Effektive måder, at downloade sange fra Apple Music på
Kommentar

Effektive måder, at downloade sange fra Apple Music på

Senest opdateret den 07-09-2015 af

Apple Music er den nyeste musiktjeneste, som vil blive annonceret og udgivet til alle brugere på den 30. juni. Denne nye musiktjeneste indeholder tre dele af funktioner: musikafspiller, internet radiostation (Beats 1), forbind. Denne tjeneste er helt gratis i de første tre måneder, hvorefter skal du betale for den. Den individuelle betalingsplan er på €9,99 om måneden og en betalingsplan for en familie er på €14,99 om måneden.

Den offentlige version er kun kompatibel med iOS og Mac OS, og den senere version, som fungerer med andre enheder, vil blive udgivet om et par måneder. Du har brug for, at lære mere om, hvordan man optager Apple Music, hvis du ønsker at nyde en sang fra denne kraftfulde tjeneste på en Android smartphone, Windows PC eller en anden enhed offline. Løsningerne nedenfor kan hjælpe dig i gang.

Metode et: Optage musik på Windows styresystemet

Metode to: Optage sange på Mac styresystemet

Download Apple Music på Windows

Gratis online løsning

Til folk som ikke ønsker at installere noget software på deres PC, er Apowersoft Gratis Online Lydoptager et meget godt valg til at downloade sange fra Apple Music på. Det er en web-baseret applikation, som kan hjælpe dig med, at optage sange i diverse formater, såsom MP3, OGG, WMA, AAC osv. Takket være den kortfattede brugergrænseflade, er programmet let at bruge af alle personer:

indspilning Apple Music

 1. Først og fremmest skal du besøge webstedet for denne applikation.
 2. Tryk på ”Start optagelse” knappen, for at køre det i din browser.
 3. Gå videre til ”Lydinput” og vælg at du vil optage ”Systemlyd”.
 4. Tryk blot på ”Værktøjer”>”Indstillinger”>”Format” og vælg et format, som er kompatibel med din enhed/software afspiller. Du skal trykke på ”OK” for at bekræfte dine indstillinger.
 5. Tryk på den røde ”Optag” knap i den øverste venstre del af brugergrænsefladen for denne optager, og tryk da for at afspille musikken. Tryk på ”Stop” for at færdiggøre optagelsen, når afspilningen er ovre.
 6. Overfør nummeret til din enhed og nyd Apple Music når du vil, hvor du vil.

Tips:

 • Da dette er en online applikation, skal du installere Java Applet på din PC.
 • Programmets indbyggede konverteringsredskab giver dig mulighed for, at konvertere Apple Music til M4R, så du kan bruge det som en ringetone til din iPhone.

Dette redskab er beregnet til personer med en god netværksforbindelse. Hvis du ønsker en mere stabil metode, henfør da til programmerne nænvt nedenfor.

Windows Skrivebordsprogram

Audacity er et multi-track redigeringsredskab og optager til Windows brugere, og kan optage Apple Music. Ved at bruge dette freeware program, kan du optage MP3 filer fra Apple Music uden de store problemer. Vær dog opmærksom på, at du skal konfigurere lydkontrolpanelet først, før du bruger dette program. Højreklik på ”volume Mixer” og tryk på ”Lyde”>”Optagelse”, og vælg ”Stereo Mix” på din computer. Efter denne simple forberedelse, tjek detaljene til, hvordan du bruger programmet.

optage Apple Music som mp3

 • Installér og start Audacity på din PC.
 • Vælg ”Stereo Mix (Realtek High Definition)” og ”2(Stereo Recording Channel)” som inputlyden.
 • Afspil blot musikken, som du ønsker at optage og tryk på den røde knap i den øverste del af brugergrænsdefladen for at starte med at optage. Derefter skal du trykke på den gule ”Stop” knap for at stoppe din optagelse.

Tips:

Hvis du beskærer en del af sangen eller ønsker at tilføje flere effekter, giver dette program dig også mulighed for, at redigere sangen efter endt optagelse. Ved blot nogle få klik med musen, kan du klippe, slette, eller ændre tonehøjde, reducere støj osv. Dog kan du ikke eksportere som MP3 format, hvilket betyder, at du bliver nødt til at installere et multimedia codec, eller konvertere til MP3, hvis din afspiller ikke understøtter formatet.

Apple Music optager til Mac

Et andet stykke software, som du kan bruge på din Mac, er Apowersoft Lydoptager til Mac. Det er et professionelt program, som lader dig optage hvad du hører på din Mac med lethed. Det giver dig nyttige funktioner, såsom ID3 tag identificering, oprette planlagte opgaver, redigere filer osv. Lad os tage et kig på de detaljerede instruktioner til, hvordan du kan optage Apple Music på din Mac.

Download

 • Download og installer softwaren på din Mac og start det.
 • Tryk på ”Indstillinger”>”Optagelsesindstillinger” og vælg dit kompatible format med en forskellig kvalitet. Tryk da på ”OK” knappen, for at bekræfte dine indstillinger.
 • Vælg ”Systemlyd” som input lydkilden i det højre hjørne af brugergrænsefladen.
 • Afspil Apple Music på din Mac og tryk på den røde runde knap nederst til venstre, for at starte optagelsen. Du skal trykke på den samme knap, for at stopped optagelsen.
 • Tryk på ”Bibliotek” knappen, for at finde den optagne fil og nyde Apple Music.

mac optage Apple Music

Forestil dig, at du ønsker at omdanne din Apple Music til en ringetone til din iPhone 6/6 Plus. Programmets indbyggede konverteringsredskab kan hjælpe dig her. Højreklik på det optagne nummer og tryk på ”Konvertér”, derefter vil et nyt vindue poppe op, og du burde nu vælge outputformatet til at være ”M4R”. Ringetonen vil derefter blive gemt på din Mac, når du trykker på ”Konvertér” knappen. Med hjælp fra iTunes, kan du overføre ringetonen til din iPhone med lethed.

mac konvertere Apple Music

Alt I alt, så er metoderne anbefalet ovenfor, allesammen effektive måder hvorpå, du kan downloade sange fra Apple Music. Online løsningen er hurtig, men begrænset til hastigheden af din netværksforbindelse. Skrivebordssoftware er mere stabilt og professionelt. Så du kan vælge den metode, som passer bedst til dig og dine behov.

Rating:4.3 /5(baseret på 19 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 07-09-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen