Gratis metoder til at lave en video til YouTube
Kommentar

Gratis metoder til at lave en video til YouTube

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Internettet har stor indflydelse på vores hverdag. En af de mest populære ting folk laver på nettet er, at de ser, uploader og deler videoer. Jeg er sikker på, at de fleste af os godt kan lide at dele vores egne sjove og mindeværdige øjeblikke på forskellige videodelingssider og sociale medier. Men, at lave videoer er ofte svært for nybegyndere. Så, følgende vil blive en diskussion om måder at lave en YouTube video på.

Nogle af jer er måske ikke klar over, at YouTube ligger nummer 1 over alle hjemmesider på internettet. Det, der får den til at rangere så godt, er den konstante videouploading og deling af utallige videoer. Dette inspirerer mange folk til at lave en video til YouTube for at få opmærksomhed og bekræftelse. Men, hvis du skal opnå et højt antal visninger, bliver din video nødt til at være underholdende og godt lavet.

Den gratis måde at lave en YouTube video på

For at lave en underholdende eller informativ video skal du have et program, som er i stand til at redigere en video, så den passer til dine krav. Jeg vil nu vise dig de bedste måder at lave videoer til YouTube på, gratis.

lave en video til YouTube

Metode1: Apowersoft Gratis Online Skærmoptager + Windows Live Movie Maker

Denne gratis metode til at lave en YouTube video på kræver, at du bruger et pålideligt værktøj som Apowersoft Gratis Online Skærmoptager. Dette program bruges til at optage HD-videoer og dit webkamera, tage billeder og optage musik separat. Du kan bruge den til at optage alt på din skærm. For at give videoen et sidste touch kan du bruge Windows Live Movie Maker til at lave nogle justeringer, som at trimme og beskære videoen, tilføje billeder, musik og gøre videooutput størrelsen ideel til YouTube standarder.

Find ud af hvordan man bruger applikationen med nedenstående instrukser:

  • Gå på Apowersoft Gratis Online Skærmoptagers side og tryk “Start optagelse”
  • Tryk på ”Indstillinger” for at justere optagelsesindstillingerne.
  • Træk ”Lydinput” menuen ned for at vælge den ønskede lydkilde.
  • Vælg den ønskede optagefunktion, og tryk så på optag.
  • Under optagelsen kan du fremhæve og annotere skærmen med redigeringsmulighederne på kontrolbaren.
  • Vælg det emne du ønsker at dele i opgavelinjen og tryk så ”Upload”.

gratis online skærmoptager

Metode2: Apowersoft Gratis Online Skærmoptager (Mac version) + iMovie

Denne metode minder om den første, den eneste forskel i dette tilfælde er, at vi skal bruge Apowersoft Gratis Online Skærmoptager sammen med Apples standard videoredigeringsværktøj, som er iMovie. Med denne metode kan du let lave en YouTube video med billeder og skræddersy enhver video, så den passer til din stil. Du behøver ikke at være bange for at Apowersoft Gratis Online Skærmoptager ikke kan køre på Mac, da den kører perfekt med Mac styresystemet og Windows. Det er det, som differentierer den med konkurrenterne. For at lave videoer skal du blot trykke Start optagelse på hjemmesiden. Hvis du bruger Mac, vil siden automatisk give dens brugere en skærmoptager, som passer til Mac.

gratis online skærmoptager til mac

Men, leder du efter et meget mere avanceret program til Mac OS, kan du bruge Apowersoft Mac OS Skærmoptager. Dette værktøj er en professionel skærmoptager, som er lavet specielt til Mac. Med dette program kan du let lave HD videoer uden problemer.

Det er ikke svært at lave en YouTube video med en af metoderne vist ovenover og lidt kreativitet og gåpåmod. Du skal dog vælge det rigtige videooutput og format, så den lever op til YouTubes standarder og har en ordentlig kvalitet.

Rating:4.3 /5(baseret på 17 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen