Om Os Vores Team

WANGXU TECHNOLOGY (HK) CO., LIMITED er en virksomhed beliggende i Hong Kong, som udviklede vores brand Apowersoft. Siden vores etablering i 2010 har vi længe bestræbt os på at levere enkel, kreativ og brugervenlig software til mennesker over hele verden. Vores værktøjer giver brugerne mulighed for at fremstille innovativt digitalt indhold via mind mapping, skærmoptagelse, lyd og videooptagelse, videoskabelse og multimediekonvertering i hverdagen. Desuden omfatter vores softwareløsninger også mobiloverførsel og -administration, PDF-konvertering, fjernelse af billedbaggrund, datagendannelse og meget mere.

Sjove fakta om vores virksomhed

Hvilke typer af historier dækker vi?

Anmeldelser

En del sider af højere myndighed, såsom CNET, Filehippo, Makeuseof, Softonic og mange andre har listet Apowersoft produkter på deres sider, endda hvor nogle af dem har troværdige bedømmelser og anmeldelser af vores produkter, fra fordomsfrie eksperter, som du kan stole på. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg og giver dig den bedste oplevelse.

Erhverskontakter

Vi accepterer og deltager gerne i affiliate-programmer, forhandlerprogrammer, udgiverprogrammer, OEM-partnerskaber og andre samarbejder, at vi kan give dig den hjælp du har brug for, så vi kan udvikle os sammen! Du er velkommen til at kontakte os via onlineformularen, vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Vores mål

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen