Sådan konverterer du gratis MP4 videoer til MP3 lyd
Kommentar

Sådan konverterer du gratis MP4 videoer til MP3 lyd

Senest opdateret den 18-03-2019 af

MP4 bruges ofte, når man skal se videoer. Men, de fylder ofte rimelig meget, og derfor er MP4 formatet ikke nogen praktisk løsning, hvis du blot skal lytte til lyden fra filen.

Den hyppigste grund til at folk konverterer MP4 videoer til MP3 er, at nogle multimedieafspillere ikke kan afspille MP4 filer. En anden grund er, at man kun skal bruge lyden.

Her er nogle af de bedste løsninger, som vil hjælpe dig med at konvertere MP4 filer til MP3.

Tre gratis måder at konvertere MP4 videoer til MP3 på

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter

Hvis du leder efter en fuldstændig gratis løsning, som kan bruges online, er Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter muligvis lige dét, du leder efter. Som gratis applikation har den en meget let og lynhurtig konverteringsproces.

Denne webservice giver dig en gratis MP4 til MP3 konverter, som du kan bruge lige så meget, du har lyst, uden du skal betale én eneste krone. Der er ingen begrænsninger, når det kommer til filstørrelse og antallet af filer, som skal konverteres. Du behøver heller ikke at downloade nogen software. Du skal blot besøge hjemmesiden og følge tre trin for at konvertere MP4 til MP3 online:

 • Trin 1 – Tryk Søg for at uploade din MP4 video.
 • Trin 2 – Vælg MP3 som outputformat og indstil lyd- og outputindstillingerne.
 • Trin 3 – Tryk Konverter.

Så simpelt kan du hurtigt konvertere MP3 filer på få sekunder. Det bedste aspekt ved dette værktøj er, at det er gratis, utrolig hurtigt og har adskillige lydindstillinger.

Freeware kaldet “Convert MP4 to MP3“

Dette er en gratis software, som du kan downloade. Denne freeware isolerer lyddataene fra MP4 videofilen, og konverterer dem til MP3 format. Den understøtter også andre videoformater som DivX, AVI og FLV.

Hvis du går på deres hjemmeside, vil du se en simpel hjemmeside, hvor du kan finde en “Download her” knap. Efter du har installeret programmet, skal du følge nedenstående trin for gratis at konvertere MP4 til MP3:

 • Trin 1 – Tryk Tilføj MP4 for at tilføje din videofil. Du kan vælge at tilføje forskellige MP4 videoer, som vil blive vist på videolisten.
 • Trin 2 – Vælg din ønskede outputmappe.
 • Trin 3 – Tryk Konverter til MP3

Du kan lytte til den konverterede MP3 fil ved at trykke på Afspil MP3.

konvertere MP4 til MP3

Free MP4 to MP3 Converter 1.0

Dette er også et gratis program, som lader dig konvertere MP4 til MP3 lyd. Konverteren kopierer automatisk information fra kildefilen, og indsætter den i den konverterede MP3 fil inkluderende albumtitel, albumcover, kunstnernavn, osv.

 • Trin 1 – Efter at have downloadet applikationen, upload dine MP4 filer gennem træk-og-slip metoden.
 • Trin 2 – Tilpas indstillingerne.
 • Trin 3 – Tryk Konverter.

konvertere MP4 til MP3 lyd

Grundlæggende er det en simpel og ligetil konverter designet til kun at konvertere MP4 til MP3 og WAV formater, men den er hurtig og giver kvalitetsresultater.

Shareware til at konvertere MP4 til MP3 lyd

Apowersoft Video Konverter er muligvis den bedste løsning tilgængelig til konvertering af filer, ikke kun til MP3, men også en bred vifte af andre populære formater understøttet af afspillere, smartphones og Apple-enheder.

Download

En stor fordel ved denne software er, at du har rig mulighed for at redigere og ændre dine videoer. Den indeholder omfattende redigeringsmuligheder, så du kan tilpasse din video. F.eks. indeholder den videoeffekter og indbygget undertekst editor. Hvis du har downloadet flere forskellige video, kan du let samle dem i én enkelt fil, så du kan se hele video på én gang.

Her kan du se, hvordan man kan bruge dette værktøj til at konvertere MP4 videoer til MP3:

 • Trin 1 – Upload din MP4 ved at trykke på “Tilføj”.
 • Trin 2 – Tilpas outputindstillinger og rediger din video som du ønsker med videoredigerings- og undertekstfunktionen.
 • Trin 3 – Tryk “Konverter”.

konvertere MP4 videoer til MP3 lyd

Let og hurtig konverteringsproces

Værktøjerne nævnt i denne artikel kan hjælpe dig med at konvertere MP4 videoer til MP3 lyd gratis og hurtigt. Blot brug Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter at konvertere mediefiler online, eller Apowersoft Video Konverter hvis du har brug for flere funktioner som redigering.

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 19 ratings) Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLyd Konverter, Rediger lyd.Sidst opdateret den 18-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen