Apwersoft Lydoptager API

Apowersoft Online Lydoptager API er udviklet til hjemmesideejere, private bloggere, online uddannelsesplatforme og andre, til at hoste vores applikation på deres hjemmesider. På den måde, vil deres brugere være i stand til at optage lyd online meget enkelt. For at tilføje og anvende denne API, skal du blot kopiere og indsætte den givne kode til din hjemmeside. I dette tilfælde, vil den gratis lydoptager blive integreret med din hjemmeside, og kan anvendes af dets brugere. Når du først har fået denne lydoptager API, understøtter din side optagelse af enhver lyd fra computerens lydkort, samt lyd fra en mikrofon. For at give dine brugere den bedst mulige oplevelse med lydoptagelse, vil vi fortsat blive ved med, at forbedre denne applikation og håbe, at du vil sende dine kloge forslag til os, for at hjælpe os med, at gøre den endnu bedre.

Hvordan man anvender Apowersoft Lydoptager API

1. Vælg en knap

2. Indtast tekst i knappen

3. Forhåndsvisning

Start

4. Kopiér og indsæt koden

Personliggørelse

Vores API lader dig også personliggøre den til dine specifikke behov. Hvis du har brug for det, er du fri til at kontakte os.

Apowersoft Lydoptager API Overblik

Med Apowersoft Lydoptager API kan du optage lyd helt gratis, uden de store problemer. Tre lydkilder inklusiv ”Systemlyd”, ”Mikrofon” og ”Mikrofon og systemlyd” er tilgængelige. Derudover er det muligt, at vælge den ønskede lydkilde efter eget behov. Det er muligt at optage streamet lyd, musik, online radioshows, voice konferencer, lydchat, VoIP opkald, osv. uden problemer.

Når du er færdig med din online lydoptagelse, vil lydfilen blive gemt i en lokal mappe. Med kun ét enkelt klik, kan du lokalisere den optagede fil. Derefter kan du afspille den med din medieafspiller, eller overføre dem til dine mobile enheder, for dermed at afspille dem senere.

Korrekt anvendelse af Apowersoft Lydoptager API

For private brugere, vær opmærksom på, at licensaftalen af denne API begynder at træde i kraft, på den samme dag som du anvender den. Du bør ubetinget give din tilkendegivelse til, at brugen af denne API, udelukkende vil være til non-profit formål. Enhver adfærd som er relateret til reklamer, distribution, re-udvikling, ellerp programintegrationer, uden forudgående tilladelser fra os, er forbudt.

Firmabrugere, som er villige til, at bruge vores API til virksomhedsanliggenheder eller produktlinjer uden reklamer, skal forhandle et erhverslicens med os, ved at udfylde og indsende denne Online Formular. Og hvis du indgår denne aftale, på vegne af en virksomhed, erklærer du, at du har authoriteten til, at binde sådan en organisation til denne aftale, og at du vil tage fuldt ansvar, hvis argumenterne ikke er eksisterende.