Sådan Bruges Apowersoft Gratis Online Lydoptager
Kommentar

Sådan Bruges Apowersoft Gratis Online Lydoptager

Senest opdateret den 18-01-2019 af

For tiden er online lydoptagere meget populære med deres bekvemme og hurtige fordele. De er praktiske at anvende når som helst, så længe du har en stabil internetforbindelse. Apowersoft Gratis Online Lydoptager er et af de bedste online lydoptagelsesprogrammer. Ligesom andre web-baserede værktøjer kan det optage lyd fra din pc, uanset om det er systemlyd eller lyd fra eksterne kilder som fx mikrofon. Desuden er applikationen kompatibel med både Mac og Windows-pc, og den understøtter alle større browsere som fx Firefox, Chrome, Opera, Safari, osv. Herudover er den 100% gratis uden begrænsninger i forhold til tid eller filstørrelse. Læs videre for at se, hvordan du bruger denne gratis online lydoptager.

Sådan bruges Apowersoft Gratis Online Lydoptager

Start applikationen

Du skal blot gå til optagerens webside og starte programmet ved at klikke på knappen “Start optagelse”. Hvis det er din første gang, du bruger denne Gratis Online Lydoptager, vil den automatisk downloade og installere en launcher på din pc. Dette er sikkert og kan gøres om få sekunder. Derefter kan du begynde at bruge applikationen.

Start applikationen

Vælg lydkilden

Når du har startet applikationen, kan du vælge den lydkilde, som du vil optage, ved at klikke på lydknappen nederst til venstre på brugergrænsefladen. “Systemlyd” er til optagelse af MP3’er fra streaming websites, live radioudsendelser, lyde i spil osv. “Mikrofon” optager indtalinger i mikrofonen af fx fortællinger eller instruktioner. Med “Både systemlyd og mikrofon” kan fx møder, lyd chats og andre typer af lydkilder optages. Herefter vises optageren.

Vælg lydkilden

Start optagelse af lyd

Afspil lyden, der skal optages, eller tal i din mikrofon. Når alt er klart, skal du klikke på knappen “Start” for at starte lydoptagelsen. Du kan sætte optagelsen på pause eller genoptage den når som helst, eller trykke på “Stop” for at afslutte optagelsen.

Start optagelse af lyd

Afspil optagelsen

Lydoptageren har et indbygget bibliotek, der indeholder alle de optagede filer. For at afspille en optagelsen skal vælge “Optagelsesliste” i nederste højre hjørne på brugergrænsefladen. Vælg filen, og afspil den med den indbyggede musikafspiller. Du kan også trykke på “Åben mappe” for at se dens placering på din pc.

Afspil optagelsen

Tilføj musikoplysninger

Hvis du vil redigere filens ID3-tag, skal du markere filen i biblioteket og vælge “ID3 Tag redigering”. I pop op-vinduet kan du tilføje sangtitel, kunstner, omslag, år, album osv.

Tilføj musikoplysninger

Administrer den indspillede fil

I lydoptagerens musiklist kan du nemt håndtere filer på en smart måde. Du kan uden besvær omdøbe filer og slette flere uønskede filer samtidig fra harddisken.

Sammenlignet med lignende værktøjer er Apowersoft Gratis Online Lydoptager mere kraftfuld, da den har flere nyttige funktioner ud over den grundlæggende optagelsesfunktion. Det er en hurtig og stabil lydoptager i rigtig høj kvalitet.

Konklusion

Faktisk er der kun en håndfuld af online lydoptageren, der fungerer som annonceret. Apowersoft Gratis Online Lydoptager er en af dem, da den producerer lyd af høj kvalitet, og ikke beder dig om at registrere eller abonnere på nogen tjeneste, før du bruger den.

Hvis du ønsker en mere omfattende lydoptager, som gør det muligt at planlægge opgaver, søge HQ-sange, konvertere og downloade musik osv., kan du opgradere til pro-versionen for at nyde godt af alle fordelene.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 20 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilLydoptager, Online Lydoptager.Sidst opdateret den 18-01-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen