Skærmoptager Pro

Fuldt funktionelt program til optag af skærmen

Anmeldelser ( 1 )
SCROLL

Apowersoft Skærmoptager Pro

Apowersoft Skærmoptager er et letanvendeligt og professionelt skrivebordsredskab til at både skærm- og lydakvitet på samme tid. Programmet tillader dig også at gemme dine videoer som standard MP4 filer. Ved at bruge den indbyggede converter, kan du konvertere MP4’er til AVI, WMV, FLV og SWF samt mange andre formater, uden noget tab af kvalitet.

Optag alle aktiviteter på skærmen

Fuldt fukntionel, men intuitiv brugergrænseflade, som tilbyder fleksible optagelsesmuligheder, hvilket gør det muligt for brugere, at lave screencast i en specifik skærmregion, applikationsvindue, fuld skærm samt mere. Det giver dig også muligheden for, at tilføje webcam video i din screencast, for dermed at opnå en video-i-video effekt.

LÆR MERE
Output Formater
Eksportér videoer som WMV、AVI、MP4、MOV、MKV、FLV、MPEG、VOB、WEBM
Scenarier
Alle slags aktiviteter på skærmen, inklusiv selv-demonstrering, hjæpeguider, live chat, computerspil, videostreaming i webbrowser osv.

Flere optagelsesmuligheder

Fuld skærm: optager hver der sker på hele skærmen.
Brugerdefineret område: tillader dig at vælge en del af skærmen, som du ønsker at optage.
Rundt om musen: sporer din mus til optagelse.
Vælg vindue: optager det vindue som du har valgt.
Selvfølgelig så vil disse muligheder vinde brugernes favør, og brugerne plejer at vælge dette program, som deres værktøj til skærmoptagelse.

Optag skærmen med lyd på samme tid

Det er virkelig en fremragende funktion, at applikationen kan optage skærmen og video med lyd fra systemet, mikrofoner eller begge. Ikke blot med det, så understøtter programmet optagelse af skærm- og lydaktivitet synkront, hvilket eliminerer enhver computerspillers tvivl, om der eksisterer noget software, som er i stand til, at holde deres spil og deres stemme synkront.

Optag video fra webcam

Hvis du ønsker at optage skærmen gennem et webcam, så kan denne skærmoptager, som er tilgængelig til Skype, MSN og Gtalk samt mange andre, sagtens sørge for dette. Den gemmer optagelsen i et standard WMV format som standard, så du kan dele filen med andre direkte.

Diverse videoformater

Videoer optaget med dette værktøj, kan gemmes i ni forskellige formater, inklusiv MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB og WEBM. Programmet er også nyttigt, når man skal eksportere videoer til andre mobile enheder.

PAK SAMMEN

Redigér Screencast i realtid eller bagefter

Da dette software er udstyret med 2 redigeringsværktøjer, tillader det dig at annotere din screencast i realtid og færdiggøre din optagelse bagefter. Du kan forbedre din demonstration i video.

LÆR MERE

Screencast redigeringsværktøj i realtid

En værktøjsbar vil vises sammen med din skærmoptagelse, hvilket tillader dig at lave annoteringer på skærmen ved brug af tekst, linjer, callout, fremhævning samt mere, uden at du behøver at pause optagelsen.

Professionel videoredigeringsværktøj

Du kan også importere optaget video til dette indbyggede redigeringsværktøj, hvor du kan foretage yderligere redigeringer, med flere muligheder, inklusiv funktioner såsom, trim, flette, visuelle effekter, vandmærker osv.

PAK SAMMEN

Opret planlagte opgaver

Hvad der virkelig gør dette program utroligt, er at det har et hensynsfuldt design. Det vil sige, at det giver dig mulighed for at oprette en planlagt opgave, ved at forudindstille starttiden og den brugerdefinerede varighed. Dermed kan du optage din skærm, uden at du behøver at blive foran computeren.

LÆR MERE

Optag livestreams

Screen Recorder Pro, som kan tilpasses til forskellive brugere og kan anvendes på enhver hjemmeside, er en fremragende assistent, til optagelse af livestreams på blandt andet Twitch TV, BBC, CNN og Livestream, samt mange andre livestreaming hjemmesider. Det er det bedste valg, hvis du ønsker at samle en masse videoklip.

Optag webinar

Hvis du ikke er i stand til at være hos et webmøde, men foretrækker at optage det til senere, kan dette også lade sig gøre med dette program. Det kan optage hele mødet til en angivet mappe. Du kan enten vælge at se det senere, eller dele det med andre gennem en række givne funktioner.

Optag på daglig/ugentlig basis

Dette software tilfredsstiller også dine behov, når det kommer til automatisk at lave regulære optagelser. Det lader dig opsætte alle de opgaver, som skal udføres i fremtiden med nogle få klik. Det kan også bruges til at overvåge din skærm når du er væk.

Real-time skærmovervågning

Der kan komme tider, hvor du har brug for at optage internetaktiviteten hos dine børn, når du ikke er til stede, eller måske ønsker du at beskytte dit privatliv ved din computer, når du er væk. Hvad end dine grunde er, så kan du anvende dette program til at optage skærmen på automatisk vis, så at du på den måde kan overvåge enhver skærmaktivitet.

PAK SAMMEN

Gem og del screencast

Når du er færdig med din screencast, kan du omdanne dine optagede videoer til et ønsket format, så du dermed kan se dem på andre systemer eller enheder. Der er desuden kun nogle få klik væk fra, at du kan uploade dine videor til en cloud server, dele dem på YouTube samt mere.

LÆR MERE

Perfekt video converter

Efter din optagelse, kan den indbyggede video converter hjælpe dig med at konvertere videoen bedre og hurtigere. Du kan vælge en af de formater, som Skærmoptager Pro tilbyder, såsom AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV, og MPEG, eller mere populære designformater til Apple, Android og Sony enheder.

Upload video til FTP

Du kan uploade og gemme de færdige videoer på din personlige eller dit firmas webserver, så længe at du indtaster kontoinformationen. Du kan også vælge at lade programmet huske dine kontoindstillinger til senere brug.

Del video på YouTube

Når end du ønsker at dele dine videoer til den mest populære videodelingsplatform i verden, vil det være så simpelt som at give dine loginoplysninger og derefter trykke OK. Derefter vil du blive omdirigeret til YouTube videosiden når det er færdigt.

Upload video til Showmore.com

Har du nogensinde haft lyst til at gemme dine videoer online og dele dem med lethed? Hvis dette er tilfældet, så kan du blot uploade dem til showmore.com. Denne videohosting- og delingsside tilbyder dig 10 GB gratis lagerplads til at gemme videoer. Herfra kan du administrere alle de uploadede videoer med lethed og dele dem via links eller indlejrede koder.

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • optagelsesmuligheder
 • lav optagelse
 • afspil video
 • upload video
 • optag kun lyd
 • tag skærmbillede

Hvorfor vælge Skærmoptager Pro

Rating: 5- baseret på 1 ratings.1 anmeldelser
 • Jeg synes at dette program, er det bedste som jeg har brugt. Hvad der virkelig imponerede mig, var den utrolige ydeevne under optagelsen. Den optagede video er af høj kvalitet og ligner det, som jeg så på skærmen.

  Hej allesammen! Jeg ved ikke engang hvordan jeg skal udvise min taknemmelighed over for de optagelsesmuligheder som i tilbyder. Jeg synes at dette værktøj er virkelig godt og det hjælper mig med at lave demo-videoer uden problemer. Lyd og video er perfekt synkroniseret.

 • Jeg elsker opgavestyringen. Den kan automatisk optage skærmen, uden at jeg behøver at sidde foran computeren. Jeg bruger ofte dette værktøj til at optage online video, som kun er tilgængelig i visse tidsrum.

  Jeg synes at dette produkt kan blive anset som det bedste værktøj til lette optagelser og hurtig deling. Den indbyggede funktion hjælper med at uploade videoer til YouTube og en FTP server med det samme, hvilket er meget praktisk, når man skal dele sin skærmaktivitet med andre.

 • Det er virkelig et godt stykke software. Udover basisfunktionerne, er de yderligere værktøjer også meget hjælpsomm, specielt redigeringsværktøjet, som byder på op til flere funktioner til markering og annotering af skærmen under optagelse.

  Det er så utroligt at denne applikation understøtter så mange formater. Jeg kan eksportere mine videoer til andre enheder uden at skulle konvertere til et andet format. Det er så sejt, tak!

  Videnscenter

  Skærmoptager Pro

  Fuldt funktionelt program til optag af skærmen

  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen
  Click below to install