Forskellige måder at downloade musik fra Spotify på
Kommentar

Forskellige måder at downloade musik fra Spotify på

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Spotify er en musikstreamingtjeneste, der giver dig mulighed for at lytte til tusindvis af numre fra forskellige kunstnere på din computer, tablet eller mobil. Du kan også oprette spillelister, så du ikke behøver at søge efter dine yndlingssange hele tiden. Derudover kan du tilføje andre brugeres spillelister til din samling, og du kan også gemme spillelister offline, så du kan afspille dem, selv når du ikke har forbindelse til internettet, hvilket dog stadig kræver, at du bruger Spotify. Musikken kan synkroniseres til din tablet eller mobil, så du kan høre den, når du er på farten.

Det er dog ikke muligt at downloade sangene, så du kan afspille dem på andre enheder eller medieafspillere uden at bruge Spotify, selvom du gemmer spillelisterne offline. Grunden til dette er, at al musik er krypteret, hvilket gør det umuligt for lydkonverteringsprogrammer at opfange den. Selvom der ikke er en måde i programmet til at rippe sange fra Spotify, findes der en række tredjepartsapplikationer, som du kan bruge til at optage og gemme sange fra Spotify i dit foretrukne format. MP3 er det bedste format, da det er kompatibelt med mange forskellige platforme og holder filstørrelsen nede uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Smarte måder at rippe Spotify musik til MP3 på

1. Audacity

Audacity er et open source program til at optage og redigere lyd, og det kan bruges på forskellige platforme, inklusiv Windows, Mac og Linux. Du kan bruge programmet til at optage en hvilken som helst lyd fra en ekstern kilde på din computer, men det er lidt besværligt at bruge. Der er mange indstillinger, opbygningen er ikke særlig brugervenlig, og der er mange trin at komme igennem, før man kan komme til at optage. Dette kan være problematisk, især hvis man ikke har meget forstand på det tekniske.

optag fra spotify

Hvis du finder Audacity for besværligt, er der et andet gratis program til at downloade musik fra Spotify. Læs videre for at lære flere detaljer.

2. Apowersoft Gratis Online Lydoptager

Dette er et onlineprogram, der kan bruges til at downloade sange fra Spotify i ethvert format. Det er mere praktisk, da det er ligetil at bruge og ikke kræver, at man installerer noget. Desuden er det gratis, så du skal ikke bruge penge for at kunne downloade.

  1. Åben hjemmesiden og klik på “Start Optagelse”-knappen.
  2. Tjek “Lyd-input” og vælg “Mikrofon”, “Systemlyd” eller “Systemlyd og mikrofon”.
  3. Afspil den sang på Spotify, du vil optage, og klik på “Optag”-knappen.
  4. Klik på “Stop”-knappen, når sangen er færdig.

downloade sange fra Spotify

Du kan nu gå til outputdestinationen for at finde og afspille Spotify-sangen offline uden at bruge Spotify.

Download Spotify til MP3 med avanceret software

Der findes endnu et program, der kan bruges til at downloade Spotify til MP3. Dette kræver installering og fungerer på både Windows og Mac. Du kan afprøve programmet i en prøveperiode, inden du køber den fulde version. Udover at optage enhver lyd fra computeren og konvertere denne til forskellige lydformater, kan det også downloade musik fra hjemmesider med videodeling, såsom Youtube. Derudover kan det redigere sange, tilføje din musik til iTunes og lytte til radiostationer online. Sidst men ikke mindst kan det også brænde musik fra Spotify til CD’er.

Download

Sammenlignet med de førnævnte værktøjer har Apowersoft Streaming Audio Recorder en lang række fordele. For eksempel kan brugeren rippe Spotify til MP3, selv på Mac OS X Mountain Lion. Du behøver ikke længere vride hjernen for at finde en professionel lydoptager til streaming på Mac, da dette værktøj er stabilt.

downloade Spotify til MP3

Husk ikke at bruge dine downloadede og konverterede sange til andet end personlig brug, nu hvor du har lært de forskellige måder at rippe sange fra Spotify på. Du kan også købe musik hos pladebutikker og andre udbydere for at respektere kunstnerne og deres copyright på den originale musik.

Rating:4.3 /5(baseret på 22 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen