Apowersoft udgivet iPhone/iPad Optager
Kommentar

Apowersoft udgivet iPhone/iPad Optager

Senest opdateret den 19-12-2017 af

Apowersoft offentliggjorde udgivelsen af Apowersoft iPhone/iPad Optager d. 29. januar 2016, hvilket markerede en vigtig opdatering til udvalget af digitale medieløsninger til brugere af iOS-enheder. Den seneste version hedder V.1.0.8 og tilbyder stærke forbedringer i ydelse, når skærmen skal spejles eller optages. Denne allround applikation er udviklet specifikt til at hjælpe iPhone/iPad-brugere med at optage skærmen som et billede eller en video eller at spejle sine enheder på en computer for en bedre visuel oplevelse. Programmet er fremragende til at lave præsentationer, optage gameplay, optage videochats, osv. For at få flere detaljer om de spændende funktioner i dette nye program, kan du læse videre.

Download

Funktioner, der skal lægges mærke til i Apowersoft iPhone/iPad Optager

Tilslut iPhone/iPad trådløst til computeren

Uden at jailbreake din enhed eller bruge kabler kan du nemt tilslutte din iOS-enhed til din Windows eller Mac og vise skærmen. Dette kan du gøre på kun få trin. Tilslut din computer og iOS-enhed til samme netværk, slå “AirPlay”-funktionen til i kontrolcentret. Nu kan enhver skærmaktivitet såsom spil, livestreams, dokumenter, videoklip og musik streames til computeren i real-tid.

AirPlay funktionen

Stream enhver skærmaktivitet med lyd til PC

Modsat de fleste programmer, som kun kan vise en telefons skærm på en PC uden lyd, kan denne iPhone/iPad optager streame enhedens skærm og lyd til computeren i høj kvalitet. Dette er praktisk, når man skal vise gameplay, se videoopkald eller film. Alt hvad du kan høre på din iOS-enhed, kan du også høre på din computer.

skærmaktivitet med lyd til PC

Personliggør indstillinger for skærm og optagelse

Apowersoft iPhone/iPad Optager tilbyder en række forskellige muligheder for tilpasning for at opfylde brugernes forskellige behov. Du kan vælge en fremragende opløsning (720P eller 1080P), outputdestination, videoformat (MP4, WMV, AVI, FLV, GIF og andre) videokvalitet og meget mere. Endnu vigtigere er det måske, at man kan vælge forskellige lydindputs, når der optages skærmen fra en iOS-enhed, og du kan vælge at optage systemlyd, mikrofon, begge eller ingen lyd, alt efter dine ønsker.

indstillinger for skærm

Gør optagelse af iOS-skærmen nemt

Apple er meget striks med skærmoptagelsesapps, og apps, der giver mulighed for dette, bliver hurtigt fjernet fra App Store, så snart de dukker op derinde. I stedet kan du bruge denne iOS-optager til at vise din skærmaktivitet og så lave en optagelse. Før du optager, kan du også gå til indstillinger og vælge dit ønskede lydindput til optagelse. Uanset om du ønsker at optage videochat fra begge sider eller optage gameplay med baggrundsmusik og kommentarspor, kan alt dette nemt klares.

optagelse af iOS-skærmen

Tag skærmbilleder i HD-kvalitet uden ventetid

Udover at kunne lave et screencast kan dette program også tage skærmbillede af iPhone/iPad-skærmen med kun et enkelt klik med en mus. Når det taget, vil skærmbilledet blive gemt som PNG-fil som standard. Du kan du gå til outputdestinationen for at finde dine billeder. Du kan dele dem øjeblikkeligt med venner og familie eller du kan gemme dem på din lokale harddisk til fremtidig brug.

tag skærmbilleder

Apowersoft iPhone/iPad Optager giver en smart løsning til dem, der vil vise deres iOS-skærm på en computer for bedre at kunne vise den til andre. Derudover er det også et dejligt værktøj til at optage og tage skærmbilleder af en iOS-enheds skærm for at lave instruktionsvideoer eller gemme vigtige data. Det er klart værd at prøve dette program, og du kan bare downloade og tjekke det ud lige nedenfor.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 9 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS-optager.Sidst opdateret den 19-12-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen