Alternativet til Audacity du burde kende
Kommentar

Alternativet til Audacity du burde kende

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Audacity er en open source og krydsplatformsapplikation til redigering og optagelse af lyd. Lær mere om programmet med denne Audacity anmeldelse. En af de gode ting ved dette program er, at det er gratis. Der er ingen grund til at bruge penge på en dyr applikation til optagelse og redigering af lyde. Den kræver heller ikke, at du registrerer dig, så du kan downloade og installere den øjeblikkeligt. Den har ikke nogen tidsbegrænsning, og det er let at redigere i programmet. Du kan også justere lydsporenes volumen og tilføje musik og andre effekter.

Men, det er ikke alle, der er fan af dette program. Det har også nogle ulemper, så som at du bliver nødt til at downloade et andet program kaldet LAME for at lave mp3-filer, da det ellers kun kan gemme filerne i .aup formatet. Den tillader dig ikke at uploade den endelige fil på online sider. Hvis du leder efter et alternativ, som du kan bruge, er her nogle forslag.

Streaming Audio Recorder (Windows&Mac)

Hvis du har problemer med, at Audacity ikke virker, eller at du foretrækker et andet program, så er Streaming Audio Recorder et fantastisk alternativ. Du kan optage alle slags lyde fra din computer, om det så kommer fra systemet, eller du streamer det online. Du kan også bruge din mikrofon sammen med systemets lyd til optagelsen. Der er ingen grund til at downloade LAME, da programmet har en indbygget konverter, som tillader dig at konvertere lyden til forskellige formater som MP3, WMA, WAV, OGG og ACC. Den kan også redigere lyden, så du kan lave din egen musik.

Download Nu

alternativet til Audacity

Derudover kan du også bruge den til at underholde dig selv. Du kan finde et bredt udvalg af online radiostationer, eller til at downloade Mp3 fra YouTube video ved at indtaste URL’en. En anden fordel er, at hvis du optager musik fra en hjemmeside, kan den automatisk identificere sangens navn, størrelse, kunstner og album. Du behøver ikke at redigere ID3 taggene igen. Med alle disse funktioner er Streaming Audio Recorder et virkelig godt alternativ til Audacity.

Wavosaur (Windows)

Et andet Audacity alternativ, du kan bruge, er Wavosaur. Det kan downloades gratis, men den understøttes kun på Windows 98, Windows XP og Windows Vista. Du kan arbejde med adskillige filer på én gang med dens grænseflade til flere dokumenter. Den har alle de grundlæggende værktøjer, du har brug for, for at klippe, indsætte, kopiere, slette, fortryde og trimme. Den tilbyder også adskillige indstillinger som fade ind / fade ud, normaliser niveau, indsætte stilhed og slukke for lyden.

alternativ til Audacity

Dette program har flere avancerede og specielle funktioner, som vil gøre lydredigeringen endnu bedre med fjernelse af vokalen, eksport af filer som tekst, mængdebehandling, crossfade loop og automatisk registrering af region.

Jokosher (Windows&Linux)

Jokosher, softwaren som minder om Audacity, kan bruges til at lave din egen musik. Den har en simpel brugerflade, som programmørerne har designet med brugeren i tankerne, så de, som lige er startet, kan finde ud af at redigere, optage og mixe lydfilerne. Menuerne og indstillinger er lette at forstå, specielt for musikere.

Audacity ikke virker

Dette alternativ til Audacity kræver heller ikke installation af andre programmer som LAME for at afspille og gemme filer i andre lydformater inkluderende OGG, Vorbis, MP3, FLAC og WAV. Du kan tilføje forskellige instrumenter til projekter, du arbejder på. Hvis du vil omdøbe projektet eller slå lyden fra, så kan du også let det. Lydredigering er simpel med dens flytte-, opdelings- og trimmeværktøjer. Programmet er kun tilgængeligt for Windows og Linux, så hvis du har en Mac, bør du overveje at downloade det førstnævnte alternativ i stedet.

Rating:4.3 /5(baseret på 23 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen