Streaming Audio Recorder

Anmeldelser ( 1 )

Streaming Audio Recorder er et fedt værktøj, der kan berige din musikoplevelse. Den gør det muligt at optage streamet lyd fra musiksider, videoplatforme, radiostationer eller optage lyd fra lydchats nemt og enkelt.

Softwaren giver mange valgmuligheder for outputformater, inklusiv MP3, AAC, FLAC og WMA for at sikre nem afspilning af lyd på alle musikafspillere og bærbare enheder.

Optag hvilken som helst lyd i høj kvalitet

Leder du efter en måde til at gemme en sang fra et musikstreamingsite for at kunne lytte til den når du vil, optage samtalen under et møde eller optage din egen stemme og lave en live-tutorial? Nu har du den perfekte løsning, da dette program kan optage lyd fra din computer og mikrofon på samme tid. Lyden vil derefter blive gemt i høj kvalitet, klar til afspilning på dine enheder, upload til musikfora og deling med andre.

LÆR MERE
 • Output-formater
 • Input-formater
 • Enheder
Mest udbredte lydformat
Udviklet af Microsoft, standardformatet til Windows OS
Standardformat til mange smartphones og Playstation
Lydformat brugt af iTunes, Quicktime og iPod
Format til ringetone på iPhone, tabsløst lydformat og mange andre
Lyd på computer
Musikblogs, afspilningslister, lydbøger, radioprogrammer, onlinemøder, osv.
Lyd fra stemme via mikrofon
VoIP opkald, sang, osv.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
PAK SAMMEN

Automatisk tilføjelse af ID3-tags til musikfiler

Når du har optaget en sang er den ingen grund til at redigere informationen omkring den selv - programmet genkender selv information vedrørende titel, album, år, genre, kunstner og endda albumcover. Denne funktion er overraskende genial for musiksamlere og fans. Den kan identificere flere musikfiler ad gangen og sparer dig dermed tid på at redigere dem en for en. Hvis du foretrækker, kan også redigere filernes tags manuelt.

LÆR MERE
PAK SAMMEN

Konvertér lyd til kompatible formater

Vil du lytte til optaget lyd på dine bærbare enheder? Det er kun et klik væk. Det indbyggede lydkonverteringsprogram hjælper med at konvertere lyd imellem et væld af forskellige filformater og gør det muligt at konvertere mange filer på samme tid. Desuden kan den organisere lydklip ved at samle dem til en komplet fil. Bortset fra lokale filer giver Apowersoft Streaming Audio Recorder dig mulighed for at konvertere internetvideoer til MP3, WMA, FLAC, OGG, osv., så du kan afspille dine filer på farten.

LÆR MERE
PAK SAMMEN

Flere praktiske funktioner

For at kunne møde alle de forskellige behov inden for lydoptagelse indeholder Streaming Audio Recorder flere effektive funktioner, som bliver beskrevet nedenunder.

LÆR MERE

Optag onlineradiostationer

Perfekt metode til at optage livestreamet lyd, du hører fra radiostationer fra hele verden. Bare søg efter og stream fra den radiokanal, du kan lide. Programmet understøtter optagelse af enhver sang, nyheder, talkshows, osv., og du kan gemme filerne på din harddisk.

Overfør lyd til iTunes

Hvis du vil lytte til optaget og downloadet musik på Apple-enheder, er “Overfør musik til iTunes” funktionen for dig. Den konverterer lyd af ethvert format til iTunes-kompatible formater og tilføjer sangene til iTunes-biblioteket i et hug.

Nem redigering af lyd

Det indbyggede værktøj til lydredigering byder på en masse funktioner såsom klip, kopier, indsæt, sammensmelt, bland og tilføjelse af effekter til lyd. Du kan genskabe lyd og lave ringetoner uden problemer med dette program.

Brænd CD til deling eller din egen samling

Endnu en bekvemmelig tilføjelse er muligheden for at brænde lyd til en blank CD, som kan afspilles i en CD-afspiller i dit hus eller din bil. Du kan også dele musikken med andre via CD.

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • optag lyd
 • lydredigeringsværktøj
 • musikbibliotek
 • afspil radio
 • søg efter sange
 • konvertér video til MP3

  Derfor skal du vælge Streaming Audio Recorder

  Rating: 5- baseret på 1 ratings.1 anmeldelser
  • Tusind tak, dette er den bedste lydoptager, jeg nogensinde har brugt. I forbindelse med mit job har jeg tit brug for at optage onlineradio til at gemme på min PC, og dette kan jeg uden problemer gøre ved hjælp af Streaming Audio Recorder. Jeg kan kun anbefale dette program!

   Wow, jeg havde aldrig troet, at jeg skulle falde over så genial en måde at optage streamet lyd på. Programmet giver mig også ekstra funktioner såsom Audio Converter, Editor og Music Downloader. Kort sagt er det perfekt. Godt gået.

  • I løbet af 30 sekunder gik det op for mig, at dette var den perfekte optager til streamet lyd. Ufattelig simpel at bruge indtil videre og altid med 100% succes. Et super produkt!

   Det er en fornøjelse at stifte kendskab med jeres produkt. Jeg er helt vild med, hvor enkelt I har gjort alting. Jeg vil bare sige, at denne app er fantastisk!

  • Alt-i-én løsningen til at optage, organisere og overføre musik. Med denne software er det vanvittigt nemt at få min iPhone til at afspille mine yndlingssange.

   Jeg bruger ofte dette program til at optage Skype-samtaler. Det er nemt at bruge og lyden optages i høj kvalitet. Jeg er helt igennem tilfreds med jeres software!

   Anmeldelser og omtaler

   Streaming Audio Recorder

   Den gør det muligt at optage streamet lyd nemt og enkelt.

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen
   Click below to install