ApowerREC

Den ultimative skærmoptager til Windows, Mac og andre enheder

Anmeldelser ( 13 )
SCROLL

Optag alle skærmaktiviteter

ApowerREC kan optage alt på skærmen, herunder også dine almindelige desktop-aktiviteter, live streaming videoer, webmøder osv. Du kan optage din aktivitet på fuld skærm eller inden for et specifikt afgrænset område af skærmen sammen med lyd, og det gør også, at du kan sørge for, at videoer er synkroniseret med lyden. Desuden er optagelse af webcam eller optagelse af skærmen sammen med webcam muligt, og du kan optage en videochat eller lave en instruktionsvideo med denne skærmoptagelsessoftware.

321

Alt dette er inkluderet i ApowerREC

Udover ovenstående funktioner kommer ApowerREC også med andre nemme, men fremhævede funktioner, herunder funktioner som fx værktøjslinjen til fleksibelt overlay, visuelle optagelsesindstillinger, høj optgelseskvalitet og så videre.

Problemfri skærmoptagelse på alle enheder

Ud over at være en kraftig skærmoptager til Windows og Mac, understøtter ApowerREC også optagelse af skærmaktiviteter med lyd fra dine iOS- og Android-enheder. iOS-brugere kan endda tilføje deres stemme eller Facecam til videoen efter optagelsen. Android-brugere kan nemt styre skærmoptagelsen med det unikke overlejrings-ikon.

Brug ApowerREC til kost-effektivt arbejde og øget produktinitet

Erhvervsbrug

Lav en demonstrationsvideo til din app eller optag en webkonference til backup og senere gennemgang. Det er også muligt at optage kommentatorlyd og webcam, sm kommer med i optagelsen.

Undervisning og træning

Optag onlineundervisning til e-learning og tilføje noter til bedre illustration af pointer. Denne videooptagelsessoftware gør din præsentation mere levende.

Studere

Du kan oprette fantastiske studiematerialer og showcases. Dette kan fx gøres ved at optage livestreaming forelæsninger, online webinars og andre lignende begivenheder.

Gaming

Optag dine bedste spilmomenter legende let i HD-kvalitet, tag skærmbilleder af bestemte segmenter, og del dine fantastiske gameplayoplevelser med andre.

Generel brug

Anden generel anvendelse, der er tilgængelig med denne pc-skærmoptager, er bl.a. optagelse af specielle videochat øjeblikke, optagelse af korte videoklip til fejlfinding og kundesupport mv.

Del med verden

Del det vidunderlige øjeblik, du gennemlever, ved at tage billeder eller videoer med dine venner, din familie eller endda abonnenter fra hele verden, uanset hvor du bor.
Host dine screencasts på ShowMore websitete til backup, og du får fuld kontrol over administration og deling af videoer.
Opret en ny FTP-forbindelse, få adgang til FTP-serveren til at uploade og downloade filer på en effektiv måde.
Enkelt-klik upload af dine videooptagelser direkte til YouTube til øjeblikkelig deling med abonnenter. Der skal ikke gøres yderligere.
Upload nemt screenshots til en gratis lagerplads ”i skyen”, som leveres af screenshot.net/dk, og billederne med dine venner via linket.

Systemkrav

 • Windows: 7/8/10
 • Mac: OS X 10.10 og nyere
 • Android: 5.0 eller nyere
 • iOS: iOS 7 eller nyere
 • hovedgrænseflade
 • optage tilstande
 • annotere optagelse
 • følg optagelsen
 • opgaveplanlægger
 • upload videoer

ApowerREC

Den ultimative skærmoptager til Windows, Mac og andre enheder

Hvordan får du gratis en VIP konto?

 • Besøg Google Play eller App Store og giv ApowerREC 5 stjerner.
 • Tag et skærmbillede af din 5-stjernede anmeldelse, og send den til os via onlineformularen, så sender vi dig en måneds gratis VIP-konto.
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen
Click below to install