Sådan optager du internetradio
Kommentar

Sådan optager du internetradio

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Internetradio, også kendt som webradio eller streamingradio, er en musikservice som transmitterer musik på internettet. Det bliver brugt mere og mere af mange mennesker, fordi det giver en mere sammenhængende strøm af kvalitetsmusik, og så er det en god måde at opdage ny musik på. Kvaliteten er anderledes fra traditionelle radioer, som bliver påvirket af frekvensen og bølgerne, da internetradio ikke bliver påvirket af signal eller lokalitet. Ligesom på traditionelle radiostationer har de en massiv samling af sange, som bliver afspillet. Denne store musikkollektion øger antallet af brugere, som vil downloade nogle af disse numre. Men, folk er ofte i tvivl om, hvordan man optager internetradio.

Det bedste program til optagelse af internetradio

Problemet, at optage internetradio, kan let løses med hjælp fra en af nedenstående programmer. Begge metoder vil bruge en lydoptager, som virker på alle styresystemer.

Gratis måder at optage Internetradio på Windows

1. Sound Recorder

Hvis du bruger Windows, er den bedste måde at optage internetradio på ved hjælp af den indbyggede optager, som er på Windows. Bare søg på Lydoptager i søgefeltet i startmenuen, og så vil optageren komme frem. Vælg den sang du vil have og tryk på Optag for at starte optagelsen. Problemet ved dette program er, at det er for simpelt, så du kan ikke tilpasse måden den optager på.

optage internetradio

2. Apowersoft Gratis Online Lydoptager

Det næste program, jeg vil vise dig, kan også bruges på Windows, og det er en mere sofistikeret streaming radiooptager, nemlig Apowersoft Gratis Online Lydoptager. Som navnet indikerer, tilbyder dette værktøj dig en webbaseret streamoptager, som er gratis. Modsat den indbyggede Windows lydoptager, tilbyder dette program dig at tilpasse indstillingerne inden optagelsen.

Gratis Online Lydoptager

Det eneste du skal gøre for at bruge dette program er at starte optageværktøjet på hjemmesiden, og dernæst vælge hvilken lydkilde du vil bruge til optagelsen. Blot gå ind på programmet og tryk på “Lyd-input” menuen, og der kan du vælge mellem at bruge mikrofon, systemlyd eller begge. Når du har gjort det, skal du søge efter en internetradio, som du vil “optage” fra, og dernæst skal du gå tilbage til værktøjet og trykke Optag; dette vil starte optagelsen øjeblikkeligt, så du bliver nødt til at synkronisere den med sangen, så du får det bedste resultat. Apowersoft Gratis Online Lydoptager har også en indbygget lydkonverter, som kan bruges, hvis du vil have sangen i et andet lydformat.

Program til optagelse af internetradio til Mac

Download

Dette optageværktøj er til alle dem, som bruger en Mac. Programmet du skal bruge til at optage internetradio med er Apowersoft Lydoptager til Mac. Dette værktøj er designet, så det ligner alle andre Mac applikationer, derfor vil ikke være noget problem at finde rundt i det, da det minder om de andre standardapps. Du skal blot installere programmet, køre det, åbne internetradioen som du optager fra, trykke “Optag” og så er du færdig. Det er en hurtig, let og pålidelig måde at optage lydstream fra internetradio på. Programmet har en indbygget lydkonverter og et redigeringsprogram, som du kan bruge, hvis du vil.

Lydoptager til Mac

Tre internetradioudbydere du kan prøve

Pandora

Dette er en kendt internetradioside, som har en kæmpe samling af nye og gamle sange i dens database. Siden er let at bruge og navigere rundt på. Det eneste problem er, at den kun kan bruges i nogle lande.

Slacker

Hvis du leder efter millioner af sange, er denne internetradioside lige det, du har brug for. Det unikke ved denne side er, at dens startside ikke viser nogle sange eller miniaturebilleder. Det eneste der er, er et søgefelt, hvor du kan indtaste nogle nøgleord f.eks. navnet på en sang eller kunstner, og så vil en liste af alle relaterede mp3-filer blive vist. Endnu engang er problemet, at denne internetradio også kun er tilgængelig i nogle begrænsede lande, ligesom førnævnte hjemmeside.

Spotify

En anden kendt internetradioudbyder er Spotify. Dette program har også en kæmpe samling af sange fra alle genrer. Men, for at få fuld adgang kræver det, at du har registreret dig, og deres premium service koster penge. Dette program kan også kun bruges i nogle lande.

Der er mange andre internetradioer udover de tre ovennævnte, hvor du kan lytte til forskellige radiostationer med forskellige musikgenrer. Men, ligegyldigt hvilken internetradio du lytter til, vil det være muligt at optage med en af ovennævnte lydoptagere.

Rating:4.3 /5(baseret på 13 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen