Start optagelse

Online Skærmoptager

Uden vandmærke & Ingen tidsbegrænsning & HD-kvalitet

Anmeldelser ( 13 )
Start optagelse
SCROLL
Gratis online optagelse
Skærm
Webcam
System lyd
Mikrofon
Upload to Cloud
Tilbage
Optager
00:00:00
Pause
Genoptag
Stop
Start en ny video
Please download the application
Download venligst desktopversionen for at få adgang til flere funktioner.
Gratis download
Trim Video
Extract Subtitles
Video til GIF
Beskær video
Udtræk lyd
Indstil videohastighed
Gem
Upload til skyen
Privilegier
 • Del video nemt
 • Teamsamarbejde
 • Spar lokal lagerplads
 • Gem videoer når som helst
FAQ
FAQ
1. Please click to convert videos into Mp4 if the downloaded ones are played in balck screen.
2. You can only preview the video for 3s, please click to convert videos into Mp4 and play the entire video.
3. How to check videos that are uploaded to cloud space?
Gratis download
Bemærk venligst, at videoen ikke bliver gemt, hvis du går tilbage til hovedskærmen nu.
Stop optagelse
Fortsæt optagelse
Systemkameraet kan ikke registreres.
Okay
Systemets lydinputenhed kan ikke detekteres.
Okay
Download venligst desktopversionen for at få adgang til flere funktioner.
Beklager, den nuværende Mac-version understøtter ikke optagelse af systemlyd online.Download venligst desktopversionen i stedet. Tak for din forståelse.
Beklager, denne browser understøtter ikke online-optager. Prøv venligst en anden (Chrome anbefales), eller download desktopversionen.
Kopier link
Copied successfully
Giv venligst de relevante systemtilladelser i navigationslinjen.
Klik her for at godkende
Her er et eksempel på Chrome
Okay
Please select "Share system audio" to record the screen with sound.
Her er et eksempel på Chrome
Okay
Uploader video. Luk venligst ikke denne side.
0 %
Annuller
Upload mislykkedes. Prøv venligst igen.
Annuller
Prøv igen
Sly-lageret er fuldt. Opgrader venligst eller ryd pladsen.
Ryd opbevaring
Opgrader lagerplads
Du har nået gratis videolagerplads. Opgrader venligst lagerplads eller slet video.
Slet video
Opgrader
Giv venligst skærmoptagelsestilladelse, og prøv igen.
3
Trin et: Vælg det element, du vil optage, såsom "Skærm", "Vindue" eller "Fane".
Trin to: Klik på "Del systemlyd".
Trin tre: Klik på "Del" og start optagelsen.
Det foreslås at bruge desktopversionen til at optage mere end 30 minutter, for du kan muligvis ikke gemme ekstra lange optagelser online direkte.
Gratis download
Our Chrome extension is now available
Add to Chrome

Brugsanvisning

Se videoguide

Dette program kræver ikke Java Applet, men du skal installere en launcher, hvis det er første gang, du bruger det. Derefter kan du optage din skærm online uden begrænsninger bagefter.

Optag din skærm med en enkelt knap

Denne skærmoptager er web-baseret, hvilket betyder, at du ikke behøver downloade screencast software til din computer for at optage. Du åbner derimod blot denne online skærmoptager i din internetbrowser.

LÆR MERE
GRATIS
Outputformater
Eksporter videoer som MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF
Scenarier
Optage alle typer af aktivitet på din skærm inklusiv videostreaming, selvdemonstration, live chat og meget andet.
 • Ultrasimpel optagelse

  Med bare et klik kan du hurtigt og nemt lave enhver type video, du vil: instruktionsvideoer, forelæsninger, eller sjove videoer. Apowersoft Online Skærmoptager har et fleksibelt design, der giver dig mulighed for at optage din skærm online uden problemer.

 • Optag hvad som helst på din skærm

  I modsætning til andre skærmoptagelsesprogrammer er der med dette værktøj ingen begrænsning for, hvad eller hvor lang tid, du vil optage. Det betyder, at du kan optage hele tv-serier eller forelæsninger til senere brug.

 • Fleksibel skærmoptagelse

  Du kan enten vælge et udsnit af skærmen, hvor aktiviteten skal optages, eller hele skærmen. Og hvis du vil, kan du også optage fra webkameraet med dette program.

PAK SAMMEN

Optag video på et væld af måder

Udover optagelse af skærm og lyd samtidig kan du også tilføje dit webcam til skærmen for at skabe instruktionsvideoer. Både skærmaktiviteten og din præsentation vil blive optaget perfekt.

LÆR MERE
 • Optag video og lyd på samme tid

  Dette online skærmoptagelsesprogram giver dig mulighed for at optage video og lyd samtidig. Du kan optage hvadend du laver på din computerskærm og sætte det sammen med lyd fra din computer eller mikrofon. Dette er bare endnu en grund til, at dette skærmoptagelsesværktøj er den bedste skærmoptager.

 • Indsæt webcam under optagelse

  Denne webcamoptager gør dit liv nemmere ved at tillade dig at optage flere forskellige webcamvideoer side om side i populære chattjenester såsom Skype, GoToMeeting og mange andre. Derudover kan du tilpasse kamerabilledet til at møde dine personlige krav.

PAK SAMMEN

Rediger dit screencast i real-time

Gør din optagede video mere pædagogisk ved at tilføje sætninger, tekst, instruktioner, højdepunkter og mere, minut for minut.

LÆR MERE
 • Lav kommentarer imens du optager

  Med en web-baseret skærmoptager som denne behøver du ikke vente til optagelsen er færdig med at redigere din video. Du kan derimod tilføje farver, figurer, notater og forskellige ikoner fra programmets værktøjskasse, imens du optager.

 • Mange forskellige outputformater

  Med ganske få klik kan du eksportere dine optagede videoer til en bred vifte af formater. Med dit foretrukne format kan du nemt dele filen via internettet, se den på bærbare enheder, gemme den til din harddisk eller meget andet.

PAK SAMMEN

Gem og del video nemt

Når du er færdig med dit screencast, vil du blive tilbudt enten at gemme videoen på din lokale harddisk eller uploade den til en cloud helt. Hvis du vælger at gemme dit arbejde på en cloud, kan du nemt dele det med venner og kollegaer ved at sende et link gennem sociale medier eller andre kanaler.

LÆR MERE
 • Gem videoer på lokalt drev

  Efter endt optagelse kan du vælge mellem forskellige outputmuligheder til at gemme videoen lokalt. Derefter kan du vælge dit foretrukne format alt efter behov, og din videofil i høj kvalitet vil være gemt sikkert på din lokale harddisk.

 • Upload videoer til en cloud

  Hvis du foretrækker at gemme dit screencast med en cloudservice eller dele den nemt med andre via internettet, kan du vælge at uploade dit værk til videodelingssider som YouTube, Vimeo, osv. Det er en smart måde at opbevare og håndtere dine optagede filer på. Du kan så dele filerne med få klik.

PAK SAMMEN

Derfor skal du vælge Apowersoft Online Skærmoptager

Rating: 4.8- baseret på 13 ratings.13 anmeldelser
 • Dette program er mit faste valg, når jeg skal lave instruktionsvideoer. Det er nemt at bruge, og jeg kan endda tilføje sætninger og ord til optagelsen, hvilket gør min video endnu mere levende.

  Programmet virker fuldstændig lige så godt som lovet! Den optagede video kan gemmes lokalt på min computer eller uploades til YouTube. Simpelt og effektivt!

 • Det er heldigt, at jeg fandt dette fremragende værktøj. Jeg har rent faktisk brugt mange forskellige skærmoptagere, men de fleste af dem havde begrænsinger på optagelsestiden. Dette er dog ikke tilfældet for Apowersoft. Det er desuden helt gratis at bruge!

  Programmet er nok den bedste gratis skærmoptager, jeg nogensinde har brugt. Det er gratis, men tilbyder alligevel en masse valgmuligheder. Det er utroligt nemt at bruge det, og videoen gemmes i en fremragende kvalitet. Denne skærmoptager klarer altså alt, jeg har brug for, og jeg er virkelig glad for den!

 • Fremragende web-baseret skærmoptager med en overskuelig brugermenu. Muligheden for real-time redigering er virkelig en imponerende feature.

  Jeg hørte om programmet igennem en ven. Efter at have optaget en video syntes jeg, at det virkede godt. Det tilbyder optagelse i forskellige skærmopløsninger og videoformater. Jeg elsker det.

  Online Skærmoptager Kommentar

  Skriv en kommentar

  Indtast venligst dit navn!
  Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

  Kommentér (0)

  Anmeldelser og omtaler

  chat
  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen
  Click below to install