Skærmbillede Fangst Pro

Multifunktionel Skærmbillede Program

Anmeldelser (1)
Se videoguide
SCROLL

Screenshot Alt Vist på Skærmen

Takket være den brugervenlige grænseflade, vil du være i stand til, at have hurtig adgang til de funktioner, som er inkluderet i programmet. Om det så end er hurtige snapshots eller en let skærmoptagelse, Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro lader til anvende alle disse funktioner, gennem en fantastisk og pålidelig brugergrænseflade.

LÆR MERE

Flere forskellige optagelsesmodusser

Fra fikserede regioner til vinduer i fuld skærm, findes der en bred række af optagelsesmodusser, som du kan udnytte til det maksimale. Den optagede billeder kan gemmes i flere forskellige formater, såsom PNG, JPG, BMP, PDF, osv. Mens videoer kan gemmes i MP4, WMV, AVI, FLV, samt mange andre formater.

Forskellige scenarier

Der kan forekomme forskellige situationer, hvor du gerne vil fange skærmbilleder, eller lave en videooptagelse. For eksempel kunne du have brug for, at optage et enkelt vindue, en hjemmeside, et webkamera, eller selv vælge den region på skærmen, som du vil optage. Dette værktøj til skærmbillede fangst giver dig en unik mulighed for, at gøre alt dette samt mere til.

PAK SAMMEN

Simple og avancerede billedredigeringsværktøjer

Når du har oprettet et snapshot, kan dette professionelle værktøj til skærmbilleder hjælpe dig med at gøre alt, uanset hvad du behøver for at lave modifikationer, tilføje annotationer, eller bare tilføje nogle effekter. Takket være de hurtige sidebarer til billedredigering, samt et avanceret panel til redigering, kan alle slags ændringer gøres hurtigt og uden besvær.

LÆR MERE

Annoter skærmbilleder med det samme

Ved at anvende det hurtige værktøj til redigering i dette software til skærmbilleder, kan du annotere dit snapshot med flere redigeringsmuligheder i den vandrette værktøjslinje. Den kan hjælpe dig med, at hurtigt tilføje linjer, tekst, pile, højdepunkter, sløring, samt mange andre, til dit opfangede billede.

Professionel billedredigeringsværktøj

Denne applikation er også udstyret med et professionelt billedredigeringsværktøj, hvorfra brugere kan tilføje alle de annotationer, som et simpelt redigeringsværktøj tilbyder, samt lave andre mere avancerede ændringer, såsom beskæring, ændring af størrelse, rotere, og endda tilføje effekter, såsom skygge, revnede kanter, osv.

PAK SAMMEN

Opret planlagte opgaver

Denne planlægger til skærmbilleder giver dig den bedste løsning til dette formål. Brug blot et lille stykke tid på, at konfigurere tiden, hvor snapshottet skal tages, og du kan derefter føje dig sikker på, at programmet nok skal gøre sit. Det kan også anvendes til at overvåge computeren i baggrunden.

LÆR MERE
Skab

Fleksible indstillinger til planlæggeren

Brugere vil ikke finde det svært, at oprette planlagte skærmbilleder, da programmet tilbyder fleksible indstillinger, til personliggørelse af den specifikke tid, interval, region, samt outputmappen, som automatisk tager skærmbilleder.

Planlæg skærmbilleder dagligt/ugentligt

For dem, som behøver at tage planlagte snapshots på en daglig/ugentlig basis, kan også gøre brug af dette værktøj til skærmbilleder. Du kan få adgang til denne funktion, ved blot at aktivere den daglige udløser, til oprettelse af skærmbilleder.

PAK SAMMEN

Upload of del billeder

Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro kommer med et integreret værktøj til upload of deling af billeder op sociale medier. Så hvis du ønsker at uploade billeder til skyen, eller dele dem med dine venner, kan dette også lade sig gøre med blot nogle få klik. Hele upload- og delingsprocessen virker problemfrit sammen med resten af denne software til skærmbillede fangst.

LÆR MERE

Gratis plads i skyen med sikkerhedsbeskyttelse

Del på dine sociale medier med lethed, såsom Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • hovedmenu
 • Annoter skærmbilleder
 • Rediger billede
 • View billede
 • Rekord skærm
 • Opgaveplanlægger

  Hvorfor vælge Skærmbillede Fangst Pro

  Rating: 5- baseret på 1 ratings.1 anmeldelser
  • Dette værktøj til optagelse af skærmen er fantasktisk! Den har så mange funktioner, som gør det let at anvende til alt, som er relateret til optagelse af video samt at tage skærmbilleder. Perfekt!

   Jeg elsker det! Ud over de almindelige skærmbillede funktioner, ligesom andre værktøjer, har denne også en opgaveplanlægger, som kan tage skærmbilleder automatisk efter en bestemt tid, som jeg selv sætter. Fantastisk!

  • Jeg kan godt lide programmets to værktøjer til billedredigering. Den simple af dem lader mig tage skærmbilleder og kopiere dem til udklipsholderen med lethed. Den mere avancerede lader mig redigere billeder yderligere.

   Jeg er så imponeret over alle disse modusser for skærmbilleder, specielt scrolle vinduet. Jeg kan bruge det til at optage lange hjemmesider, Word dokumenter, samt andre vinduer, som kan scrolles. Wunderbar!

  • Dette værktøj er præcis det, som jeg behøvede. Jeg skriver blogs og jeg laver ofte selvhjælpsguider og videoer til mine læsere. Dette program tilbyder både optagelse af skærmbilleder samt skærmoptagelse, hvilket gør det til en leg, at forberede materialer for min blog.

   Jeg elsker at interagere med mennesker i et populært forum. Der findes så mange forummer, som kræver links til billeder, når jeg prøver at indsætte dem i mine besvarelser. Dette værktøj løste det problem perfekt.

   Base af viden

   Skærmbillede Fangst Pro

   Multifunktionel Skærmbillede Program

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen