Apowersoft Skærmoptager Pro 2.0 er udgivet
Kommentar

Apowersoft Skærmoptager Pro 2.0 er udgivet

Senest opdateret den 06-12-2018 af

Den nye Apowersoft Skærmoptager Pro, udgivet den 13. April 2015 har forbedret funktionalitet, blandt andet ved at gøre realtid redigering og forbedring af lydoptagelse mere intitivt. Denne opdatering reparerer også nogle bugs. For at imødekomme forskellige behov hos kunderne, såsom at hjælpe folk til at gøre demonstrationen, understøtter det realtid redigering funktion under optagelse. Denne version understøtter også flere audio & video formater med bemærkelsesværdig forbedring af lyd optagelse. Hvad mere er at den understøtter uploadning af video til YouTube og FTP. Apowersoft Skærmoptager Pro 2.0 har nye fantastiske funktioner, anvendt for bedre brugeroplevelse.

Download

Nye funktioner

1. Realtid redigering under optagelse

Den nye version har markant forbedret funktionen hvor du er i stand til at justere lydstyrken på værktøjslinjen under optagelse, samt foretage realtid redigering og kommentering på skærmen. Du er også i stand til at foretage øjeblikkelige redigeringer på skærmen, herunder du kan drøfte pile, rektangler, cirkler og kuglepenne. Dette ville gøre dine videoer mere forståelig.

2. Skærmbillede og videodeling

Denne nye version er udstyret med et indbygget skærmbillede værktøj som hjælper brugere med at foretage en effektivt kommunikation ved at dele billeder. Sammen med skærmbillede værktøj er mulighederne skabt for deling i sociale medier og cloud ydelser.

FTP upload

Den nyeste version af Skærmoptager Pro er også udstyret med en forbedret upload-funktion af den indhold man optager på skærmen. Det handler ikke kun om nem YouTube Uploader, som kun kræver, at brugerne skal give adgang til YouTube-konti. Den tilføjer også funktionen for deling afvideoer via FTP som tillader webmastere uploade videoer direkte til deres FTP-server.

3. Lydoptagelse teknologi fornyet

For at løse problemet med ingen mulighed for at registrere lyd i bestemte situationer, Apowersoft Skærmoptager Pro 2.0 bruger Windows Audio Session for lydoptagelse, som sikrer lyd optaget i høj kvalitet. Denne ændring har effektivt reduceret de problemer som brugere med computere med installeret virtual lydkort havde.

4. Understøtter forskellige video- og lydformater

I tidligere versioner har Skærmoptager Pro understøttet optagelse af kun WMV-videoer. Med den nye version kan man optage 9 videoformater (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, og WebM). Vi har også tilføjet AAC og FLAC formater baseret på oprindelige fire formater (MP3, OGG, WMA, og WAV) man brugte.

Skærmoptager Pro 2.0

Apowersoft Skærmoptager Pro 2.0 er baseret på forbedringer af tidligere versioner. Softwaren har gjort en bemærkelsesværdig fremskridt med en forbedret generelt funktionalitet, som kan opfylde forskellige behov hos brugerne. Endvidere, i de fremtidige versioner vil Apowersoft Skærmoptager Pro focusere på at designe high end produkter med avancerede funktioner og enkelt betjening. Det ville sikkert være din foretrukne valg.

Download

Rating:4.5 /5(baseret på 15 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmoptager.Sidst opdateret den 06-12-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen