Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro, udgave 1.1 med Skærmoptager
Kommentar

Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro, udgave 1.1 med Skærmoptager

Senest opdateret den 28-03-2016 af

Apowersoft offentliggør i dag Skærmbillede Fangst Pro 1.1, som er en væsentlig opdatering af dette produkt. Specielt udviklet til pros, men også til begyndere, det tilbyder enkelt, men komplet skærmoptagelse funktionalitet. Det giver dig mulighed for at tage skærmbilleder, gøre anmærkninger, uploade og dele billeder. Alt dette kan gøres med kun et par klik.

Udover optimering af væsentlige skærmbillede funktioner og andre kraftfulde funktioner, har denne opdatering gjort et stort skridt ved at tilføje skærmoptager og Opgavestyring til at fange billedet. Du kan se en oversigt af disse nye funktioner nederst.

Download

Nye funktioner

1. Optag skærm sammen med lyd samtidig

Bortset fra en skærmbillede funktion, som lader dig hurtigt at dele info med andre, har Skærmbillede Fangst Pro 1.1 en nyt innovativ funktion som kan spore alt aktivitet på skærmen ved at gemme en video. Som en professionelt skærm optager, understøtter programmen forskellige optagetilstande, herunder fuld skærm, region, webcam, omkring mus og kun lyd. Dette er især spændende når du ønsker at demonstrere et produkt, lave en præsentation eller gøre trin-for-trin video vejledning. En unik egenskab ved denne skærm optager er dens evne til at optage lyd fra systemets lyd og mikrofon samtidigt. Dette gør at optagelse af online chat programmer såsom Skype, GoToMeeting, Google Hangout og mere er let nok.

Du får lov til at gemme video i ni almindeligt anvendte formater, som omfatter WMV, MP4, MOV, MKV, AVI, etc. alt efter din behov for afspilning eller deling. Således vil den optagede fil være kompatibelt med næsten alle digitale enheder.
For dig bekvemmelighed, kan du også få adgang til nyttige og gratis værktøjer fra menuerne i optagerens interface, som vil gøre din video mere demonstrative og velformuleret.

2. Redigering af skærmen, mens du optager

For at hjælpe dig med at demonstrere og tilpasse din video, når du optager, kan du anmærke skærmen med rige redigeringsmuligheder, der kommer med optagelsen. Som du ville forvente, kan du nemt tilføje pile, linjer, rektangler, tekst og andre elementer på skærmen samtidigt. Plus, for seerne at lære om din præsentation, kan du tilpasse farve og størrelse af muse animation i “Optagelse” indstillinger.

Redigering af skærmen, mens du optager

3. Opret planlagt opgave for billedoptagelse

Nogle gangle ønsker du måske at registrere øjeblikkelig information såsom aktiemarkedet info når du er væk fra computeren eller beskyttelsesforanstaltninger adfærd dine børn under dit fravær. For at opfylde alle disse behov, Skærmbillede Fangst Pro 1.1.0 har en opgave planlægnings-funktion, der giver dig mulighed for at tage snapshots på computer på et bestemt tidsinterval.

Opret planlagt opgave for billedoptagelse

For at være specifik, kan denne opgave planlægger tilpasse starttidspunktet, stop tid, intervaller, region, output , mappe og andre indstillinger, alt efter individuelle behov. Bare klik på “Opret” knappen for at starte opgaven, den vil automatisk udføre rutinemæssig opgave. Som et resultat, kan du blot overvåge din computer uden at sidde foran denne.

4. Hurtig adgang til billedoptagelse og skærm optagelse

Med intuitiv brugergrænseflade, giver dig Skærmbillede Fangst Pro 1.1 en hurtig adgang til billedet fangning og skærm optagelse funktion. På dens brugergrænseflade, kan du vælge den foretrukne optagelsefunktion ved at vælge funktion udover kameraikonet i nederste højre i grænsefladen. Og så kan du klikke den store kamera-ikonet for at starte optagelsen med det samme.

billedoptagelse og skærm optagelse

Generelt sagt er Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro 1.1 blevet væsentligt forbedret i sin funktionalitet i forhold til den tidligere version. Den nyligt udgavet Kombinationen af screenshot og screencast har definitivt vendt dette værktøj til en mere omfattende skærmbillede løsning til forskellige behov. Du kan føle gratis download det nedefra og nyde at bruge det!

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 14 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmbillede Fangst.Sidst opdateret den 28-03-2016

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen