Tag skærmbillede

Gratis Skærmbillede Fangst

Tag billeder i høj kvalitet af hvad som helst på din skærm

Anmeldelser ( 0 )
Tag skærmbillede
Video-guide
SCROLL

Brugerguide

Denne gratis skærmbilledetager kræver ikke Java Applet, men du skal installere en launcher første gang, du bruger programmet. Derefter kan du tage skærmbilleder, som du vil, uden begrænsninger.

Tag skærmbilleder med et klik

Dette gratis værktøj til at tage skærmbilleder er en web-baseret applikation, som både fungerer på Windows og Mac. Det giver dig mulighed for at opsnappe enhver aktivitet på din skærm i høj kvalitet. Alt, hvad du ser, kan blive dit.

LÆR MERE

Gem skærmbilleder som JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF og PDF.

Tag et skærmbillede af hvad som helst på skærm, inklusiv programmer, videoer, spil, hjemmesider, osv.

 • Skærmbilleder kræver blot et simpelt klik

  Du skal blot klikke på kameraikonet i applikationens hovedmenu eller klikke på “Print Screen”-tasten på dit tastatur for at begynde optagelsen. Programmet er så simpelt at bruge, at du måske ender med at bruge det som alternativ til det normale skærmbilledeprogram på din computer.

 • Optag alt på din skærm

  For at opfylde alle dine ønsker giver dette onlineværktøj dig mulighed for at tage skærmbilleder af alt på din skærm, inklusiv bestemte områder, aktive vinduer, drop-down-menuer, hjemmesider, videoer, gameplay, og så videre.

 • Intelligent genkendelse af vinduer

  Når skærmoptagelsen er slået til, vil dette program automatisk genkende ethvert programvindue på din skærm med det samme din mus bevæger sig over dem. Du skal blot klikke med musen for at optage et programvindue.

PAK SAMMEN

Opret kommentarer øjeblikkeligt

For at gøre det nemmere at kommentere har dette online skærmoptagelsesprogram et indbygget billederedigeringsværktøj, som du kan bruge til at finpudse eller tilføje kommentarer til skærmbilledet, når du har taget det. Du kan tilføje linjer, pile, tekst og figurer til billedet for at fremhæve bestemte dele af det. Der er også et sløringsværktøj til at skjule følsom eller privat information.

Upload til gratis cloud-opbevaring

Endnu en fordel ved dette skærmbilledeprogram er, at det tilbyder gratis cloud-plads til alle brugere, som dermed kan opbevare skærmbilleder og andre billeder. Når du er færdig med at redigere skærmbilledet, kan du uploade det direkte til Screenshot.net, hvilket giver dig mulighed for at spare plads på din harddisk. Når skærmbilledet er uploadet, vil du få links til det, så du kan poste dit skærmbillede på forums og blogs. Alle billeder, der opbevares på cloud-serveren, er 100% sikre.

Nem deling af skærmbilleder

Udover at kunne gemme skærmbilledet til din lokale harddisk og uploade det til gratis cloud-opbevaring, giver denne gratis skærmoptagelsessoftware dig også mulighed for at kopiere skærmbilledet til udklipsholderen, e-maile det eller dele det på populære sociale netværk såsom Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest. Derfor vil dine følgere have næsten øjeblikkelig adgang til at se dit skærmbillede.

Mest brugervenlige grænseflade

 • hovedmenu
 • tag skærmbillede
 • opsæt indstillinger
 • upload skærmbillede

  Derfor skal du vælge Gratis Skærmbillede Fangst

  Rating: 5.0- baseret på 97 ratings.
  • Dette onlineværktøj til at optage skærmen er virkelig nyttigt! Jeg kan især godt lige den simple menu, som gør det helt enkelt at snuppe et skærmbillede. Fedt, fortsæt det gode arbejde!

   Det er er simpelt værktøj med mange brugbare funktioner. Der er en mulighed i indstillingerne til at tage skærmbillede med forsinkelse, hvilket er smart til at optage menuer eller inkludere tooltips i skærmbilledet.

  • Jeg elsker værktøjslinjen med hurtig adgang til at oprette kommentarer. Den gør det nemt at tilføje linjer, pile og tekst til skærmbilledet, før det gemmes som billede. Jeg kan endda dele mine skærmbilleder direkte på Facebook!

   Jeg skriver en blog. Derfor har jeg ofte brug for at lave billeder til min blog, og de fleste billeder skal samles. Dette værktøj har en funktion til at kopiere skærmbilleder direkte til udklipsholderen, hvilket sparer mig for en masse besvær med at gemme mine skærmbilleder som billeder, før jeg kan bruge dem.

  • Programmet inkluderer gratis cloud-opbevaring til billeder. Man kan få links til sine billeder og dermed nemt dele sit skærmbillede i forums ved at bruge linket. Cool!

   Det er fantastisk, at dette letvægtsprogram har så mange geniale funktioner. Designet i menuerne til hurtige kommentarer og deling er virkelig gennemtænkt.

   Kommentarer til Gratis Skærmbillede Fangst

   Skriv en kommentar

   Indtast venligst dit navn!
   Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

   Kommentér (0)

   Anmeldelser og omtaler

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen
   Click below to install