Apowersoft Mac Screenshotsværktøj

Mac Screenshotsværktøj
Rating: 5.0 / 5 (baseret på 2 ratings) Tak for din rating!

Apowersoft Mac Screenshotsværktøj, en komplet screenshot-applikation tilgængelig på Mac OS X, som gør det nemt at tage screenshots af alt vist på Mac. Det er nyttigt, når du skal tage screenshots til deling af din highscore, du har opnået, din favorit videoskærm, bug i forhold til fejlfinding og mere. Udover at tage snapshots på Mac, er det lige så nemt at lave kommentarer og dele screenshots med denne applikation. Det er, fordi applikationen kommer med en indbygget uploader og direkte billedredigeringsværktøj, som kan bruges til at lave pile, rektangler, pensler og tekst. Den giver dig muligheden for effektivt at kunne kommunikere, om det så er på arbejdet, eller bare hjemme for at have det sjovt.

  • Snapshot alt vist på Mac-skærmen
  • Integreret intelligent vinduesdetektering
  • Sæt noter på screenshots, som du ønsker
  • Upload og del billeder med et klik
  • Skærmforstørrelse til bedre læsbarhed
  • Adskillige screenshot-outputs

Download

screenshot alt du ser på Mac-skærmen

Screenshot alt du ser på Mac-skærmen

Sammen med det simple og intuitive interface, giver dette skærmbillede fangst software til Mac dig muligheden for let at kunne tage snapshots af alt vist på Mac ved at klikke på en knap eller benytte genvejstaster. Applikationen kommer med en alt-i-en screenshot-tilstand til at opfylde dine krav om at capture hele skærmen, hjemmesider, applikationsmenu, specifikke vinduer eller andre tilpassede rektangulære områder uden problemer.

Detekt vindue automatisk

Detekt vindue automatisk mens capturing

Plus, dette stykke Mac OS screenshotssoftware er også tilgængeligt i forhold til intelligent at detekte applikationsvinduet. Det er fantastisk, når du foretrækker at tage et snapshot af applikationsvinduet, som du helt simpelt kan gøre ved at flytte markøren over på the vindue, du ønsker at capture og herefter klikke på det, i stedet for at skulle klikke og så trække musen over for at tage et screenshot af det.

Anvend billedretouchering af elementer til screenshot

Anvend billedretouchering af elementer til screenshot

Ud over enkeltheden ved at tage et skærmbillede på mac, er der en stor fordel ved Apowersoft Mac Screenshotsværktøj, nemlig det, at den tilbyder muligheden for at sætte kommentarer på billeder. I tilfælde af, at du ønsker at lave kommentarer til dine screenshots for bedre at formidle dine idéer og koncepter eller personalisere billeder, lader den dig redigere billederne med hensyn til at tilføje rektangler, ellipser, pile og tekster til de billeder, du har taget screenshots af, afhængigt af dine behov.

Upload screenshots til gratis cloud-lager

Upload screenshots til gratis cloud-lager

Forskelligt fra andre Mac snapshotsværktøjer, som kun lader dig gemme billederne til klippeværktøjet eller det lokale drev, så tillader dette Mac screenshotsværktøj dig at uploade billeder til cloud-lageret, som er givet af screenshot.net. Det er helt gratis og uden registrering. Når du har uploadet dem, kan du dele dem på sociale netværk som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest og andre med bare et museklik. Desuden er der givet fire slags billedlinks til indsættelse i blogs, fora eller sende dem direkte via IM.

Skærmforstørrer til præcis indfangning

Skærmforstørrer til præcis indfangning

For at gøre det nemmere, har denne Mac OS screenshot-applikation en forstørrer, som er designet til detaljerede billeder. Når du trækker i et område for at tage et screenshot på Mac, vises det sammen med din capture-ramme og kan blive brugt til at zoome i det nuværende område. På den måde kan du zoome ind på et område og capture det forstørrede område.

understøtter forskellige billed-outputs

Understøtter forskellige billed-outputs

Når du har taget et screenshot, kan du gemme det som en PNG-fil på skrivebordet, kopiere det til klippeværktøjet eller endda uploade det til det gratis cloud-lager. Det afhænger præcis efter dine behov, og du kan gemme dit screenshot som en billefil på computeren for senere reference. For at sende via IM eller indsætte det i et dokument, så er det mere ordentligt at kopiere det til klippeværktøjet. Hvis du foretrækker at dele via det sociale netværk eller slå det op på en blog, forum, vil det bedste valg være at uploade det.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen