Vejledningen til konvertering af flash SWF til MP4
Kommentar

Vejledningen til konvertering af flash SWF til MP4

Senest opdateret den 05-08-2015 af

SWF filformatet er kendt for sit lette scriptvenlige visuelle format, som bruges til at lave animationer på internettet. Det stammer fa FutureWave Software, som så blev givet videre til Macromedia, og nu er formatet under Adobe.

På trods af dens popularitet i fremvisning af animerede vektorgrafiker på internettet, så kan dette format ikke afspilles på enhver afspiller. Faktisk skal du have installeret Macromedia Flash på din computer, inden du kan få adgang til din SWF-filer. Derudover, hvis du skal bruge en SWF-fil på en hjemmeside, bliver du muligvis nød til at have et ekstra plug-in, som kan være dyrt.

På grund af formatets inkompatibilitet vil mange folk gerne have en løsning på, hvordan man let konverterer flash SWF til MP4. Grunden til dette er, hvis du har konverteret SWF til et andet filformat, kan du lettere få adgang til filen, og du kan afspille den på enhver medieafspiller, uden du behøver at installere plug-ins.

Her er de bedste metoder til at konvertere SWF til MP4 på ingen tid.

De to bedste måder at konvertere SWF til MP4 online gratis på

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter

Hvis der er tale om den bedste metode at konvertere SWF til MP4 online på, så er den første applikation, som er egnet til dette Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter. Denne dejlige onlinebaserede applikation er meget let at bruge, og er designet til at opfylde alle krav, som brugerne måtte have. Ved at bruge dette program har du øjeblikkeligt ubegrænsede konverteringer ligegyldigt størrelsen af filen eller antallet af konverteringer.Derudover kan dette program håndtere flere kendte formater, som bruges nu til dags, så som AVI, MP3, MO4, WMA, MOV, SWF og mange flere. I forhold til andre konvertere arbejder dette værktøj lynende hurtigt. Endnu et plus er, at den giver kvalitetsoutputs, ikke ringere end originalen. Du bliver nød til selv at prøve den for at opleve dens kræfter.

Flabaco Beta SWF til Video Konverter

En anden online SWF til MP4 konverter, som kan bruges, er ingen anden end Flabaco Beta SWF til Video Konverter. Det er en webbaseret konverter, som er kompatibel med alle internetbrowsere. Overordnet er det en god applikation at have. Men, du kan kun konvertere SWF-filer. Der er også problemer med dens langsomme konverteringshastigheder, og det faktum at den kun kan uploade og konvertere korte videoer, og til tider svarer programmet ikke. Som bruger har du ikke muligheden for at justere videoens lyd- og videooutput, hvilket anses som et stort minus.

Flabaco Beta SWF til Video Konverter

En udestående Shareware at konvertere Flash SWF til MP4

Download

I tilfælde af at du skal bruge en mere sofistikeret shareware til at konvertere SWF til MP4, bør du bruge Apowersoft Video Konverter. Dette fantastiske program har adskillige funktioner i dens arsenal, og du får øjeblikkelig adgang til dem, når du får brug for dem. Nogle af disse funktioner, giver dig muligheden for at konvertere en hver slags fil, som SWF-filer, og den kan tilføje og redigere undertekster. Derudover kan den samle flere videofiler i én, og den har et indbygget videoredigeringsprogram, som er brugbar, hvis du skal fjerne eller fremhæve dele af videoen. Det bedste er dog, at den er meget let at bruge, og den giver dig kvalitetsoutput.

Video Konverter

SWF-filformatet er godt at bruge, men på grund af begrænsninger bliver denne fil-type konverteret til andre fil-typer for at slippe for disse begrænsninger. På den anden side, du skal bruge en pålidelig konverter til konvertering af SWF-filer, da du skal bruge forskellige indstillingsmuligheder for at øge videooutputen, og så du kan eksportere til forskellige slags filformater.

Rating:4.3 /5(baseret på 12 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilVideo Konverter.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen