Start optagelse

Online Skærmoptager

Et enkelt klik starter ubegrænsede optagelser!

Anmeldelser ( 13 )
Start optagelse
SCROLL

Brugsanvisning

Se videoguide

Dette program kræver ikke Java Applet, men du skal installere en launcher, hvis det er første gang, du bruger det. Derefter kan du optage din skærm online uden begrænsninger bagefter.

Optag din skærm med en enkelt knap

Denne skærmoptager er web-baseret, hvilket betyder, at du ikke behøver downloade screencast software til din computer for at optage. Du åbner derimod blot denne online skærmoptager i din internetbrowser.

LÆR MERE
GRATIS
Outputformater
Eksporter videoer som MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF
Scenarier
Optage alle typer af aktivitet på din skærm inklusiv videostreaming, selvdemonstration, live chat og meget andet.
 • Ultrasimpel optagelse

  Med bare et klik kan du hurtigt og nemt lave enhver type video, du vil: instruktionsvideoer, forelæsninger, eller sjove videoer. Apowersoft Online Skærmoptager har et fleksibelt design, der giver dig mulighed for at optage din skærm online uden problemer.

 • Optag hvad som helst på din skærm

  I modsætning til andre skærmoptagelsesprogrammer er der med dette værktøj ingen begrænsning for, hvad eller hvor lang tid, du vil optage. Det betyder, at du kan optage hele tv-serier eller forelæsninger til senere brug.

 • Fleksibel skærmoptagelse

  Du kan enten vælge et udsnit af skærmen, hvor aktiviteten skal optages, eller hele skærmen. Og hvis du vil, kan du også optage fra webkameraet med dette program.

PAK SAMMEN

Optag video på et væld af måder

Udover optagelse af skærm og lyd samtidig kan du også tilføje dit webcam til skærmen for at skabe instruktionsvideoer. Både skærmaktiviteten og din præsentation vil blive optaget perfekt.

LÆR MERE
 • Optag video og lyd på samme tid

  Dette online skærmoptagelsesprogram giver dig mulighed for at optage video og lyd samtidig. Du kan optage hvadend du laver på din computerskærm og sætte det sammen med lyd fra din computer eller mikrofon. Dette er bare endnu en grund til, at dette skærmoptagelsesværktøj er den bedste skærmoptager.

 • Indsæt webcam under optagelse

  Denne webcamoptager gør dit liv nemmere ved at tillade dig at optage flere forskellige webcamvideoer side om side i populære chattjenester såsom Skype, GoToMeeting og mange andre. Derudover kan du tilpasse kamerabilledet til at møde dine personlige krav.

PAK SAMMEN

Rediger dit screencast i real-time

Gør din optagede video mere pædagogisk ved at tilføje sætninger, tekst, instruktioner, højdepunkter og mere, minut for minut.

LÆR MERE
 • Lav kommentarer imens du optager

  Med en web-baseret skærmoptager som denne behøver du ikke vente til optagelsen er færdig med at redigere din video. Du kan derimod tilføje farver, figurer, notater og forskellige ikoner fra programmets værktøjskasse, imens du optager.

 • Mange forskellige outputformater

  Med ganske få klik kan du eksportere dine optagede videoer til en bred vifte af formater. Med dit foretrukne format kan du nemt dele filen via internettet, se den på bærbare enheder, gemme den til din harddisk eller meget andet.

PAK SAMMEN

Gem og del video nemt

Når du er færdig med dit screencast, vil du blive tilbudt enten at gemme videoen på din lokale harddisk eller uploade den til en cloud helt. Hvis du vælger at gemme dit arbejde på en cloud, kan du nemt dele det med venner og kollegaer ved at sende et link gennem sociale medier eller andre kanaler.

LÆR MERE
 • Gem videoer på lokalt drev

  Efter endt optagelse kan du vælge mellem forskellige outputmuligheder til at gemme videoen lokalt. Derefter kan du vælge dit foretrukne format alt efter behov, og din videofil i høj kvalitet vil være gemt sikkert på din lokale harddisk.

 • Upload videoer til en cloud

  Hvis du foretrækker at gemme dit screencast med en cloudservice eller dele den nemt med andre via internettet, kan du vælge at uploade dit værk til videodelingssider som YouTube, Vimeo, osv. Det er en smart måde at opbevare og håndtere dine optagede filer på. Du kan så dele filerne med få klik.

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • hovedmenu
 • lydinput
 • vælg indstillinger
 • Optagelse af kommentarer
 • Gem som videofil
 • Indstillinger for upload

  Derfor skal du vælge Apowersoft Online Skærmoptager

  Rating: 4.8- baseret på 13 ratings.13 anmeldelser
  • Dette program er mit faste valg, når jeg skal lave instruktionsvideoer. Det er nemt at bruge, og jeg kan endda tilføje sætninger og ord til optagelsen, hvilket gør min video endnu mere levende.

   Programmet virker fuldstændig lige så godt som lovet! Den optagede video kan gemmes lokalt på min computer eller uploades til YouTube. Simpelt og effektivt!

  • Det er heldigt, at jeg fandt dette fremragende værktøj. Jeg har rent faktisk brugt mange forskellige skærmoptagere, men de fleste af dem havde begrænsinger på optagelsestiden. Dette er dog ikke tilfældet for Apowersoft. Det er desuden helt gratis at bruge!

   Programmet er nok den bedste gratis skærmoptager, jeg nogensinde har brugt. Det er gratis, men tilbyder alligevel en masse valgmuligheder. Det er utroligt nemt at bruge det, og videoen gemmes i en fremragende kvalitet. Denne skærmoptager klarer altså alt, jeg har brug for, og jeg er virkelig glad for den!

  • Fremragende web-baseret skærmoptager med en overskuelig brugermenu. Muligheden for real-time redigering er virkelig en imponerende feature.

   Jeg hørte om programmet igennem en ven. Efter at have optaget en video syntes jeg, at det virkede godt. Det tilbyder optagelse i forskellige skærmopløsninger og videoformater. Jeg elsker det.

   Online Skærmoptager Kommentar

   Skriv en kommentar

   Indtast venligst dit navn!
   Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

   Kommentér (0)

   Anmeldelser og omtaler

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen
   Click below to install