Sådan konverterer du MP3 til M4R og laver din egen iPhone-ringetone
Kommentar

Sådan konverterer du MP3 til M4R og laver din egen iPhone-ringetone

Senest opdateret den 18-08-2018 af

MP3 er et digitalt kodet standardformat til opbevaring af lyd. Dets overlegne egenskaber til at komprimere lydfiler effektivt samtidig med at lydkvaliteten bevares gør det til et af de mest populære formater i musikindustrien. Det meste musik, vi hører, er i dette format. Ikke nok med det, kan de fleste elektroniske enheder på markedet også genkende og afspille lyd i dette format, inklusiv Apple’s iPhone. Selvom iPhone kan afspille MP3-filer, er der dog det problem, at det ikke er muligt at anvende dem til ringetone, da iPhone kun anerkender M4R-filer som ringetoner. Endnu værre er det, at udbuddet af M4R-ringetoner på internettet er langt fra tilfredsstillende for iPhone-brugere. For at hjælpe folk med at have mere frihed til at personliggøre iPhone-ringetoner, kommer her en løsning til at lave M4R-ringetoner fra MP3-filer. Med andre ord hvordan du kan konvertere MP3 til M4R.

Nem guide til at lave MP3-filer om til iPhone-ringetoner

Først vil vi lave MP3-musikfiler om til M4R-ringetoner til iPhone på to smarte måder, og derefter vil vi overføre dem til iPhone. Du får altså den komplette løsning nedenunder.

1

Første del: Lav MP3-musik om til M4R-ringetone

Metode 1: Brug Video Konverter

En af de mest anbefalede konverteringsprogrammer er Apowersoft Video Konverter. Det er et professionelt værktøj, som tillader folk at konvertere enhver video og lyd til det format, de ønsker. Sammenlignet med en lignende MP3 til M4R-converter er det meget hurtigere og sikrere at lave M4R-ringetoner fra MP3-filer med dette værktøj. Det tager blot sekunder at få de ringetoner, du vil have. Download og installér først værktøjet på din PC.

Download

Lad os komme i gang med at bruge dette program:

 1. Start programmet og klik på ”Tilføj filer” for at tilføje MP3-filer.
 2. Klik på pilen for at udvide listen over formater under ”Profil”-feltet. Vælg ”M4R” som outputformat.
 3. Tryk på ”Konverter” for at starte konverteringen. MP3-filen vil blive gemt på din PC som en M4R-fil.

konvertere video til M4R

Du har også mulighed for at konvertere flere filer fra MP3 til M4R på samme tid, hvilket er langt mere effektivt end at konvertere en fil ad gangen. Derudover har programmet et indbygget værktøj til redigering af video, som er klar til brug, hvis du vil redigere lydfilen på din computer. Med dette fantastiske værktøj vil du ikke få behov for at installere yderligere software til videoredigering.

Metode 2: Brug iTunes

Udover programmet ovenfor kan du også bruge iTunes til at lave M4R-ringetoner fra MP3-filer. De fleste iPhone-brugere har nok allerede iTunes installeret på deres computere, men hvis dette ikke er tilfældet for dig, kan du downloade det fra Apple’s officielle hjemmeside. I forhold til den første metode er det en del mere kompliceret og tidskrævende at gøre det i iTunes, men til gengæld kræver det ikke, at du installerer tredjepartssoftware. Nedenfor finder du guiden ”Sådan konverterer du MP3 til M4R-format ved hjælp af iTunes”:

 1. Åbn iTunes og gå til ”Arkiv” > ”Føj til bibliotek” for at tilføje MP3-filen til iTunes fra din computer.
 2. Klik på ”Min musik” for at finde den tilføjede MP3-fil.
 3. Højreklik på MP3-filen og vælg ”Opret AAC-version” for at lave en ny fil i M4A-format med samme navn som den originale fil. Den nye fil vil dukke op under den originale.
 4. opret AAC-version

 5. Højreklik nu på den nye fil og vælg ”Vis i Windows Explorer”. Et nyt vindue vil komme frem, hvor du kan finde filen i M4A-format.
 6. Når du har fundet filen, skal du højreklikke på den og omdøbe filendelsen fra .M4A til .M4R. Du kan nu overføre filen til din iPhone og bruge den som ringetone.

2

Anden del: Overfør M4R-ringetoner til iPhone

Nu da vi har fået lavet M4R-ringetoner med konverteringsprogrammet fra MP3 til M4R, er næste skridt at overføre dem til iPhone. Et stærkt anbefalet program til dette er Apowersoft Mobiltelefon Manager, som er et program specifikt designet til at overføre filer mellem din computer og iOS-enhed.

 1. Download og installér programmet på din harddisk.
 2. Download

 3. Åbn programmet og opret forbindelse mellem din iPhone og PC.
 4. Når der er oprettet forbindelse, skal du klikke på ”Musik”-fanen og importere M4R-filen til din ringetonemappe. I løbet af få sekunder er filerne overført til din iPhone.
 5. importere M4R-filen til ringetonemappe

 6. Afbryd forbindelsen mellem iPhone og PC ved at klikke på ”Disconnect”-knappen og du kan nu vælge en af de overførte M4R-filer som ringetone.

Konklusion

Dette er to løsninger til at lave din MP3-musik om til ringetoner til iPhone. De to måder at konvertere MP3 til M4R har deres egne fordele. Find den løsning, der virker bedst for dig selv, eller giv mig en kommentar, hvis du har en bedre idé til en løsning.

Rating:4.3 /5(baseret på 12 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilKonvertere videoformat, Video Konverter.Sidst opdateret den 18-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen