Sådan downloader du effektivt musik fra internettet
Kommentar

Sådan downloader du effektivt musik fra internettet

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Musik er en god måde at slappe af på og godt at koble hjernen fra med. Musik kan give dig ny energi og lyst til livet. Takket være de mange gode programmer og apps på nettet, er der et stigende antal folk, som downloader musik fra internettet. I dag er multi-system input og output musik normalt. Let adgang, brugervenlig, billig, bredt udvalg og tilpasningsevne er alt sammen store fordele ved at få MP3 fra internettet. Efter du har downloadet din yndlingsmusik, kan du frit nyde det på din PC eller overføre det til din iPhone, iPod, gemme på et USB, brænde en CD, osv. Ligegyldigt hvad du skal bruge musikken til, synes jeg, at vi skal se på, hvordan man downloader det.

Løsning 1: Optag musik online

Løsning 2: Multifunktionel Musikdownloader

Løsning 3: Overfør den downloadede musik til din smartphone

Gratis måder at downloade musik fra internettet på

Der er mange sider, som tilbyder online apps og servicer, der kan downloade musik gratis, men hvilken er den bedste? Her er nogle anbefalinger:

Online løsning: Apowersoft Gratis Online Lydoptager

Et populært og ofte brugt program, til at downloade musik gratis fra internettet med, er Apowersoft Gratis Online Lydoptager. Det er et gratis værktøj, som tillader dig ikke kun at optage online radio og streams, men også din egen stemme gennem mikrofonen. Lad os se på nogle af funktionerne:

 • Optag lyd i ethvert format og optag fra den lydkilde du ønsker.
 • Der er ingen tidsbegrænsning i optagelængden.
 • Understøtter alle populære webbrowsere og styresystemer som Windows og Mac.
 • Simple redigerings- og planlægningsfunktioner.

Optag musik online

Brugsanvisning:

Det er en simple app til optagelse af lyd. Du kan aktivere den ved at trykke ”Start optagelse” på dens hjemmeside eller downloade den gratis skrivebordsapplikation. For at starte optagelsen, vælg ”Lydinput” og så ”System/mikrofon”. Dernæst gå til ”Værktøjer” > ”Indstillinger” og tilpasse indstillinger efter dit behov. Programmet tillader dig at gemme lydfiler som MP3, OGG, WMA, WAV og ACC. Sæt nogle genvejstaster så du let kan optage lyd og fuldføre dine opgaver. Afspil musikken, radioen eller musikvideoen, og dernæst tryk på genvejstasten, som styrer lydoptagelsen. Du kan også planlægge optagelsen.

Optag musik

Her er nogle fordele og ulemper, ved at downloade musik fra internettet med dette værktøj:

Fordele:

 • Den er let at bruge og alsidig.
 • Den kan optage alt lyd.
 • Den gør det let at optage, da du kan sætte nogle genvejstaster.

Ulemper:

 • Indtil videre kan det ikke bruges på Mac.
 • Du skal redigere ID3 taggene manuelt, hvilket tager tid.

Meget effektiv måde at downloade sange fra intertetet på

Hvis du vil downloade musik fra internettet, skal du altid søge efter den mest effektive og bedste måde at gøre det på. Streaming Audio Recorder stabilitet er bedre end de to førnævnte metoder, og den tillader dig at tilføje musik til dit iTunes-bibliotek. Lyden kan optages fra computerens lydkort og mikrofon. Denne software kan downloade flere sange på én gang, og den kan downloade hele albummer og afspilningslister i ét hug.

Download

Konvertering af video til MP3 er blot endnu en ting den kan. Det betyder, at du ikke kun kan konvertere og tilføje lokale musikvideoer til bærbare enheder, men også er i stand til at isolere lyd fra online videoer til computeren. Derudover, vil det indbyggede ”Lydredigeringsværktøj” hjælpe dig med at lave effekter og gøre sangen til en ringetone.

download af musik fra internettet

Det vil altid blive lettere at downloade musik, hvis du vælger den rette software og ved, hvordan man bruger disse. Følg de følgende vejledninger for at lære, hvordan man downloader musik.

Tips: Overfør den downloadede musik til din smartphone.

Efter du succesfuldt har downloadet musik fra internettet, vil det være en god idé at overføre det til din mobiltelefon, så du kan lytte til det overalt. Du kan finde millioner af måder at gøre dette på, men Apowersoft Mobiltelefon Manager er uden tvivl den bedste måde. Som en professionel mobilhåndteringsapp har den meget kraftfulde funktioner og en stabil ydeevne. Den tillader dig at forbinde din mobil til PC enten via et USB-kabel eller via en Wi-Fi-forbindelse. Den er fuldstændig kompatibel med både Android og iOS enheder. Med den er det let at overføre downloadet musik til smartphone. Alt du skal gøre er at følge nedenstående vejledning.

Download

 1. Download og installer appen på din computer.
 2. Start softwaren. Forbind din smartphone til din PC via USB. Hvis du bruger Android, venligst slå USB debugging til på forhånd. Hvis du bruger en iOS enhed, skal du trykke ”Stol”, når en dialogboks kommer frem på din telefon.
 3. Når de er forbundet, klik ”Musik” i toppen. Vælg dernæst ”Importer” og vælg alle de sange du har downloadet.
 4. Når du er færdig, skal du afbryde forbindelsen.

Overfør den downloadede musik til din smartphone

På få minutter kan du nyde den musik, du har downloadet fra internettet, på din smartphone. Er det ikke let og simpelt? Prøv engang selv!

Rating:4.3 /5(baseret på 16 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen