Den bedste måde at optage musik fra Beats 1 Radio på
Kommentar

Den bedste måde at optage musik fra Beats 1 Radio på

Senest opdateret den 28-10-2015 af

Beats 1, som en del af Apples Musikstreamingtjeneste, er en live radiostation, som sender ud til mere end 100 lande over hele verden. Som Apple introducerede i deres WWDC 2015, er det en 24/7 non-stop radio, som bringer fede musikprogrammer, herunder musik shows, vigtige interviews, musikanmeldelser osv. Udover at lytte til det udsendte indhold, kan brugere også bygge deres helt egen personlige station, ved at søge efter og vælge sange, albummer eller kunstnere. Denne online station giver masser af sjov, men du er stadigvæk ikke i stand til, at have adgang til den uden en internetopkobling. Heldigvis kan du gøre brug af en radiooptager, en nyttigt redskab, som kan optage Beats 1 radio, mens du lytter til din musik. I dette tilfælde kan du gemme din favorit musik og shows, og nyde dem når du har lyst.

Avanceret metode til at optage musik fra Beats 1 radio

Streaming Audio Recorder er et kraftfuldt stykke software til din computer, som tilbyder en mere praktisk måde at optage lyd fra Beats 1. Programmet har et bredt udvalg af formater og kvalitetsstandarder, så du kan vælge den rigtige til afspilning på enhver afspiller eller enhed. Det kommer med en smart ID3 identifikator, som er i stand til automatisk at tilføje musikinformation, mens sangene bliver optaget. Derudover giver den dig mulighed for, at skabe afspilningslister med nogle få simple klik. Lad os se hvordan du kan optage og organisere Beats 1 radio offline.

1

Download og installér Streaming Audio Recorder

Download

Tryk på den ovenstående ”Download” knap, for at downloaded softwaren til din PC eller Mac. Tag tiden til at installere det, ved at følge denne guide.

2

Konfigurér indstillingerne

Kør softwaren, åben ”Indstillinger” menuen og vælg ”Optagelsesindstillinger”. Vælg det ønskede outputformat og den ønskede mappe først. På samme tid, så er det anbefalet at du sætter kryds i boksen før ”Automatisk identificér ID3 tags, når optagelsen er færdig.” Sæt derefter lydkilden til ”Systemlyd”, tryk ”OK” for at bekræfte indstillingerne.

sæt Beats 1 optager

3

Optag Beats 1 gratis

At lytte til Beats 1, tryk på optageknappen for at optage radioen. Når den optager musiknumrene, vil ID3 tags blive tilføjet til filen. Når det er færdig, tryk igen på den samme knap.

optage Beats 1 musik

4

Opret Beats 1 afspilningsliste

Gå ind i ”Bibliotek” interfacen og vælg ”Opret afspilningsliste” i det øverste højre hjørne. Navngiv afspilningslisten, tryk derefter på det plus-formede ikon for at importere de optagede Beats 1 sange. Færdig, du kan nu nyde din afspilningsliste.

skabe radio afspilningsliste

For at imødekomme brugernes behov på forskellige aspekter, vil dette software også tilbyde lydredigering, lydkonvertering og funktioner til brænding af CD’er. I dette tilfælde kan du gemme Beats 1 på forskellige måder.

En grundlæggende måde til at optage på Beats 1 radio

Hvis du ikke ønsker at installere tredjepartssoftware på din PC til radiooptagelse, kan Apowersoft Gratis Online Lydoptager være et pålideligt valg. Det er et browserbaseret værktøj, som er kompatabel med mange browsere, herunder Google Chrome, Firefox, IE, Safari, Opera og andre. Deruodver vil det køre gnidningsfrit på både Windows og MAC styresystemer. Dette værktøj tilbyder dig to måder til at optage musik fra Beats 1 radio på, de detaljerede instrukser er givet nedenfor:

Mulighed 1: Foretag Beats 1 optagelsen manuelt

Når du afspiller Beats 1 radio, kan du optage den på samme tid, uden noget besvær.

  1. Gå til siden for denne gratis radiooptager, tryk på ”Start Optagelse” knappen.
  2. Et vindue vil poppe op for at minde dig om at køre Java, tryk blot på ”Kør” med det samme. Vær venligst sikker på, at du bruger den seneste version af Java. Kun i dette tilfælde kan dette værktøj blive indlæst gnidningsløst.
  3. Foretag simple indstillinger efter at værktøjet frmegår på dit skrivebord. ”Tryk på ”Lydinput” fanen og vælg ”Systemlyd”, tryk derefter på ikonet ved siden af ”Output” baren, for at sætte destinationsmappen. Hvis du har brug for det, kan du gå til ”Værktøjer” – ”Indstillinger” for at foretage avancerede indstillinger.
  4. Nyd Beats 1 radio som du plejer. Når du støder på noget interessant indhold, kan du trykke på ”Optag” ikonet i Apowersoft Gratis Lydoptager, for at optage fra Beats 1. Under optagelsesprocessen, kan du minimere værktøjet, hvor det vil arbejde i baggrunden.
  5. Tryk på ”Stop” ikonet for at afslutte optagelsen. Den optagede fil vil blive vist i værktøjets interface, du kan blot dobbleklikke på den for at afspille den.

optagelse Beats 1

Udover dette, vil vi anbefale at du bruger ”Omdøb” og ”ID tag Editor” for at administrere Beats 1 radio efter optagelse.

Mulighed 2: Sæt en planlagt tid til optagelse af Beats 1 radio

Med det antaget, at du er fan af programmer på Beats 1 radio, kan du gøre brug af ’planlæg optagelse modussen’, for at optage fra radioen på et bestemt tidspunkt automatisk. Nedenfor er der nogle trin til, hvordan du gør dette:

  1. Efter at have åbnet Beats 1 optageren, tryk på ”Værktøjer” – ”Opret planlagte opgaver”.
  2. Sæt ”Opgavenavnet” og ”Udløser” som du ønsker. Vær opmærksom på, at du skal sætte den korrekte startid eller varighed for den planlagte optagelse. Alt after den planlagte tid for dit ønskede program, kan du tilføje op til flere opgaver, for at formindske den krævede indsats.
  3. Tryk som det næste på ”Opret” og ”OK” knappen for at bekræfte dine opgaver.
  4. Åben radioen, gør alt det som du ønsker, eller du kan endda forlade computeren. Når du når det rette tidspunk, vil optageren automatisk starte optagelsen.

auto optage Beats 1 radio

Den optagede lyd vil blive gemt på din harddisk, tryk blot på ”Åben mappe” for at finde filen.

Måske kan det være svært at vælge den rigtige måde at optage Beats 1 gratis. Hvis dette er tilfældet, kan du henvises til dette simple resumé. Apowersoft Gratis Lydoptager er en gratis app og kan bruges som en kvalificeret lydoptager. Streaming Audio Recorder, som dog er premium software, tilbyder en one-stop metode til at optage, administrere og indsamle Beats 1 programmer. Prøv dem nu, og vælg den du foretrækker selv.

Rating:4.3 /5(baseret på 3 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager.Sidst opdateret den 28-10-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen