Professionel og enkel GIF-maker

Skærmoptagelse til GIF i høj kvalitet

Opret GIF fra fotos og videoer nemt

Rediger GIF ramme efter ramme, og få forhåndsvist filen i realtid

Windows 7/8/10

Lav hurtigt en animeret GIF

En fantastisk GIF-maker til nemt og hurtigt at skabe cool og sjove GIF-animationer, stickers, humørikoner fra videoer/fotos.

GIF Creator

Optag enhver form for indhold fra din skærm, dit webcam eller skitsebord, og genskab det derefter som en GIF i høj kvalitet.

GIF Editor

Rediger billeder/videoer, og beskær, rediger størrelse, tilføj tekst, vandmærker eller brug andre effekter, før du gemmer den som en GIF.

Flere tilgængelige funktioner

 • Fleksibel optagelse
  Mere frihed til at vælge, hvad du vil optage; skærm, webcam eller det digitale skitsebord, og gem som en GIF eller video.
 • Video til GIF
  Konverter video til GIF i højeste kvalitet, så den passer til dine behov. De fleste filformater understøttes, såsom MP4, WMV, AVI osv.
 • Fotos til GIF
  Upload billeder i JPG, JPEG, PNG eller BMP-format fra din computer, og lad softwaren oprette en sjov animeret GIF for dig.
 • Ramme efter ramme korrigering
  Arranger rammer, ændr rækkefølgen, tilpas hastigheden, kopier eller slet rammer - du kan nemt foretage justeringer om nødvendigt.
 • Kraftfulde redigeringsfunktioner
  Tilføj tekst, et vandmærke eller et logo. Klip, beskær eller roter - du kan redigere de rå GIF'er og få forhåndsvist dem igen og igen, indtil du er tilfreds.
 • Forhåndsvis video eller GIF
  Du kan nemt få forhåndsvist en video eller GIF-animation. Denne software giver dig fuld kontrol over den endelige fil.

Lav animerede GIF-billeder som en pro

Apowersoft GIF er meget nem at bruge. Alle kan skabe seje animerede GIF'er på få minutter.

Hvorfor vælge os?

 • Nemt og effektivt
  Denne GIF-maker er effektiv til behandling, enkel at bruge og tilbyder stabil performance. Nybegyndere kan arbejde som en pro ved hjælp af vores softwareprogram.
 • Høj kvalitet garanteret
  Apowersoft GIF understøtter forskellige output-muligheder for GIF'ens kvalitet, så du kan hurtigt og nemt kan oprette GIF'er i høj opløsning og dele dem.
 • Flere sprogmuligheder
  Den har næsten 20 sprog og ækker næsten alle regioner i verden. Vil du skifte fra Engelsk til Dansk? Gør det med blot et enkelt klik.

Vores værktøj har hjulpet 1.000.000 brugere, her er nogle af deres vidnesbyrd:

 • 5-stjernet anbefaling

  Fremragende! Videoer til GIF er lige, hvad jeg har brug for! Jeg har med succes lavet flere GIF'er af stillbilleder og skærmoptaget video. Tusind tak! Tak Apowersoft GIF.

  Amy

 • 5-stjernet anbefaling

  Det er fremragende! Super nice software med smarte funktioner. Nemt at bruge. GIF-maker der er hurtig og nem at bruge. Alt indhold på skærmen kan optages og gemmes som en GIF. Det fungerede rigtig godt!

  Franklin

 • 5-stjernet anbefaling

  En perfekt app til at lave GIF'er og så interessant. Jeg har brug for at tilføje tekster til min videoer og gemme som en GIF til at præsentere på en fest. Apowersoft GIF var min redningsmand! Jeg vil helt klart anbefale det til alle, der ønsker personlige GIF'er!

  Bella

 • 5-stjernet anbefaling

  Jeg downloadede denne GIF-maker for en uge siden. Jeg har prøvet så mange GIF-makers, og denne er nu mit klart foretrukne værktøj til det arbejde. Oprettelse af GIF'er er bare så nemt, du kan ikke forestille dig det!

  Tracy

  Skab din egen GIF og del den overalt

  Har betjent1,323,240 brugere verden over

  new
  Support
  Del
  Anmeldelse
  Kommentér
  Tilbage til toppen