Sådan bruges Apowersoft Online Skærmoptager
Kommentar

Sådan bruges Apowersoft Online Skærmoptager

Senest opdateret den 25-07-2019 af

Ønsker du en skærmoptager, der kan hjælpe dig med at optage skærmaktiviteter på din computer uden tidsbegrænsninger eller hakken og med god lyd? Apowersoft Online Skærmoptager er et bekvemt web-baseret værktøj, der til fulde lever op til dine forventninger. Den har en meget intuitiv brugergrænseflade og understøtter optagelse af video sammen med lyd fra systemlyd og lyd fra mikrofonen. For at hjælpe dig, så du kan komme i gang med dette program hurtigt, vil vi gerne dele vejledningen med dig her.

Sådan bruges Apowersoft Online Skærmoptager

Download launcher’en og start programmet

Besøg Apowersoft Online Skærmoptager side, og klik på “Start optagelse” på midten af siden for at starte applikationen.

Tips: Hvis det er første gang, du bruger programmet, skal du trykke på “Download Launcher” efter at have trykket på “Start optagelse”-knappen. (Launcher’en er helt sikker, så du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden.) Vent nu et par sekunder, imens dit download færdiggøres, og installér launcher’en. Efter dette, kan du klikke på “Start optagelse”-knappen igen for at køre optageren. Når du har hentet og installeret launcheren en gang, kan du starte optagelsesapp’en, når du vil.

download launcher

Når du har installeret launcheren, skal du gå tilbage til websiden og derefter starte skærmoptageren.

Vælg indstillinger

Nu er onlineværktøjet startet på din computer. Klik på ikonet “Indstillinger” på værktøjslinjen for at fastlægge indstillingerne, før du starter optagelsen.

Klik på indstillinger

  • Generelt: Du kan fastsætte tastaturgenveje til Start optagelse, Stop optagelse, Pause/genoptag optagelse samt og Vis/Skjul optagelses-toolbar. Afhængigt af dine behov kan du også indstille standard outputmappe.

  • Optager: Som billedet nedenfor viser, kan du vælge, om der skal vises optagelsesgrænse eller værktøjslinje, videoformater (MP4, WMV, AVI, MOV, FLV og andre), stile for mus, lydkvalitet, bitrate, tilstand, billedfrekvens osv. Efter at have fastsat indstillingerne skal du klikke på “OK”.

    Optagelsesindstillinger

Efter det kan du vælge det område af skærmen, du ønsker at optage, og vælge en kilde til input til lydoptagelse. Fra lydinputmenuen kan du vælge at optage lyd fra systemlyd, mikrofon, begge dele eller ingen af mulighederne.

Vælg lydindgang

Begynd at optage

Nu kan du komme i gang med ubegrænset optagelse ved at klikke på den røde “REC”-knap. Under optagelse kan du bruge et par smarte redigeringsmuligheder som tekst, højdepunkter, linjer, pile og andet, som alt sammen er en del af denne online skærmoptager påkrævet. Du kan bruge alle disse funktioner til at få din video til at fremstå endnu mere levende.

begynd at optage

Tips: Hvis du vil starte optagelsen forfra, kan du klikke på pause-knappen og trykke på krydset til højre. En bekræftelse vil poppe op, og du kan klikke på “Begynd forfra” for at påbegynde en spritny optagelse. Hvis du klikker på “Slet”-knappen, vil din skærmoptager vil blive lukket ned, og din optagelse vil ikke blive gemt.

starte optagelsen

Afslut optagelse

Når du vil afslutte optagelsen, og gemme, hvad du har, skal du blot klikke på den blå pauseknap og klikke på det grønne flueben for at bekræfte. Du kan så se, hvad du har optaget indtil videre med den indbyggede medieafspiller.

afslut optagelse

Gem og del dine optagelser

For at gemme din video, skal du blot klikke på “Gem”-knappen i nederste højre hjørne af medieafspillere og vælge at gemme som video eller GIF-fil eller uploade til sider som YouTube, Dropbox, Vimeo, osv.

gem og del dine optagelser

I tilfælde af, at du ikke er helt tilfreds med din optagelse, kan du trykke på “Redo”-knappen for at starte en ny screencast.

Når du gemmer videoen til din lokale harddisk, kan du vælge “Gem som Videofil” og vælge det ønskede outputformat, videonavn og outputdestination. Når det er gjort, kan du åbne mappen, hvor du har gemt dit screencast. Hvis det er nødvendigt, kan du også kopiere filstien til backup eller en hvilken som helst anden brug.

gem som videofil

Tips: Som du nok vil forvente, har denne optager også en indbygget funktion at trimme videoen og kun gemme en udvalgt del af optagelsen. For at bruge dette trick, kan du klikke og trække langs tidslinjen for videoen for at markere det valgte udsnit med blåt. Du kan derefter trykke på “Gem”-knappen eller uploade den udvalgte del.

online skærmoptager

Ovenover finder du trinene til at bruge den online skærmoptager. Hvis du har brug for et endnu kraftigere og mere stabilt skærmoptagelsesprogram, kan du downloade og bruge pro-versionen. Udover alle funktionerne, der bliver stillet til rådighed af den førnævnte online skærmoptager, giver skrivebordsversionen også mulighed for at planlægge optagelser, tage screenshots, optage på flere måder og meget andet.

Download

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 17 ratings) Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilOnline Skærmoptager, Skærmoptager.Sidst opdateret den 25-07-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen