ApowerREC

Bedste skærmoptager til Windows, Mac, Android og iOS

Anmeldelser ( 13 )
SCROLL

Optag alle skærmaktiviteter

 • Optag skærm

  Optag skærmaktiviteter på din skærm.

 • Optag webcam

  Optag kun webcam, eller optag webcam med skærm.

 • Optag lyd

  Optag systemlyd og mikrofon.

 • Tilføj anmærkning

  Tilføj tekster, linjer, pile og anden redigering i realtid.

 • Rediger video

  Trim videolængde, tilføj vandmærke og anden avanceret redigering.

record-screen
record-webcam
record-audio
annotation
edit-video

Ekstra smart skærmoptagelsesoplevelse

Brug ApowerREC til effektiv arbejds- og produktivitetsforøgelse

Forretning & Arbejde

Lav en demonstrationsvideo til din app, eller optag webkonference til backup og senere gennemgang. Stemmekommentarer og webcam understøttes også, så disse kan komme med i optagelsen.

Undervisning & Studier

Optag onlinekurser til e-learning og tilføje ekstra anmærkninger for at forbedre eksempler. Og denne videooptagelsessoftware hjælper dig også med at gøre din videopræsentation mere levende.

Underholdning

Optag dine bedste spiløjeblikke uden problemer i HD-kvalitet, tag skærmbilleder af udvalgte dele, og del disse fantastiske spiloplevelser med andre.

Generel brug

Anden generel brug, der tilbydes af denne skærmoptager til pc, omfatter at gemme vidunderlige videochatøjeblikke, optagelse af korte videoklip til fejlfinding og kundesupport, osv

Betroet af

Del din video med verden

Del alle de vidunderlige øjeblikke, du har oplevet, ved at optage dem som videoer eller billeder, og lad dine venner, familie eller endda abonnenter fra hele verden føle, som om det blev modtaget personligt.
Host dine screencasts på RecCloud som sikkerhedskopiering, du får fuld kontrol over administration og deling af videoer online.
Opret en ny FTP-forbindelse, som du ønsker, og få adgang til FTP-serveren for at uploade og downloade filer på en effektiv måde.
Klik med én klik på upload dine indspillede videoer til YouTube direkte til øjeblikkelig deling med abonnenter. Der er ikke behov for yderligere.
Send video til Google Drev-skyopbevaring, og del videoen med dine Google-venner med det samme.
Upload video til Dropbox med et enkelt klik, så du kan organisere videoerne og synkronisere dem med dit team.

Systemkrav

ApowerREC er en effektiv skærmoptager til Windows og Mac og understøtter også optagelsesaktiviteter med intern lyd og mikrofon på dine iOS- og Android-enheder. iOS-brugere kan tilføje deres stemme og eget facecam til videoen efter optagelsen. Og Android-brugere er i stand til nemt at styre skærmoptagelsen med et overlejret ikon og justere flere optagelseskonfigurationer.

ApowerREC

Optag ethvert vidunderligt øjeblik

Hvordan får du gratis en VIP konto?

 • Besøg Google Play eller App Store og giv ApowerREC 5 stjerner.
 • Tag et skærmbillede af din 5-stjernede anmeldelse, og send den til os via onlineformularen, så sender vi dig en måneds gratis VIP-konto.
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen
Click below to install