Start optagelse

Gratis Online Lydoptager

Optag lyd i høj kvalitet fra din computers lydkort og mikrofon

Anmeldelser ( 0 )
Start optagelse
SCROLL

Instruksvideo

Se videoguide

For at bruge denne app og sikre, at den kører uden problemer i din browser, er det nødvendigt at installere en launcher første gang, man bruger programmet. Derefter kan du bruge lydoptageren.

Et klik for at optage enhver lyd du vil

Der er ingen grund til at installere plug-ins eller abonnere på en service, Apowersoft gratis online lydoptager giver dig mulighed for at optage lyd online direkte på din Windows- eller Mac-computer. Programmet er nemt at bruge og lader dig optage enhver lyd, du kan høre, i den originale lydkvalitet. Du får lov til at optage lyd fra flere forskellige lydinputs - Systemlyd, mikrofon eller begge.

LÆR MERE
GRATIS
Input-kilder
Musikstreamingsites, radiostationer, lyd fra spil, stemmechat, osv.
Outputformater
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Kompatible afspillere/enheder
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, Tablets, Chromebook, Android smartphones, iPhone, Windows Phone
 • Berig dit lydbibliotek

  Når du hører en god sang, motiverende baggrundsmusik i en video, en god lydstreaming på online radiostationer eller følger en spændende onlinelektion, kan du optage det hele uden at anstrenge dig.

 • Optag dig selv som fortæller eller sanger

  Du kan tilføje din stemme til videklip, optagelser, præsentationer, instruktionsvideoer eller andet. Denne gratis voice recorder optager nemt din fortællerstemme igennem din mikrofon. Derudover kan du også skabe personlige beskeder og videregive information til andre eller optage din egen musik for at blive den næste store stjerne.

 • Gem chats og telefonmøder

  Er du bekymret over at glemme vigtige ting, du har diskuteret på en onlinekonference med dine kolleger og partnere? Vil du gerne gemme underholdende samtaler, du har haft med dine venner via Skype? Vil du gemme lyd, chats eller musik fra computerspil? Alt dette er muligt med denne gratis lydoptagelse software.

PAK SAMMEN

Tilføj ID3-tags og hold styr på dine optagede filer

Efter at have lavet en optagelse, lader dette smarte værktøj dig omdøbe filen, så du nemt kan organisere den på din lokale harddisk. Med understøttelse af ID3-tag redigering, kan du også gemme din lyd på en mere effektiv måde ved at tilføje albumcover, titel, kunstner, år, album og genre. Metadata lavet på denne måde gør også, at disse sange vil blive genkendt på dine bærbare enheder, når du afspiller dem på der.

LÆR MERE
05:00
03:20
04:10
PAK SAMMEN

Håndter dine lydoptagelser på en smart måde

Apowersoft gratis online lydoptager har et indbygget bibliotek, hvor du kan finde alle dine optagne filer. Efter du har færdiggjort din optagelse, skal du blot gå til listen for at finde flere funktioner. Det er nemt at tjekke filen eller åbne mappen og finde lydfilen på din PC hurtigt! Du kan også lytte til musikken eller slette uønskede filer, som du vil.

LÆR MERE
PAK SAMMEN

Flere brugbare funktioner til optagelse

Udover at tilbyde den uundværlige optagelsesfunktion, har denne appliktaion også andre fede features såsom “Afspil” og “Del”. For at lære mere, kan du tjekke ekstrafunktioner nedenfor ud.

LÆR MERE
 • Del lyd med forskellige platforme

  Den praktiske delingsfunktion giver dig mulighed for at dele lyd til YouTube, Soundcloud, Google Plus, Twitter eller andre sociale netværk. Derudover hjælper den med at sende lyd via email. Ved at dele filer over internettet, kan du spare en masse diskplads på din lokale harddisk.

 • Afspil den optagne lyd i real-time

  Når du har optaget din musik, kan du tjekke kvaliteten af den ved at lytte til den i den indbyggede afspiller, før du går videre. Hvis du er tilfreds med resultatet, kan du bare gemme det til din harddisk, og ellers kan du starte helt forfra.

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • vælg lydkilde
 • optag lyd
 • afspilningstilstande
 • afspil lyd
 • administrér lyd
 • redigér ID3 tag

  Hvorfor skal man vælge denne gratis online lydoptager

  Rating: 5.0- baseret på 97 ratings.
  • Har lige opdaget jeres program, og det virker lige til at være det, jeg leder efter! Jeg kan gøre alting helt nemt, og outputkvaliteten er fantastisk!

   Jeg har brugt denne lydoptager i omkring et års tid, og jeg er yderst tilfreds. Tak fordi I har lavet det bedste program til lydoptagelse!

  • Jeg har lært at spille musik over Skype, og jeg kan bruge Apowersoft’s gratis online lydoptager i virkelig lang tid til at optage mine musiklektioner. Jeg elsker dette værktøj på grund af kvaliteten og fordi der ingen tidsbegrænsning er.

   Det var meget overraskende, at denne online app understøtter optagelse fra både computer og mikrofon på samme tid. Jeg kan bruge den til at optage mine samtaler med mine venner! Fedt!

  • Fremragende app! Det tager blot få klik at aktivere og kontrollere optageprocessen. Menuen er smuk og nem at finde ud af, når jeg skal optage internetradio gratis!

   Wow, Apowersoft’s gratis lydoptagelsessoftware er fantastisk! Det er gratis, nemt at bruge og kraftfuldt. Jeg elsker at bruge denne gratis voice recorder til at optage mig selv synge igennem min mikrofon og dele det med mine venner.

   Kommentarer til denne online lydoptager

   Skriv en kommentar

   Indtast venligst dit navn!
   Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

   Kommentér (0)

   Anmeldelser og omtaler

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen
   Click below to install