Hvordan man let optager Google Duo videoopkald på sin mobil
Kommentar

Hvordan man let optager Google Duo videoopkald på sin mobil

Senest opdateret den 06-02-2017 af

Som et svar på Apples Face Time, lavede Google deres egen app til videoopkald kaldet Duo for ikke lang tid siden. Udover en brugervenlig grænseflade og let adgang til optagelse, har dens funktioner til opkald mellem Android og iOS gjort, at den er langt foran andre lignende apps. Derudover har dens unikke ”Knock Knock” funktion også blevet meget populær blandt mange brugere. I mange tilfælde kan du have lyst til, at optage Google Duo videoopkald, for at gemme de glade øjeblikke med familien og venner, som du holder kær og som er vigtige. Vil du gerne vide, hvordan dette kan lade sig gøre? Bliv med at at læse og du vil finde svaret.

Overlegen optager til Google Duo videoopkald

1. Effektiv optagelsesprogram til iPhone/iPad

2. Lette mobile apps som kører på Android

Anbefalet made til iOS burger – Apowersoft iPhone/iPad Optager

Når det kommer til, hvordan man optager Google Due på iPhone, kan dette være et svært spørgsmål, da der er meget få apps til optagelse tilgængelige i App butikken. Samtidig kan nogle apps bruges, men de kræver at enheden bliver jailbreaket, som ikke er uden risiko. Men du skal ikke være bekymret, Apowersoft iPhone/iPad Optager er et troværdigt valg. Med en sikker og ren brugergrænseflade, kan du streame din mobilskærm til din computer (både til Windows og Mac) og endda lave en videooptagelse på samme tid.

optager til Google Duo

Derudover kan du høre og optage stemmerne fra begge parter, så længe du taler til mirkofonen, som er sat til computeren, samt hovedtelefonen på din mobile enhed. For at se, hvordan man anvender denne alsidige optager, tjek trinene nedenfor.

  • Download og installer det på din computer først.

    Download

  • Åben programmet og du vil blive præsenteret for brugergrænsefladen. Du kan forudindstille nogle indstillinger, såsom videokvalitet og lydinput, hvis det bliver nødvendigt.
  • Fra bunden af din iPhone/iPad, tryk på ”AirPlay” fanen og fortsæt.
  • Når du ser en genstand med din computers navn, skal du trykke på det og vælge ”Dublering” funktionen.
  • Når indholdet på din enhed er blevet synkroniseret med din computerskærm, kan du starte et Duo videopkald og optage det, ved at trykke på den tilsvarende knap, placeret i værktøjslinjen.

    Duo videopkald og optage

  • For at færddiggøre optagelsen, skal du blot trykke på stop knappen, og videoen bil blive gemt i standard outputmappen med det samme.

Note: Dette er ikke kun anvendelig til Google Duo. Hvis du ønsker at optage envher anden app til videoopkald, såsom FaceTime Call kan dette også lade sig gøre. Den har også en fantastisk ydeevne.

Mest almindelige Android apps til Duo videooptagelse

1. Apowerosft Skærmoptager

Android apps til Duo videooptagelseHvis du ønsker at optage Google Duo samtaler på din Android telefon, kan du gøre brug af Apowersoft skærmpåtager, uden problemer. Det er let at anvende og du har direkte adgang til det fra Google Play butikken. Med hjælp fra denne app kan du optage aktiviteter af forskellig art, inklusiv videoopkald, streaming videoer, apps, klips fra spil og så videre. Uden noget malware eller nogle reklamer, har den altid været en stærkt beundret som en pålidelig app med en utrolig ydeevne. I øjeblikket understøttes Android 5.0 og højere.

2. SCR Skærmoptager

SCR Skærmoptager til Duo videoEt andet anstændigt værktøj som kan hjælpe dig med, at optage Google Duo videoopkald er SCR Skærmoptager. Uden mange komplicerede trin, kan du med lethed starte et Duo videoopkald og lave en video. Indstillinger såsom bitrate og opløsning er alle valgfrie. Det kan køres på Android telefoner, endda på versioner før 5.0, men den eneste begrænsning er, at det kun fungerer efter at du har rootet din enhed, hvilket kan være risikabelt for de fleste brugere.

Komklusion

Generelt set, så er Duo måske ikke alt besværet værd, men dens videoopkaldsfunktion, som fungerer på tværs af platforme formår stadig, at tiltrække opmærksomheden fra mange folk. Metoderne nævnt ovenfor er alle mulige måder til, at optage Google Duo. Brugere kan selv vælge hvilken en, der bedst passer til deres behov. Ikke mere snak, start en Duo samtale og optag dit videoopkald.

Rating:4.3 /5(baseret på 18 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmoptager.Sidst opdateret den 06-02-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen