Apowersoft har Udgivet Mac Lydoptager 2.0 med Lydredigering og Konvertering
Kommentar

Apowersoft har Udgivet Mac Lydoptager 2.0 med Lydredigering og Konvertering

Senest opdateret den 18-03-2019 af

Apowersoft er, i dag, stolte af at annoncere udgivelsen af Apowersoft Lydoptager til Mac 2.0, en betydelig opgradering af dette praktiske lydoptagelsesprogram. I denne nye version er hovedformålet, at give brugeren en effektiv lydredigering og konvertering og forbedre lydoptagelsesoplevelsen. Nu har den et lydredigeringsprogram, som kan klippe og tagge lyd. Den indbyggede konverter konverterer lydfiler til forskellige formater. Derudover har vi også rettet nogle fejl, så programmet er mere stabilt på Mac. Nu vil vi vise de opgraderede funktioner i detaljer.

Download

Introduktion af Nyligt Tilføjet Indbygget Lydredigering og Konvertering

1. Sejt Lydredigeringsprogram

Den bedste nye funktion ved Apowersoft Mac Lydoptager V2.0 er dens brugbare lydredigering. Med dette værktøj er du i stand til at tilpasse lyden på forskellige måder:

Indlæs Lyd på ét Sekund

For at redigere kan du klikke på ”Indlæs fil”, brug ”Finder” og importer en fil. Du kan også bare åbne lydredigeringsprogrammet og trække en lydfil derind. Når det er gjort, vil programmet analysere lyden, filnavnet, længden og lydbølgerne og vise dette.

Klip i Lydfilen Uden Problemer

For at klippe i lyden skal du trykke ”Tilføj valgte” og vælge den ønskede region. Du kan vælge flere regioner for at klippe flere steder på én gang. For at gøre længden mere akkurat kan du bare justere på ”Start tid” og ”Stop tid”. Du kan justere tiden med knapperne på brugerfladen, men du kan også justere den ved at indtaste tidspunkterne. Hvis du fortryder markeringen af en region, skal du blot trykke ”Slet valgte”. Men, hvis du trykker på ”Slet”-ikonet sletter du alle markeringerne.

Tjek Effekten på Lyden med det Samme

Mens du redigerer lyden, kan du tjekke effekten af redigeringen når som helst. Dette lydredigeringsprogram lader dig ikke blot afspille hele lyden, men du kan også høre enkelte dele af filen. Derfor er det let at justere redigeringen efter dit behov.

Eksporter Lyd Let

Efter redigeringen kan du konfigurerer indstillingerne til eksport. Først skal du vælge et outputformat. Den tilbyder dig mange forskellige formater som MP3, WAV, AAC, FLAC og mere. Så skal du vælge en god eksportmetode. Dette program understøtter eksport af lyd på to forskellige måder: Saml de redigerede lydfiler og eksporter dem som én fil, eller eksporter de redigerede lydfiler som flere separate filer.

fusionere under eksport fil

Tilføj ID3-information Let

Selvom Apowersoft Lydoptager til Mac kommer med en ID3 identifier, har du stadig evnen til at tilføje illustrationer, titler, artister, albumnavn og genre.

2. Robust Lydkonvertering

Med den indbyggede lydkonverter, kan du nyde følgende fordele:

Understøtter en Bred Vifte af Lydformater

Lydkonverteren kan konvertere lyd til flere formater end de almindelige. Den kan også konvertere til specielle formater som AC3, ALAC, MKA og CAF. Derudover er det muligt at konvertere videoer til MP3, WAV, M4A, M4R, OGG og lignende.

mac lyd konverter
Konverter Lyd med Hurtig Hastighed

For at spare tid og kræfter kan du importere flere filer på en gang og konvertere dem samtidigt. Du kan sove roligt, da du ved at konverteringsprocessen forløber hurtigt.

Flet Filer Imens du Konverterer

Udover at konvertere giver softwaren dig også evnen til at flette lyde sammen. Du skal bare tilføje to eller flere filer og så skifte sammenfletning til ”On” og så tryk på ”Konverter”-knappen. Når opgaven er fuldført vil et pop-up vindue poppe frem og minde dig om det.

Forbedrede Funktioner i Apowersoft Mac Lydoptager V2.0

Den nye version har også optimerede funktioner, som forbedrer brugeroplevelsen.

1. Flere Måder at Planlægge Lydoptagelse på

I planlægningen har du en ny mulighed for lydinputkilde – optag ”Både Systemlyd og Mikrofon”. Du skal bare vælge den rigtige lydinput for at opfylde dine krav.

lydindgang for tidsplanen optagelse

2. Håndter Lyd i ”Bibliotek” med Lethed

Der er blevet tilføjet en række af funktionstaster i ”Biblioteket” for at gøre håndteringen af lyd lettere. Derved giver det dig en let måde at identificere, omdøbe, redigere og håndtere lyd på.

3. Flersproget Brugerflade er Tilføjet

Flere sprog som svensk, dansk, ungarsk, tjekkisk, polsk og græsk er blevet tilføjet. Vælg dit modersmål for at få den bedste oplevelse med softwaren.

Med den nye opgradering er Apowersoft Lydoptager til Mac blevet et all-around lydværktøj, som kombinerer lydoptagelse, konvertering og redigering på en gang. Tøv ikke med at downloade softwaren og nyd de fantastiske funktioner.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 10 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager, Rediger lyd.Sidst opdateret den 18-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen