HEIC-konverter får du den bedste oplevelse med konvertering. Det anvender effektiv teknologi, så du kan konvertere HEIC-billeder til JPEG på ingen tid. Brugen af denne HEIC til JPG konverter er helt gratis, og du er hverken forpligtet til at tilmelde dig, abonnere på eller installere tredjeparts plugins. Og det understøtter – uden nogen begrænsninger - både Windows og Mac. Du skal blot navigere til webstedet og trække HEIC-filer fra dit lokale drev, så bliver de optimeret og konverteret til JPEG helt automatisk.

  Du har nået et maksimalt antal tilladte filer (60), venligst download desktop-versionen.
  Der er mere end 60 konverterede filer har, venligst download desktop-versionen.
  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen