Den bedste software til at konvertere FLV til WMV
Kommentar

Den bedste software til at konvertere FLV til WMV

Senest opdateret den 21-03-2019 af

På grund af den minimale filstørrelse og fleksibilitet er FLV blevet et af de mest populære formater til streaming af video på internettet. FLV er det web-baserede format, som i stigende grad bruges af YouTube, Hulu, VEVO, Metacafe, og så videre.

Et problem er dog, at FLV-filer ikke kan afspilles i normale afspillere såsom Real Player eller Windows Media Player. Derudover kan det heller ikke afspilles på Android-enheder, medmindre der er installeret en speciel FLV-afspiller eller FLV-filerne er blevet konverteret til et mere almindeligt format, såsom WMV. Den gode nyhed er, at der er masser af programmer, der kan konvertere FLV til WMV. Jeg vil vise dig tre måder, hvorpå du kan afspille dine videoer på en hvilken som helst enhed.

Tre programmer der gør konversion fra FLV til WMV nemmere.

Den gratis måde: Gratis Online Video Lyd Konverter

WMV står for Windows Media Video, et format, som blev opfundet af Microsoft og derfor let kan afspilles i Windows OS. På grund af den store kompabilitet kan også Android-enheder afspille dette format. Hvis du vil konvertere FLV-filer og vil undgå at installere nogen form for software, er denne gratis konvertering af FLV til WMV et godt valg for dig. Det er ganske simpelt at konvertere videoer med dette program og tager kun få minutter, hvis disse trin følges:

  • Klik her for at komme ind på produktets officielle hjemmeside.
  • Klik på den grønne Browse-knap og vælg den video, du vil konvertere.
  • Under indstillinger for outputformat vælges WMV.
  • Du kan nu ændre indstillinger for outputvideoen, såsom bitrate, billeder pr. minut, opløsning eller beskæring.
  • Klik på den grønne Convert-knap, vælg output-destination og klik på Save.

konvertere FLV til WMV

Tips: Husk at tjekke, at du har installeret Java Applet på din computer, før du bruger FLV til WMV-konverteringsprogrammet. Hvis du ønsker at konvertere flere FLV-filer samtidig, skal du bare trykke på “±”-knappen for at indlæse flere videoer på samme måde som før.

Den bedste måde: Professional Converter

Sammenlignet med lignende produkter, der har problemer med begrænsninger såsom konverteringshastighed, tab af kvalitet eller mangel på valgbare formater, gør Apowersoft Video Konverter meget mere for at være et brugervenlig konverteringsprogram. Med dette professionelle konverteringsværktøj kan du konvertere FLV-videoer til WMV med forskellige egenskaber: Samme som input, HD 1080P, DVD-kvalitet, mobil-kvalitet, osv. De følgende trin viser dig præcist hvordan du konverterer filer fra FLV til WMV:

konverterer filer fra FLV til WMV

  1. Installér og åbn programmet.
  2. Klip på Add-knappen for at tilføje FLV-filer.
  3. Vælg WMV-format fra drop-down-menuen.
  4. Vælg output-destination og klik på Convert-knappen.

Download

Udover denne basale konverteringsfunktion har dette program også andre funktioner: Det tillader dig at lave flere videoklip om til ét efter konversionen. Du kan bruge den indbyggede redigeringsfunktion til at tilpasse videoens længde og opløsning og tilføje smukke effekter og dine egne undertekster. Funktionen “Sluk computeren efter konvertering” tillader dig at sætte din computer til at konvertere, uden at du skal holde øje med den.

WinX FLV to WMV Converter

WinX FLV to WMV Converter er et videokonverteringsprogram specielt beregnet til konversion af FLV-filer til WMV for yderligere redigering. Dette gratis program til konvertering fra FLV til WMV tillader dig at tilpasse lyd- og billedeindstillinger efter dit behov. Desuden giver det mulighed for at gemme billeder fra video i formatet PNG.

konverterer du FLV til WMV

Konklusion

De tre ovennævnte programmer er alle nemme at bruge. Hvis du helst vil undgå at installere software, er den gratis online-version et godt bud. Omvendt er den anden valgmulighed perfekt, hvis du vil konvertere større videofiler hurtigt og redigere videoen efter konversion.

Rating:4.3 /5(baseret på 18 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilVideo Konverter, Video konverter kilde.Sidst opdateret den 21-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen