Sådan filmer du din skærm
Kommentar

Sådan filmer du din skærm

Senest opdateret den 05-08-2015 af

Mange folk er, nu til dags, glade for at optage eller filme deres skærm. Vi ser mange af den slags videoer på videodelingssider og nogle sociale medier. En af grundene til at folk optager deres skærm er, at de laver informative videoer som vejledninger, eller også optager de dem selv spille spil, lave præsentationer osv. Men, ikke alle kan lave denne slags videoer, fordi de ikke ved hvordan man gør. Men bare rolig, jeg skal nok vise dig den bedste måde at filme din skærm på, i løbet af indlægget.

Den bedste måde at filme din skærm på

Den letteste og mest belejlige måde at filme din computerskærm på vil muligvis være at bruge en kraftfuld, multifunktionel og pålidelig skærmoptager så som Apowersoft Gratis Online Skærmoptager. Ved at bruge dette program vil du øjeblikkeligt få adgang til en række interessante funktioner, som dette program har.

Optag din computerskærm med fuld skærm

Den første mulighed, du har med denne optager, er at optage hele skærmen. Med denne indstilling kan du frit fange alle aktiviteter på din computerskærm. Denne slags optagning er perfekt til informative videoer, gameplays eller en slags præsentation. Den er også god til at optage en videochat med en du holder af. Bare tryk på den nedadgående pil placeret ved siden af ”Optag”-knappen, og så er du klar.

Optag din computerskærm med fuld skærm

Film dele af din computerskærm

På den anden side, hvis du blot ønsker at optage en del af skærmen så som en video, så kan du filme på kun den del ved at vælge “Region” under “Optag” menuen. Denne metode vil lægge vægt på en del af skærmen, og lade seerne fokusere på kun den del. Derudover, kan denne indstilling være god med vejledninger og demonstrationer. Den er også perfekt til online videoer og videodownloading. Som en ekstra ting kan du tilføje et lille twist til din optagelse ved at inkludere optagelser fra dit webcam. Du skal bare trykke på ”Webcam”-funktionen, hvor du kan snakke samtidig med at videoen kører.

Film dele af din computerskærm

Optag dit webcam

Nogle personer kan godt lide at lave diskussions-, argumentations- eller vejledningsvideoer, hvor de optager med deres webcam. I det tilfælde kan du tage nogle af Apowersoft Gratis Online Skærmoptagers andre funktioner i brug. Modsat andre optagere tillader dette værktøj dets brugere at optage deres eget webcam, og det er endda muligt at tilføje tekst, billeder og effekter mens optagelsen kører. Med denne funktion i dit arsenal er dette værktøj en luksus at have. Efter optagelsen af din skærm kan du gemme filmen direkte på din computer eller uploade den optagede video til youtube.com for at dele den.

Optag dit webcam

Professionel løsning – Apowersoft Skærmoptager Pro

Download

Dette gratis skærmoptagelsesprogram har også en Pro version kaldet Apowersoft Skærmoptager Pro, som kommer med mere simple, men funktionspakkede, funktioner. For at være mere specifik, den tillader dig at konvertere videoer til en række videoformater så som MP4, MKV, AVI og flere. Derudover er der et simpel videoredigeringsprogram og en videoafspiller i denne skærmoptager.

Optag din computerskærm med fuld skærm

At filme sin pc skærm er ikke en svær opgave, hvis man kender den rigtige metode og det rigtige optageprogram. Du kan helt sikkert finde en masse online skærmoptager, men ikke spild din tid på de programmer, som muligvis vil inficere dit system med destruktive viruser og malwares. I stedet bør du bruge en bevist pålidelig optager som Apowersoft Gratis Online Skærmoptager. Så kan det helt sikker ikke gå galt.

Rating:4.3 /5(baseret på 22 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmoptager.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen