Apowersoft Gratis Lydredigeringsprogram

Gratis Lydredigeringsprogram
Rating: 3.7 / 5 (baseret på 12 ratings) Tak for din rating!

Apowersoft Gratis Lydredigeringsprogram er et effektivt værktøj, som er designet til at hurtigt redigere lydfiler. Med den kan man nemt klippe, forene, samle, kopiere og indsætte lyd. Ved hjælp af softwaren, kan man også tilføje, mixe og overskrive lyd eller tilføje forskellige effekter til den. Programmet understøtter masser af mediefiler såsom: MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A og mange andre. Man kan dermed bare importere lyd og genskabe den med det samme.

  • Nemt skab ringetoner og lyde på notifikationersning
  • Foren korte musikklip i én sang
  • Forbedr videoer ved at anvende forskellige effekter
  • Hurtigt import og eksport lyd
  • Nemt rediger ID3-tag info
  • Arbejd problemfrit på både Windows og Mac OS

Imens du redigerer lyd du kan vise et preview i realtid og dermed kontrollere resultatet. Ingen grund til at re-indkode filen, for denne gratis lydredigeringsprogram kan udsende lyd uden tab af kvalitet.Apowersoft lydredigeringsprogram giver dig den mest bekvemme måde at redigere lyde, da den er browserbaseret. Med et enkelt klik, vil den være aktiveret, og du skal ikke logge på eller installere en anden plugin på din computer.

klippe og flette lyd

Foretag forskellige redigerings jobs

Klip, opdel og foren - alle disse opgaver kan gøres med denne gratis audio redigeringsværktøj. I dette tilfælde kan du gemme den ønskede del af en lyd og indstille det som notifikation-tone. Eller blot klippe dele fra en stor musikfil. Derudover er det muligt at samle flere lyde sammen i en enkelt fil.

tilføje musik effekter

Perfekt lyd med kunstneriske effekter

Musik fans kan omarbejde lyden ved at tilføje forskellige effekter til lydfiler. For eksempel kan man blande to sange til at få en nyt lytteoplevelse. Det er også en rigtig god idé at indsætte specielle lydeffekter til at gøre lyden mere levende.

støtte forskellige formater

Understøtter en bred vifte af lydformater

Softwaren ikke kun kan redigere MP3 gratis, men også er i stand til at redigere lyd fra video-filer. Når du har importeret en video, vil editoren rippe lyden fra den og vise lyden i bølgeform. Derefter kan du begynde at redigere den med det samme og eksportere den bagefter til MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV eller andet format.

ID3 mærkeeditoren

Kom godt i gang med en Kraftfuld ID3 Editor

For at ordentlig styr på dit musikbibliotek. Du kan tilføje informationer til sange og albummer. Du kan tilføje titlen, kunstnernavn, år og genre. Og du også har mulighed for at indsætte en brugerdefinieret lyd for at anerkende musikken nemt.

lytte mens du redigerer

Pre-lyt din audio fil ved redigering

Apowersoft Gratis Lydredigeringsprogram har en intuitiv brugergrænseflade, som lader sig styre bekvemt. Den viser lyden som bølger, så du har mulighed for at gøre arbejdet nemmere, med visualisering. Mens du redigerer lyden, bare klik "Play" knappen for at kontrollere effekterne.

nemt og gratis

Fri, sikker og nem at arbejde med

Dette værktøj er helt gratis, og du vil ikke være bedt om at registrere, abonnere eller installere tredjepartsprogrammer. Den fungerer godt på Windows og Mac og kan aktiveres på alle browsere med det samme. Under redigeringen, vises ingen popups, annoncer eller virus.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen