Apowersoft Video Konverter til Mac

Mac video converter
Rating:5.0 /5(baseret på 1 ratings)Tak for din rating!

Apowersoft Video Konverter til Mac er en fantastisk video-konverter, som gør det muligt for brugere at konvertere videoer til adskillige video- & lydformater på Mac. Med dette stykke software, kan du også konvertere videoer, så de kan anvendes på digitale enheder som iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP og mange andre.

  • Konverter videoer til en bred vifte af formater på Mac uden tab af kvalitet
  • Forudindstilling af output for at konvertere videoer, som bruges på software og enheder
  • Auto-detekt og konverter AVCHD-filer på videokameraer
  • Ekstrem feature til hurtig og nem downloading af online videoer til Mac
  • Rediger, personliggør og finpuds dine videoer efter dine behov
  • Understøtter samlet-konvertering til Mac
  • Kraftfuldt indbygget Mac-videoafspiller

Denne Mac video-konverter har evnen til at konvertere video på Mac med ultra høj hastighed. Og endnu bedre, den understøtter alle Mac OS X, de seneste OS X 10.9 Mavericks er også inkluderet.

Download

Apowersoft Video Konverter til Mac er anderledes end andre lignende produkter, da den ikke kun bliver brugt som en video-konverter til at konvertere videoer til Mac. Den er også udstyret med en video-downloader og et redigeringsværktøj til videoer. Ved at bruge denne download- og redigeringsfunktion, kan du downloade videoer fra hundredvis af hjemmesider, såsom YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Hulu, o.l. og redigere dine videofiler, som du vil. Derfor kaldes den også for en alt-i-en videoapplikation.

convert any video and audio on Mac

Konverter video og lyd uden noget kvalitetstab

Denne Mac OS video-konverter hjælper brugere med at konvertere adskillige video- og lydformater. Du kan få dine konverterede video- og lydfiler på din Mac PC i de ønskede formater i høj kvalitet.

Konverter SD, HD-videoer: Den understøtter konvertering af videoer både i standard og høj opløsning i en bred vifte af videoformater. Formaterne er:

SD-videoformater: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, o.l.

HD-videoformater: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, o.l.

Tag lyd fra videoer: Udover at konvertere videoer, hjælper dette stykke Mac video-konverteringssoftware dig med at trække den originale lyd fra videoerne ud og herefter danne lydfiler ud fra lydene i videoerne i formater såsom MP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, M4A osv.

convert for any devices

One-stop video-konverter til populære applikationer og enheder

Denne videofil-konverter til Mac er et one-stop video-konverteringsværktøj, som giver dig muligheden for direkte at kunne konvertere Mac-inkompatible video- eller lydformater til mange populære Apple-applikationer og beholde den bedste kvalitet i de resulterede filer til alle digitale enheder som:

Apple-applikationer: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, o.l.

Digitale enheder: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, den nye iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows phone, o.l.

convert AVCHD recorded files

Konverter AVCHD-filer i videokameraer direkte

Denne video-konverter til Mac indeholder en MTS-konverter, som tillader dig direkte at kunne konvertere de optagede videoer i dit videokamera, som er forbundet til din computer. Altså, så længe du har forbundet enheden til en computer, kan du direkte konvertere filer i det eksterne lager og gemme dem i din harddisk. Og dette stykke software vil automatisk scanne din enhed og vise dine AVCHD-filer.

download videos on Mac

Download videoer fra de fleste sider på Mac

Denne værdifulde funktion er ikke tilgængelig i næsten alle lignende produkter og denne funktion lader dig få fat i en bred vifte af medieindhold. Den tilbyder dig muligheden for at downloade dine favorit videoer fra tonsvis af videosider som YouTube, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh, o.l.

Du kan kombinere download-funktionen med essentiel konvertering ved at bruge dette værktøj, gemme videoer fra nettet til dine ønskede formater og nyde dem uden nogle begrænsninger. Efter downloading af videoerne, kan du direkte tilføje dine downloadede videoer til ”Konverter”-funktionen og konvertere dem til de kompatible formater for at få dem til at blive afspillet på dine enheder.

edit video on Mac

Rediger dine lokale eller downloadede videoer, som du vil

Udover den perfekte integration af download- og konverterings-funktioner, har denne Mac video-konverter et indbygget redigeringsværktøj. Du kan personliggøre og finpudse dine videoer alt efter dine behov.

Trim og flet videoer: Den tillader dig at splitte videoer til mange segmenter eller flette talrige videoklip sammen til en video.

Skær videoer: Du kan fjerne kanterne i videoerne, så de passer til din skærm i 16:9, 4:3 eller fuld skærm.

Juster effekter/volume: Det gør det muligt at justere klarhed, kontrast, mætning og volumen i din video.

Tilføj undertekster: Dette indbyggede værktøj til videoredigering understøtter import af eksterne undertekster i en liste af formater som SRT, SUB, SSA, ASS, o.l. til din originale video.

fast conversion speed

Ekstra ordinære features

Apowersoft Video Konverter til Macs brugerflade er brugervenlig og intuitiv. Det er ligegyldigt, om du er en veteran eller nybegynder. Du kan bruge programmet let og få en god oplevelse ud af det./p>

Høj hastighed: Udstyret med den avancerede APEXTRANS™ teknologi, tilbyder dette stykke videokonverterings-software dig en vidunderlig 30X hurtigere konverterings hastighed.

Samlet-konvertering: Softwaren understøtter konvertering af videoer samlet. Med samlet-konverteringstilstand, kan du konvertere flere videoer på din Mac samtidigt.

Kraftfuld afspiller: Der er en indbygget Mac-videoafspiller, som understøtter afspilning af mediefiler i en liste af formater såsom MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, o.l.

Intet kvalitetstab: Udover tilbuddet om at få en exceptionel video-konverteringsoplevelse, kan dette stykke software garantere dig, at der ikke vil komme noget tab af kvaliteten i de konverterede videoer.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen