Apowersoft Android-optager 1.0 er udgivet med fantastiske funktioner
Kommentar

Apowersoft Android-optager 1.0 er udgivet med fantastiske funktioner

Senest opdateret den 19-12-2017 af

Med betragtning af behøvet for screencasting og optagefunktioner fra de fleste Android brugere, har Apowersoft nyligt udgivet et helt nyt produkt, Android Optager. Siden det blev udgivet, er Apowersoft Android-optager blevet højt værdsat, for sin evne til, at vise skærmen fra ens Android telefon på computeren, samt optage det som en video eller et bilede. Med hjælp fra dette værktøj, vil det være meget lettere for brugere, at gemme og dele de vigtige øjeblikke fra mobile Android enheder. Hvert eneste trin er let at udføre og alle dine behov kan tilfredsstilles uden de store problemer. For at få flere detaljer, kan du få en komplet anmeldelse, ved at læse om funktionerne nedenfor.

Download

Fantastiske funktioner

1. Android trådløs skærmspejling på PC/Mac

Apowersoft Android-optager er i stand til at streame enhver skærmaktiivtet fra din Android smartphone til Windows eller Mac. På den betingelse at du har Android version 5.0 eller højere, og din telefon har en indbygget Chromecast funktion, så du med lethed kan forbinde dine enheder til computeren via den samme netværksforbindelse. Uanset om det er fra et spil eller et videoopkald, så er det sjovt at anvende spejlfunktionen og nyde en bedre visuel effekt på samme tid.

2. Lydspor synkronisering uden datatab

Udover at spejle din skærmaktivitet, kan det også synkronisere lydsporet sammen med screencast videoen, uden noget tab af data. Omkring videooptagelsen, så kan lydinput fra både systemet og mirkofonen blive optaget på samme tid. Hvis du fx er ved at foretage et videoopkald, så vil lyden fra begge sider blive hørt tydeligt og optaget.

lydspor synkronisering uden datatab

3. HD Skærmoptagelse

Dette værktøj har også en funktion til, at optage video. Brugere kan gøre brug af dette for, at optage personlige videoer, eller lave en farverig demo, som de kan dele med andre senere. Der er ingen begrænsninger på varigheden på optagelsen og videoen vil ikke indeholde reklamer eller vandmærker. Derudover er det også i stand til, at streame webkameraet som er i brug, så brugere kan se en billede-i-billede effekt, mens de optager videoen.

HD Skærmoptagelse

4. Diversificerede skærm- og optageindstillinger

Apowersoft Android-optager tilbyder en bred række outputformater, som du kan vælge imellem. Der er i alt 8 formater i menuen, hvor syv videoformater såsom MP4, WMV, AVI sammen med GIF, alle er understøttet. Videokvaliteten kan justeres fra høj til lav og brugere kan justere det efter eget behov.

diversificerede optageindstillinger

5. Skærmbillede med blot ét enkelt klik

Dette program lader dig også tage fantastiske skærmbilleder i realtid. Med blot ét enkelt klik på skærmbillede knappen, vil billedet blive gemt som en PNG fil og lagret i den valgte mappe.

skærmbilleder

Apowersoft Android-optager 1.0 har adopteret den nyeste teknologi til mobilcasting og løst et problem, som har plaget Android brugere i lang tid. I øjeblikket er det i gang med, at udvikle meget kraftigere funktioner, som vil være til nytte for mange flere mobilbrugere. Så hvis du har brug for at caste eller optage din Android skærm, så vil denne vidunderlige optager altid være dit første valg.

Download

Rating:4.8 /5(baseret på 10 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilAndroid-optager.Sidst opdateret den 19-12-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen