Apowersoft Video-Downloader til Mac

Download Video på Mac
Rating:5.0 /5(baseret på 3 ratings)Tak for din rating!

Apowersoft Video-Downloader til Mac er specielt designet til Mac-brugere, som vil downloade online videoer fra tonsvis af videohjemmesider, såsom YouTube, Vimeo, Dailymotion, Veoh, Facebook, Blip TV, Hulu, Metacafe, Liveleak, o.l. Ved at bruge Mac video-downloader, kan du downloade alle videoer i hvilket som helst format, inkluderet er MP4, WMV, FLV, 3GP, MOV, WebM og andre. Den understøtter også downloading af video i forskellige opløsninger, endda HD-videoer i 720P, 1080P eller højere.

  • Download enhver video på OS X 10.9 Mavericks
  • Konverter videoer til alle populære formater
  • Download og konverter talrige videoer på en gang
  • En knap for at downloade en hel YouTube-spilleliste på Mac
  • Håndter dine downloadede videoer i rækkefølge
  • Se dine downloadede videoer med en integreret videoafspiller
  • Højest kvalitet af video-download

Download

Mere end bare en video-downloader, Apowersoft Video-Downloader til Mac har en kraftfuld video-konverter, som tilbyder evnen til at konvertere videoer til alle populære filformater til enheder som iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC og mange andre.

Her er hoved-features'ene:

Download Video på Mac i 1:1

Download Video på Mac i Original Kvalitet

Apowersoft Video-Downloader til Mac giver Mac-brugere en nem måde at downloade video og lyd fra hjemmesider. Med den kan du få fat i alle stream-formater og medieprotokoller (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP og HTTPS). Dine downloadede videoer vil blive gemt på Mac uden noget kvalitetstab.

Konverter video på Mac

Konverter enhver Online eller Lokal Video

Både dine downloadede videoer eller lokale filer kan blive konverteret til en bred vifte af videoformater, som MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF og andre. En anden fremragende feature ville være evnen til at konvertere videoer til M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 og andre oftest brugte lydformater. Når konverteringen er færdig, kan du importere videofiler til iTunes direkte på app'en.

Download Adskillige Videoer

Download Adskillige Videoer i løbet af En Session

Med samlet-download tilstanden, kan du downloade adskillige videoer på farten. Når du har trukket URL'erne ind i ikonet af Apowersoft Video Downloader for Mac, vil videoerne automatisk blive tilføjet til downloadlisten. Den vil afslutte downloadingen med lysets hastighed og garantere den højeste kvalitet af video-download.

Download Spilleliste fra YouTube

Download enhver Spilleliste fra YouTube

Valgmulighederne synes endeløse for at downloade YouTube-videoer, men hvad hvis du vil downloade en hel kanal af YouTube-videoer? Denne YouTube-downloader til Mac er det perfekte værktøj til at downloade hele YouTube-spillelister. Det er bare et klik, og så downloader du den, du har kigget efter på den kanal, du abonnerer på på din personlige YouTube-side.

Administrer video på Mac

Håndter Let Videoer i Biblioteket

Når applikationen er forudindstillet, vil en automatisk nedlukning blive udløst, når aktiviteten er fuldført. Du har også valgmuligheden for at sætte programmet i dvale eller lukke, når du har downloadet. Udover at Mac video-downloader lader dig organisere de downloadede filer i biblioteket, er det dit valg at omdøbe, slette eller afspille videoerne.

Opfange skærmen på Mac

Opfang Alt på Skærmen

Apowersoft Video-Downloader til Mac er udstyret med en skærmoptager, som giver dig muligheden for at optage enhver aktivitet på skærmen, såsom menuer, objekter, hele skærmen eller tilpassede områder. Den er specielt brugbar for brugere, som ønsker at optage live-streams og beskyttet videoindhold fra BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, o.l.

Rediger video

Rediger Let Videoer for at Opnå den Ønskede Effekt

Det indbyggede redigeringsværktøj gør videoredigering utroligt nemt, med understøttelse af trimning, skæring, sammenfletning af videoer til en, sætte specielle effekter og tilføje undertekstfiler. Den er designet til at være intuitiv; du kan brillere, selvom du ikke er en haj til computere.

Promotion-annoncer

Video Demo

Demo Video

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen