BaggrundsfjernerFjern baggrund automatisk fra billedet med nogle få klik

Den nemmeste baggrundsfjerner til at gøre fotobaggrunden gennemsigtig

Fjern baggrund automatisk på få sekunder

Denne baggrundsfjerner separerer ubesværet forgrunden fra baggrunden med nogle få klik. Det eneste, du skal gøre, er at uploade dit foto, og det producerer automatisk et nøjagtigt udskæring med en gennemsigtig baggrund for dig. Ingen færdigheder er påkrævede.

Prøv nu

Smart AI fjerner med præcision billedbaggrunden

I stedet for at prøve præcist at vælge objektet med lassoen eller markeringsmarkøren i Photoshop, viser den smarte AI, som Apowersoft Baggrundsfjerner leverer, automatisk det nøjagtige resultat i original kvalitet i løbet af få sekunder efter, at du har uploadet dine fotos. Det er en rigtig nem, men professionel baggrundfjerner.

Prøv nu

Vækst din virksomhed med mere kreativitet

Uanset om det er til et socialt opslag, et reklamebanner eller et fabelagtigt lykønskningskort, tilbyder dette værktøj dig den skabelon, du ønsker. Det har et stort bibliotek med skabeloner til forskellige formål, herunder marketing, e-handel, medier, udviklere, fotografer og enkeltpersoner osv. Det opdateres regelmæssigt med nye designs. Vi byder eventuelle forslag til yderligere velkommen.

Prøv nu

Sådan virker det

Fjerner billedbaggrund automatisk på få sekunder

 • Upload
  Importer det billede, du vil fjerne baggrunden på til den softwaren ved at klikke på Plus-ikonet på grænsefladen. Du kan også bare trække og slippe billedet på din computer eller harddisk.
 • Forhåndsvisning
  Resultatet er tilgængeligt automatisk i løbet af få sekunder. Denne software giver billedet en gennemsigtig baggrund, som du kan erstatte med andre tilgængelige farver eller indbyggede baggrundsskabeloner. Du kan få vist ændringerne og sammenligne dem.
 • Gem
  Klik på knappen "Download" i øverste højre hjørne for at gemme billedet direkte på din computer. Kom i gang nu med at redigere dit første foto og opleve programmets magi!

Hvad siger andre?

5-star recommendation

 • Jennifer

  Enkel at bruge. Gør, hvad det siger! Jeg anbefaler denne software mere end alle andre, jeg har brugt. Jeg giver det 5 stjerner! Det fjerner automatisk baggrunden og viser billedet som gennemsigtigt, før jeg gemmer det. Det bedste af det hele er, at jeg kan sammenligne effekten med det originale foto.

 • Annie

  Perfekt til at rydde op i baggrunden og lave et gennemsigtigt foto! Dette er det værktøj, som jeg har søgt efter! Meget tilfreds med det. Det fjerner faktisk baggrunde med et enkelt klik og indeholder skabeloner til at oprette mine egne Instagram-klistermærker. Super nem at bruge!

 • Branson

  Dette må være et af de bedste programmer til baggrundsfjernelse nogensinde. Kun et klik, og baggrunden er væk. Dette er virkelig min yndlingsapp nogensinde. Det koster ikke meget. Bliv ved med at lave programmer, der er lette at bruge!

Download gratis

Utroligt nem baggrundsfjerner!

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen