De bedste metoder til konvertering fra M4A til M4R
Kommentar

De bedste metoder til konvertering fra M4A til M4R

Senest opdateret den 18-08-2018 af

M4A er et lydformat, som har bedre kvalitet og fylder mindre end det populære MP3-format. M4R er en speciel filtype, der bruges som ringetoner til iPhone og kan købes igennem iTunes. Lyd i M4A-formatet kan ikke kun bruges til underholdning men er også brugbart som ringetone, selvom formatet skal konvereres. Når du får fat i en M4A lydfil, skal den konverteres til M4R, som er et typisk Apple-autoriseret filformat. I denne artikel vil jeg vise dig to løsninger til hvordan man konverterer M4A til M4R.

Software til at konvertere M4A til M4R

Apowersoft Video Konverter

Dette program er et professionelt skrivebordsværktøj til at konvertere lyd- og videofiler til de forskellige formater, du har brug for. Du kan få mere detaljeret information omkring dette værktøj ved at gå til dette link. Det er overraskende nemt og enkelt at konvertere M4A til M4R med denne software. Følg trinene nedenunder og lær mere:

Step 1: Download og installér programmet før du kan bruge det på din computer.

Download

Step 2: Klik på “Tilføj filer”-knappen og vælg den M4A-fil, du ønsker at konvertere. En anden måde at importere filer på, er at trække dem til kontrolpanelet i hovedmenuen.

Step 3: Gå til “profil”, klik på pilen for at åbne drop-down-menuen, vælg “Lyd” og vælg “M4R” som outputformat.

Step 4: Klik på “Konverter”-knappen for at starte konverteringen. Bagefter kan du overføre den konverterede M4R-fil til din iPhone og indstille den som din ringetone.

konvertere M4A til M4R

Dette program til konvertering af M4A til M4R kan ikke kun bruges til én fil ad gangen, det understøtter også konvertering af adskillige filer samtidigt. Dette betyder, at du kan forvandle et væld af filer til iPhone-venlige formater på samme tid, hvilket sparer dig en masse tid og energi. Du kan være ganske rolig for kvaliteten af den konverterede lydfil, da programmet opretholder lydkvaliteten intakt fra den originale lydfil. Udover lydkonvertering indeholder programmet også andre spændende funktioner, for eksempel en videoafspiller og to forskellige værktøjer til videoredigering, hvoraf det ene er simpelt og det andet er mere avanceret. I takt med at du lærer programmet at kende, vil du opdage dets brugbarhed som multimedieværktøj.

iTunes

Sange i M4A-format i dit iTunes-bibliotek kan også konverteres til M4R, men du skal være sikker på, at M4A-filerne er blevet tilføjet til dit iTunes-bibliotek, før du begynder konverteringen. Ved denne metode undgår du at hente yderligere software, men det er en lang proces, der indeholder mange trin, hvilket kan være tidskrævende. Det kan desuden virke lidt forvirrende og indviklet, især for folk, der ikke er særligt tekniske.

At konvertere M4A til M4R ved hjælp af iTunes involverer disse trin:

  • Tilføj sange i M4A-format til din spilleliste i iTunes.
  • Angiv start- og sluttidspunkt for ringetonen inden for 40 sekunder og lav en AAC version.
  • Konverter AAC-filen til M4R-format og tilføj den til “Tones”-kolonnen nederst til venstre i iTunes-menuen.
  • Synkroniser med iTunes, så M4R-filen nu er at finde på din iPhone. Indstil sangen til ringetone på din iPhone.

M4A til M4R

Jeg har lavet et skema, der opvejer fordele og ulemper ved hver af de nævnte metoder, og dermed viser dig, hvilken løsning, der passer bedst til dit behov:

Apowersoft Video KonverteriTunes
Antal trinKonverteringen kan fuldendes på kun tre simple trin.Der er mange trin involveret i processen.
BrugervenlighedVærktøjet er simpelt og nemt at bruge.Konverteringsfunktionerne er tidskrævende at blive fortrolige med.
Understøttede konverteringsformaterDet understøtter en lang række forskellige lyd- og videoformater.Det kan bruges til konvertering til nogle få formater.
LydkvalitetLydkvaliteten fra den originale fil forbliver uændret.Lydkvaliteten er ikke garanteret efter konvertering.

Summary

Efter at have vurderet de to metoder til hvordan man konverterer M4A til M4R er det ganske klart, at Apowersoft Video Converter Studio er den bedste løsning på grund af dens brugervenlighed, højre lydkvalitet og mange andre funktioner, der ikke kan findes i iTunes. Jeg håber, du finder informationen i denne artikel brugbar.

Rating:4.3 /5(baseret på 16 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilKonvertere videoformat, Video Konverter, Video konverter kilde.Sidst opdateret den 18-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen