Streaming Audio Recorder 4.0 offentliggjort med forbedrede funktioner
Kommentar

Streaming Audio Recorder 4.0 offentliggjort med forbedrede funktioner

Senest opdateret den 22-09-2015 af

Den 31. juli 2015 udsendte Apowersoft officielt Streaming Audio Recorder 4.0 – et vigtigt skridt på dette programs udvikling. For at forbedre brugeroplevelsen og møde kundernes behov på forskellige områder, har denne version fået optimeret sin grænseflade og en masse funktioner. Den giver nu mulighed for en avanceret lydoptager, en præcis MP3-søgemaskine, et ID3-identifikationsværktøj og en pålidelig radioafspiller. Se nedenstående detaljer om funktionerne for at få flere oplysninger om ændringer og forbedringer.

Download

Som en start kan du se denne video og få et hurtigt overblik over hvordan, du kan udnytte dette program til fulde.

Største fremgangsområder ved Streaming Audio Recorder 4.0

1. Smuk brugergrænseflade

Hvis du er tidligere bruger af programmet, vil du opdage den største forskel i forhold til den tidligere version, så snart du åbner programmet. Den elegante menu er krydret med interaktivt design og vil straks få dig til at nyde at bruge det. Du vil opleve en animeret effekt af musiknoder, der flyver ind i mikrofonen, når du optager lyd, hvilket giver dig en intuitiv fornemmelse for hele processen. Desuden vises knapper og oversigter i et mere levende og stilfuldt design, som gør det mere tilgængeligt for nybegyndere.

2. Intuitive lydindstillinger og opgaveplanlægger

Som lydoptagelsesværktøj sigter Streaming Audio Recorder efter at tilbyde den bedst mulige lydoptagelseskvalitet. Uanset om du vil optage lyd fra computer, mikrofon eller lyd fra begge input, kan programmet optage dem i tre forskellige kvaliteter: Høj, standard eller lav. For at gøre det muligt for brugere at nyde den optagede lyd på en hvilket som helst medieafspiller uden grænser, har denne version flere outputformater end tidligere udgaver. Bare gå til indstillingerne under “Output” – “Format” og lyden kan gemmes som MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV og AAC, nemt og simpelt.

sæt lydkvalitet

Funktionen “Panlæg opgave” tilføjer “Gentag optagelse”. Når du aktiverer dette, vil softwaren udføre optagelsesopgaven på dit valgte tidspunkt. Hvis du har behov for at optage lyd på samme tid hver dag eller på specifikke dage, kan du afkrydse “Daglig” eller klikke på “Ugentlig” og vælge dine foretrukne ugedage og trykke på “Opret” for at opsætte opgaven.

gentaget optagelse

3. Effektivt værktøj til identifikation og redigering af ID3

I denne version er ID3-genkendelse blevet forbedret betydeligt, så det er nemmere at organisere optagede sange. Udover engelske sange er programmet også i stand til at identificere europæiske og asiatiske sange, hvorefter den kan tilføje titel, kunstner, genre og andre informationer uden problemer. Desuden kan ID3-redigeringsværktøjet bruges til redigering af filer i forskellige formater, såsom MP3, WMA, FLAC, WAV, og så videre.

redigere musik-tag

4. Lynhurtig funktion til søgning efter musik

Med den kraftfulde søgemaskine til musik kan du hurtigt finde dine yndlingssange. Sammenlignet med forrige versioner giver Streaming Audio Recorder 4.0 mere præcise søgeresultater, når du leder. Lydfiler af dårlig kvalitet og ufuldstændige sange vil blive frasorteret, så du skal bruge mindre energi til at kontrollere dine søgninger. Sidst, men ikke mindst, kan du på samme tid og ved høj hastighed downloade flere sange fundet i søgeresultatet.

søgning hd mp3

5. Kraftfuld indbygget CD-brænder

Hvis du vil organisere din computers opbevaringsplads eller afspille sange i bilen, er en optimal løsning at brænde MP3 til CD. I modsætning til andre komplicerede CD-brænderprogrammer er denne CD-brænder utrolig nem at bruge. Den kræver kun, at du indsætter en blank CD i CD-ROM-drevet, åbner “Tools”-menuen og vælger “CD-brænder”. Efter filerne er indlæst, kan du trykke “Start” for at komme i gang med at brænde. En notifikation vil poppe op, så snart CD’en er færdig, og du kan nu nyde dine sange på farten.

mp3 til cd-brænder

6. Intelligent Radio-afspiller

“Radio”-panelet er en samling af næsten 1000 radiostationer i 36 genrer. Når du har valgt din ønskede kategori, skal du blot dobbelt-klikke på radioen for at afspille den. Du kan også navigere imellem stationerne ved at trykke på “Previous”- eller “Next”-ikonerne. Derudover er det muligt at markere en radiostation som din favorit for at gemme den, ligesom du kan optage inde i programmet.

spille online radio station

Streaming Audio Recorder 4.0 indeholder er altså et stort fremskridt i forhold til den tidligere version. Det er din tro alt-i-en væbner i musikkens verden, som giver dig mulighed for at optage radio, søge efter og downloade MP3, konvertere filer, brænde CD’er og lytte til internetradio. Prøv den, og du vil ikke blive skuffet.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 11 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 22-09-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen