Apowersoft Skærmoptager API

Apowersoft Online Skærmoptager API’en er blevet specifikt udviklet til webmastere, til e-læringsplatforme, teknologi bloggere, firmabrugere og andre, for at kunne tilbyde skærmoptagelsestjenester til deres brugere. Du skal blot kopiere og indsætte koden på din side, hvorefter du kan aktivere denne API. På denne måde kan du integrere denne skærmoptager med din webside, til hurtig anvendelse. Når du er færdig med processen, vil du være i stand til at bruge denne Online Skærmoptager til at lave screencasts, og dermed tilbyde fordele til dine besøgende, og for at tilbyde dine besøgende den bedste skærmoptagelse, vil vi fortsæt blive ved med, at gøre denne applikation bedre. Du kan også sende os dine forslag, for dermed at hjælpe os med, at gøre den endnu bedre.

Hvordan man bruger Apowersoft Skærmoptager API

1. Vælg en knap

2. Indtast tekst i knappen

3. Forhåndsvisning

Start

4. Kopiér og indsæt koden

Personliggørelse

Vores API lader dig også personliggøre den til dine specifikke behov. Hvis du har brug for det, er du fri til at kontakte os.

Overblik over funktionerne i denne API

Denne skærmoptager API kan imødekomme næsten alle dine behov ved skærmoptagelse. Ved at anvende det, kan du optage enhver valgt region på din skærm som video, sammen med lyd fra din computer, mikrofon, eller begge dele. Udover dette, kan du også vælge at optage i fuld skærm, webcam, eller endda oprette en billede-i-billede video.

Når du laver et screencast med denne API, vil du blive givet op til flere annoteringsmuligheder, såsom linjer, pile, tekst og mange andre, for at gøre dine optagelser mere informative og farverige. Når du er færdig med at optage, vil du være i stand til, at gemme det som du har optaget, i flere forskellige videoformater og GIF.

Korrekt anvendelse af Apowersoft Skærmoptager API

For private brugere, vær opmærksom på, at licensaftalen af denne API begynder at træde i kraft, på den samme dag som du anvender den. Du bør ubetinget give din tilkendegivelse til, at brugen af denne API, udelukkende vil være til non-profit formål. Enhver adfærd som er relateret til reklamer, distribution, re-udvikling, ellerp programintegrationer, uden forudgående tilladelser fra os, er forbudt.

Firmabrugere, som er villige til, at bruge vores API til virksomhedsanliggenheder eller produktlinjer uden reklamer, skal forhandle et erhverslicens med os, ved at udfylde og indsende denne Online Formular. Og hvis du indgår denne aftale, på vegne af en virksomhed, erklærer du, at du har authoriteten til, at binde sådan en organisation til denne aftale, og at du vil tage fuldt ansvar, hvis argumenterne ikke er eksisterende.