Tre gode måder til at konvertere MP4 til M4A
Kommentar

Tre gode måder til at konvertere MP4 til M4A

Senest opdateret den 18-08-2018 af

MP4 er et multimedieformat som bruges til at gemme lyd- og videofiler, og som også er udbredt brugt til cyber transmission. Dog tænker nogen Apple brugere, om de blot kan lytte til lydsporet af MP4 filen. Hvis du også ønsker at udpakke lyddelen fra MP4 filen, er det højt anbefalet, at du konverterer MP4 til M4A. M4A formatet, som er udviklet af Apple Inc., er populært hos brugere, på grund af dens tabsfrie lydkvalitet og minimale brug af harddiskplads. Dette er vigtigt, hvis du skulle have lyst til at konvertere en MP4 fil til en lydfil, som du kan lytte til på dine Apple enheder i fremtiden.

Guide til konvertering af MP4 til M4A

For at kunne konvertere MP4 med lethed, er der her nogle konverteringsprogrammer og metoder, som kan være til en stor hjælp.

1

Omdøb filendelsen

Det er meget let for dig, at omdøbe filendelsen. Det eneste som du skal gøre, er at ændre MP4 filendelsen til M4A. Er det en smule forvirrende? Her er hvordan det virker.

 • Vælg MP4 filer, højreklik på dem og vælg ”Omdøb”.
 • Ændrer nu filendelsen MP4 til M4A. MP4 ligger placeret efter punktummet i filnavnet. Bemærk at du skal skrive M4A med små bogstaver.
 • Til sidst skal du trykke på ”Enter” og bekræfte at du virkelig ønsker at ændre formatet på filen. Et nyt vindue vil poppe op, som spørger dig om dette. Tryk blot på ”Ja” for at bekræfte.
 • Overfør de nye filer til dine Apple enheder, er afspil dem direkte på din Mac.

Uden brug af nogen hjælp fra værktøjer, er det muligt at foretage en konvertering fra MP4 til M4A. Hvis din PC ikke viser dig filendelserne, kan du blot søge på Google efter en løsning. Dog skal du være opmærksom på, at når du først konverterer filen, vil den originale fil blive tabt, og der kan forekomme ændringer i den overordnede kvalitet af filen. Hvis filkvaliteten ikke er tilfredsstillende, har du måske lyst til, at prøve en af de næste to konverteringsprogrammer.

2

Brug en gratis Online Video Converter

En god gratis converter som du kan bruge, er en webbaseret applikation kaldet Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter. Dette er et værktøj, som kræver en netværksforbindelse, for at kunne konvertere normalt. Det fungerer ikke blot som en MP4 til M4A converter, men understøtter også konvertering af mange andre formater. Uden registrering og begrænsninger på filstørrelsen, kan du have en god oplevelse under konverteringsprocessen. Hvis du er nybegynder til konvertering, kan du gå til Apowersoft hjemmeside og blot følge trinene nedenfor. Derefter vil det at konvertere, blive en leg for dig.

 • Klik på ”Gennemse” knappen for at uploaded filen fra computeren.
 • Vælg ”M4A” som outputformatet, og justér parameterne som er vist på siden.
 • Klik på ”Konverter” knappen for at starte konverteringen og filen kan derefter findes i den mappe, hvor den orignale MP4 var.

MP4 til M4A

Det skal lige nævnes, at det også understøtter batch konvertering. Med det sagt, så kan du tilføje mere end en fil som skal konverteres ad gangen. Den eneste utilstrækkelige ting ved programmet, er at konverteringshastigheden kan være afhængig af din cyber-status, samt filstørrelsen.

3

Gør brug af Skrivebord Video Konverter

Apowersoft Video Konverter er absolut den bedste converter som du kan bruge. Det er et program til skrivebordet, som er lavet til at kunne konvertere ethvert filformat, inklusiv MP4 til M4A. Dette værktøj producerer et outputformat i høj kvalitet, eller brugeren kan vælge hvilken en de vil bruge, alt efter hvilken portabel enhed de konverterer til. Derudover kan man forudindstille kvalitetsparameterne af outputfilen. Klik blot på ”Indstillinger” og et nyt vindue vil poppe op. Du kan også let konvertere op til flere filer med en høj hastighed, da processen ikke er afhængig af din internetforbindelse. Indsæt blot alle filerne og konvertér dem alle på samme tid. Her er trinene til, hvordan du konverterer fra MP4 til M4A.

Download

 • Download programmet og åben det.
 • Klik på ”Tilføj filer” knappen og vælg MP4 filen fra computeren.
 • Åben dropdown listen under ”Profil” og klik på ”Lyd” og vælg derefter ”M4A” som outputformatet.
 • Klik på ”Konverter” knappen for at starte med at konvertere. Filen vil blive gemt på din computer.

konvertere MP4 til M4A

Udover dette, kan dette værktøj også hjælpe dig med at redigere videoer. Klik blot på ”Rediger” knappen og du vil se et redigeringsvindue. Du kan trimme lyden ved at vælge ”Tilføj beskæringsmarkør” knappen og derefter trække i skyderne, for at vælge den del som du skal bruge.

rediger

Resumé

Alt det som er nævnt ovenfor, er fede måder til at konvertere MP4 til M4A. Hvis du ikke lægger så meget mærke til kvaliteten af filerne, kan du prøve at omdøbe filerne med det samme. Hvis du ikke ønsker at installere noget på din PC, så er det værd at prøve en Gratis Online Converter. For at få en bedre oplevelse og en bedre konverteringsproces, hvor du kan nyde godt af flere funktioner, så kan du gøre brug af Video Converter Studio. Det er blot at vælge den metode, som passer bedst til dig.

Rating:4.3 /5(baseret på 19 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilKonvertere online videoer, Konvertere videoformat, Video Konverter, Video konverter kilde.Sidst opdateret den 18-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen