Online Baggrundsfjerner
Fjern baggrund automatisk fra billedet gratis og online
Filsikkerhed
Alle uploadede billeder er strengt fortrolige. Dine originale filer bliver permanent slettet fra vores server inden for 24 timer. Ingen risiko for, at dine filer lækkes.
Ingen installation
Hele processen finder sted online. Ingen grund til at downloade eller installere noget. Så snart du åbner den i browseren, kan du begynde at bruge den til at behandle din fotobaggrund.
Automatisk fjernelse
Ingen erfaring eller færdigheder påkrævet. Det eneste, du behøver at gøre, er at uploade dine fotos, og denne online fotobaggrundsfjerner vil automatisk gøre resten for dig.
Ekstremt let at fjerne billedbaggrund og få fantastiske resultater med det samme
Klip folk ud med få klik. Fantastisk til at forøge din kreativitet
Fjern billedebaggrund
Skift billedebaggrund
Forøg din effektivitet med lave omkostninger
Online Baggrundsfjerner bruger den nyeste AI-teknologi til at behandle dine fotos. Du kan få perfekte resultater med mindre forbrug af tid og kræfter. Sparer din tid, når du har brug for at skære en person ud, gør baggrunden gennemsigtig eller indsæt det på et andet foto. Du har ikke brug for nogen specifikke færdigheder eller professionel erfaring. Processen er automatiseret. På kun få sekunder kan du få en præcis udskæring.
Få bedre resultater uden Photoshop
Du kan forbedre dine fotos yderligere med mere kreativitet. Denne fotobaggrundfjerner giver dig tre måder at blive kreativ på: faste farver, veldesignede skabeloner og dine egne fotografier, som du nemt kan integrere med udskæringerne. Uanset om det er et kort, et ID-foto, et socialt opslag, du kan altid få det til at ske med denne webtjeneste.
Fjern baggrunde uden besvær
Upload blot det foto, du vil fjerne baggrunden på. Online Baggrundsfjerner vil derefter automatisk producere en præcis udskæring med en gennemsigtig baggrund.
Forhåndsvisning i real-tid
Umiddelbart vil det endelige resultat blive vist på den side, som du kan se, før du downloader det. Du kan direkte sammenligne den med den originale fil.
Download filen
Klik på "Download".knappen for at gemme billedet uden baggrunden på din computer. Der er også en Pro-version, der giver dig mere kontrol over, hvordan du redigerer billederne.
De kan lide os. Det vil du også
 • 5-stjernet anbefaling

  Denne API imponerede mig meget. Den er fantastisk :). Jeg skriver aldrig anmeldelser, men dette værktøj hjalp mig så meget, at jeg bare måtte. Det er meget intuitivt og gør nøjagtigt det, vi har brug for. Slet baggrunden i ethvert billede. Hvis du leder efter en baggrundsfjerner, skal du tage denne!

  Abbie

 • 5-stjernet anbefaling

  Fantastisk AI. Gør det, det siger og gratis! Tak skal I vhave! Jeg anbefaler dette sted frem for de andre, jeg har brugt. Perfekt til at rydde op i en baggrund og oprette gennemsigtige filer! Jeg er meget tilfreds med det.

  Frank

 • 5-stjernet anbefaling

  Denne kan ikke bare slette baggrunde, men også tilføje forskellige baggrunde til billederne. Jeg ændrede et af mine ID-fotos til en hvid baggrund. Resultatet er virkelig perfekt!

  Bella

 • 5-stjernet anbefaling

  Jeg har downloadet mange billedredigeringsprogrammer. Dette var den nemmeste og mest effektive nogensinde. Det er uden annoncer og fungerer automatisk. Selvom funktionerne er meget grundlæggende, er det nøjagtigt, hvad jeg har ledt efter. Tak!

  Tracy

  100 % gratis og automatisk Baggrundsfjerner
  Anmeldelser (0)
  Har betjent 1892480 brugere verden over
  Farve
  Billede
  Online Baggrundsfjerner
  Skift baggrund Download
  Original
  Behandlet
  0%
  Behandler...
  Anmeldelser (0)
  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen