Fem Bemærkelsesværdig Værktøjer til Konvertering DVD til MP4
Kommentar

Fem Bemærkelsesværdig Værktøjer til Konvertering DVD til MP4

Senest opdateret den 05-08-2015 af

DVD, hvilket betyder ”digitalt, optisk lagermedie til data”, har været populært og attraktivt for en meget lang tid. Dog i dag er denne lagermedie allerede blevet forældet på nogle måder. Og det kan gøre folk irriteret at sætte dvd’er til pc’en og afspille den ene efter den anden. Så for at gøre fuld brug af gamle og inaktive dvd’er, mange mennesker ville gerne udtrække MP4-filer fra DVD og gemme dem på pc’en, for at afspille dem bagefter. I denne artikel har vi valgt 5 metoder med hvilket dette kan gøres.

Top 4 DVD til MP4 Online Konverterings-Software

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner af denne DVD til MP4 online konverterings-software er, at det understøtter konvertering af DVD til MP4 format uden tab af komputerens hastighed. Og så findes der ingen forstyrrende annoncer og virus, som gør appen mere sikker. Bortset fra det, er softwaren helt gratis. Og det kan opfylde dine forskellige krav i henhold til videoformater herunder MP4, AVI, WMV, MOV, VOB, MKV, osv.

Gratis Online Video Lyd Konverter

Nedenfor trin-for-trin vejledning hvordan man frit kan konvertere DVD til MP4:

  • Indsæt din DVD i din computer.
  • Gennemse videofiler i DVD mappe og vælg en VOB videofil til konvertering.
  • Konfigurer andre indstillinger som output format, bit-rate, kanaler og samplingfrekvens, samt mange andre avancerede indstillinger efter egen behov.
  • Sidste ting er at klikke på “Konverter” knappen, og omdannelsen vil påbegynde.

Office Converter

Som navnet antyder, kan denne konverter anvendes som video konverter, audio konverter, dokument konverter osv. Softwaren kan hjælpe dig med at administrere dine Office-filer fleksibelt og nemt. Det er en bemærkelsesværdig DVD til MP4 konverter, som lader dig konvertere filer både fra din harddisk på din PC samt videoer fra nettet. For at konvertere DVD videoer til MP4, skal du blot klikke på knappen “add files” og vælg en videofil på DVD, og ændre video- og lydindstillinger. Når dette er gjort, bare klik på “Convert” ikonet for at udføre opgave.

Office Converter

Bortset fra den ovenstående, kan softwaren også bruges til at konvertere video filer fra online streaming sider til formater som MP4, RM, SWF, WMV, osv. Man skal downloade YouTube-video fra nettet for at og konvertere. Vejledning: Kopier webadressen af den YouTube-video du har valgt og indsæt det i URL-feltet, klik på “Download and Convert”, og så vil du modtage den omformateret video i et kort et stykke tid.

Convert.Files

Ligende til den tidligere program til konvertering DVD til MP4, denne web-baseret program giver dig mulighed for at konvertere video, lyd, eBook til de formater, du ønsker. Den stadig har nogle funktioner, som adskiller denne værktøj fra andre ligende programmer. Man kan lære grænsefladen i et kort overblik uden besvær, da det er meget enkel og nemt. Desuden, før den konverteres, findes der en indstilling – “Send a download link to my e-mail”, som giver dig adgang til de download links du har valgt. Dette hjælper med nemt deling igennem eget netværk.

Convert.Files

Zamzar

Denne DVD til MP4 online konverter er den nemmeste at betjene. Dette skyldes dets levende webside, som vejleder en bruger gennem fire trin. Træk eller slip filerne til konvertering og vælg format i hvilket output skal være konverteret, bagefeter indtast din e-mail adresse for at modtage filen efter konvertering. Sidst skal du klikke på “Convert” for at udføre opgaven. Softwaren har output indstillinger for at konvertere videoer til en kompatibelt, bruger-definieret format, herunder Apple TV, iPad, iPhone og mange andre digitale enheder.

Zamzar

Bedste DVD til MP4 Converter Software

Alle de ovenfor beskrevet værktøjer er online måder til at frit konvertere DVD til MP4. Disse kan dermed blive forstyrret af dårlige netforbindelse. I så fald kan skrivebordet program være et bedre alternativ for at gøre processen mere stabil og pålidelig. Her ville jeg anbefale en fantastisk DVD til MP4 konverterings program – Apowersoft Video Konverter. Det er en professionel video konvertering software, der understøtter mange video-og lydformater, som kan opfylde dine forskellige krav. For at få en mere generel idé om dette program, lad os se detaljerede instruktioner om, hvordan man kan konvertere DVD til MP4:

Download

i

For det første fordi det er en desktop-program, skal du hente og installere det på din pc, køre det ved at dobbeltklikke på dens ikon.

ii

Efter dette er gjort, klik på “Tilføj” ikonet for at indlæse DVD-filer samt konfigurer profilindstillingerne. Med henhold til konvertering af MP4 format, kan man vælge et bestemt konverteringskvalite.

iii

Indstil output mappe for at gemme den konverterede fil og den sidste ting du skal gøre er at trykke på “Convert” knappen for at starte konverteringen. Du kan klikke på “Åbn” ikonet for at gemme den konverterede MP4-fil på din harddisk.

Video Konverter

Som den mest brugbare program til konvertering af DVD til MP4, er det også muligt at redigere video. Funktioner som: trimning, beskæring, tilføjelse af effekter og undertekster. Desuden har programmet en indbygget medieafspiller, der understøtter videofil optagelse på dette program direkte.

Generelt set har alle MP4 til DVD koverters sine højdepunkter, der tiltrækker folk til at udnytte det. Online værktøjer er praktisk og let at bruge, men de er ikke særlig stabil og pålidelig. Som for desktop-programmet, skal det være den bedste DVD til MP4 Converter for sine avancerede funktioner og professionelle værktøjer, der gør konverteringen mere effektivt. Uanset hvilket værktøj du vælger, kan du dermed få dine MP4-filer fra DVD til lettere afspilning.

Rating:4.3 /5(baseret på 12 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilVideo Konverter.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen