Hvad er Apple Music – Ting som du har brug for at vide

Takket være den blomstrende online musikindustri, er det i dag let at anskaffe sig musik. Du kan downloade numre fra søgemaskiner, købe albummer fra online hjemmesider og streame musik gennem diverse tjenester. Forskellige musikudbydere stiger kraftigt i antal, og Apple er ingen undtagelse, grundet udgivelsen af Apple Music, for at vinde markedsandele.

Om Apple Music

apple music ikonApple Music, som blev annonceret dette år ved Worldwide Developer Conference i San Francisco, USA, er en musikstreamingtjeneste, som er udviklet og hostet af Apple. Det er en del af en kommende iOS opdatering, som lader brugere streame uendelige mængder af musik. Appen understøtter flere forskellige platforme, inklusiv Windows PC og Mac og Android smartphones. Så længe Apple tilbyder en gratis version af tjenesten, og hvis du har et Apple ID, kan du streame musik i 3 måneder, uden at betale. Du er derefter nødsaget til at abonnere på tjenesten efter denne prøveperiode, som koster 9,99€ per måned, eller 14,99€ per måned for et familie-abonnement, som kan bruges af op til seks personer.

Den 30. juni 2015 blev Apple Music udgivet sammen med den længe ventede iOS 8.4 opdatering. iPhones, iPads, iPods, Macs og Windows PC’er vil modtage en notifikation om en opdatering, mens Android brugere vil kunne have glæde af appen senere på året. Ligesom de andre populære streamingtjenester, så tilbyder Apple Music et stort musikbibliotek. Derudover er det fyldt med eksklusive funktioner, som enhver musikfanatiker vil have glæde af. Dette inkluderer en smart online musikafspiller, en 24/7 online radiostation kaldet Beats1, samt et specielt socialt netværk, hvor man kan have kontakt med kunstnere.

Fremtrædende funktioner ved Apple Music

Apples seneste musikstreamingtjeneste har basalt set tre hovedfunktioner. Selvom disse funktioner ikke er nye, da andre firmaer allerede tilbyder disse tjenester, har Apple lovet, at hvad de tilbyder går meget dybere. Ifølge firmaet er Apple Music ”mindre ligesom digiale bits, og mere som den kunst den er”.

Opdag Musik

Når du abonnerer på tjenesten, vil du have mulighed for at afspille enhver sang du kan lide, som er tilgængelig på iTunes, og gemme den på harddisken. Vær opmærksom på, at iTunes har den største samling af musik, med mere end 25 millioner sange, hvor stadig flere bliver tilføjet. Du kan også få kuraterede afspilningslister i høj kvalitet, samt let modtage relevante musikanbefalinger. Ved at søge efter nøgleord eller udforske kategorierne, kan du finde den sang eller det album du leder efter. Alt efter dine interesser, vil appen tilbyde dig musik som anbefalinger.

apple music afspiller

Beats 1 Radio

Sammen med muligheden for at afspille en “uendelig” mængde musik, får du også adgang til Beats 1 – den nye radio station fra Apple. Dette er den første 24-timers verdensomspændende radiostation, som bliver udsendt fra New York, Los Angeles og London. Radiostationen vil have kendte DJ’s som værter, som fx Zane Lower, Blame Ebro og Julie Adenuga. Udover at afspille anmodede sange fra fans over hele verden, kan du også forvente at høre interviews og musikandmeldelser fra dine foretrukne kunstnere.

beats 1 radio grænseflade

Apple Connect

Hvis du bliver træt af, at blot lytte til Apple Music, er der en anden funktion, som du kan prøve, hvilket er Apple Connect. Dette er ikke første gang, at Apple har forbundet fans med kunstnere gennem sociale netværk. Det er tydeligt, at Apple også har udvidet oplevelsen, ved at udvikle tjenesten yderligere. Med Apple Connect kan kunstnere uploade forskelligt indhold, som kan være til glæde for deres fans. Disse materialer kan være alt fra eksklusive optagelser, studiooptagelser, videobeskeder, klip fra bag scenen osv. Denne funktion er integreret med Twitter, Instagram og Facebook, så det er lettere at dele.

apple connect

Hvordan du kan forbedre dit musikalske liv med Apple Music

Sammen med spørgsmålet om hvad Apple Music er, vil den næste undersøgelse være, om hvordan du kan udnytte programmet på forskellige måder, samt med alsidige tilgange. Givet de ovenstående funkioner, er der mange ting, som du kan gøre med programmet.

Gem og indsaml Apple Music

i

Optag Apple Music – da du kan streame numre og afspilningslister på Apple Music med lethed, kan du også optage de sange du godt kan lide, mens de afspiller. Søg blot efter musikken, afspil det, og brug derefter en lydoptager i høj kvalitet til at få fat i musikken. For at vide hvordan du gør dette, så fortsæt med at læse denne artikel, hvis du vil modtage flere detaljer.

ii

Optag Beats 1 Live Radio – for eksklusivt indhold, som vil blive sendt på Beats1, såsom interviews, de første single lanceringer, den sidste sladder samt andre informationer, vedrørende dine foretrukne kunstnere, kan du gemme dette indhold med en radiooptager. Du kan da afspille dette indhold senere på ethvert tidspunkt.

iii

Brænd Apple Music til CD – hvis du skulle opleve, at dine optagelser begynder at fylde på din harddisk, kan du altid brænde dem over på en CD, for at bevare dem. Dette giver dig samtidig mulighed for, at organisere dine sange baseret på kunstner, album eller genre.

Afspil Apple Music på enheder

i

Afspil Apple Music på Android enheder – Android er en stor del af smartphone økosystemet, og Apple music er derfor ikke alene begrænset til iOS gadgets. Ifølge firmaet, vil tjenesten komme til Android i dette efterår. Før dette, kan du gemme dine sange på din computer, og derefter overføre dem til din enhed, så du kan lytte til dem gennem Apple Music på Android.

ii

Afspil Apple Music på Windows Phone – der er i øjeblikket ingen information om, hvornår Apple vil udgive musikappen til Windows Phone brugere. I dette tilfælde, vil din eneste mulighed være, at downloade Apple music som en lokal fil, og derefter sende den til Windows Phone gennem et kabel eller et specielt program til filoverførsel.

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen