Online Video Editor

Skab dine egne fantastiske videoer med Pro-funktioner, ingen erfaring er nødvendig

Rediger video via enkle trin

Alle kan lave gode videoer på få minutter

 • 01

  Vælg funktioner

  Vælg den funktion, du vil bruge
 • 02

  Upload videoer

  Klik "Upload" for at tilføje videobilleder
 • 03

  Gengiv video

  Få video i høj kvalitet med flere enkle klik

En All-in-One online videoskaber

Apowersoft Online Video Editor er et enkelt, men kraftfuldt værktøj, der leveres med alle de funktioner, der kræves for at skabe en fantastisk video. Rediger videoklip på nettet uden unødvendig softwareoverførsel og kompliceret installation. Du behøver ikke særlige designfærdigheder for at skabe en cool video med vores enkle værktøjer til videoredigering.

Understøtter næsten alle videoformater

En bred vifte af formater understøttes, såsom MP4, MKV, AVI, MOV, FLV, WMV, M4V, WebM osv. Du får større frihed til at vælge dine videoklip fra din computer, uanset om de blev downloadet fra internettet, optaget af en smartphone eller optaget med HD-videokameraer. Og de nyligt populære formater opdateres løbende for at udvide den stadigt voksende liste over understøttede formater.

Tilgængelig på tværs afe platforme

Som en webservice er dette værktøj kompatibelt med både Windows og Mac OS. Når du vil redigere dine videoer, skal du bare åbne den i din browser og begynde at redigere dem på en computer, så længe der er en internetforbindelse til rådighed. Når du har udført din opgave, skal du lukke siden, og dine originale videoer bliver permanent slettet fra vores server inden for 24 timer.

Høj gengivelseshastighed

Vores online video editor er fantastisk til at skabe og redigere enhver form for video. Vi anvender den nyeste algoritme til at opretholde en høj hastighed ved behandling af en video. Den har en brugergrænseflade, som er nem at forstå og funktioner, der har hjulpet tusindvis af brugere over hele verden med at skabe videoer online på få minutter. Du skal blot gennemse vores mange kategorier af videofunktioner for at skabe den perfekte video til dig.

Vores fordele

Ingen tekniske færdigheder kræves. Alle kan producere fantastiske videoer i browseren.

 • Gratis at bruge

  Helt gratis. Nyd alle funktioner uden begrænsninger. Vi tilføjer ikke vandmærker til dine videoer.
 • Bekvemt

  Intet at downloade eller installere. Få adgang til det overalt og når som helst, så længe en pc og internetforbindelse er tilgængelige
 • Sikkerhed

  Fortrolighed er garanteret. Ingen risiko for at videoer bliver lækket. Dine uploadede filer fjernes permanent inden for 24 timer.

Hvorfor vælge os?

Hvad siger andre brugere om det?

 • John Moore

  Meget praktisk og dejligt at bruge. Det gør alt, hvad jeg behøver for at lave min film. Og forresten så er jeg nybegynder.
 • Isadora

  Det er enkelt, gratis og nemt at bruge. Perfekt til redigering af videoer online. Elsker det!!
 • Luis Gabriel

  Jeg elsker dette websted. Fremragende værktøjer til redigering af videoer online uden at skulle downloade og installere!

Et videoredigeringsværktøj med alle funktioner til dig.

Betjent 1.835.619 brugere verden over

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen
Click below to install