Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro 1.0 Udgivet
Kommentar

Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro 1.0 Udgivet

Senest opdateret den 05-08-2015 af

I dag er Apowersoft stolte af at kunne præsentere den nye udgave af Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro – den første version af den smarte screenshot-software. Dette værktøj gør, at du kan få en god oplevelse ud af at tage screenshots på en simpel, hurtig og professionel måde.

Hvad, der gør dette program så specielt, er, at du kan tilpasse din screenshots, som du ønsker med det simple eller avancerede redigeringsværktøj. Det er det, der tillader programmet at blive brugt i forskellige felter, fordi der er så mange fleksible valgmuligheder. Endnu bedre er, at du kan dele dine screenshots på de sociale medier ved bare et klik.

Download

Nøglefeatures i Skærmbillede Fangst Pro

Lad os tage et kig på de specielle features i dette anvendelige værktøj.

1. Capture Alt på Skærmen

Når du vil tage et screenshot af en del eller et vindue på din computer, lader dette værktøj dig gøre det ved bare nogle enkelte klik. På hovedinterfacet er der blevet givet dig 10 capture-tilstande, som kan bruges i forhold til at tage screenshots af skærmen i alle situationer. De innovative tilstande har blandt andet tilføjet menu-capture og scroll-vindue-capture, som er fantastisk smart. Når du har valgt en capture-tilstand, kan du konfigurere indstillingerne og output-formaterne som illustreret nedenfor i grafen. Efter det, tryk på kameraikonet for at capture de ting, du ønsker.

2. Rediger Screenshot og Andre Billeder

Udover selve dannelsen af et screenshot, kan du også vælge at gå til redigeringsværktøjet, som du ønsker og tilføje kommentarer eller andre elementer for at finpudse billedet. I feltet for hurtig redigering, har du valgmulighederne, former, linjer, tekst, highlights og mere for at sætte kommentarer til dit billede.

hurtig editor

Og i det avancerede billedredigeringsværktøj, kan du få adgang til endnu flere valgmuligheder for at tilpasse dit screenshot. Valgmuligheder som billedeffekter, stile eller forskellige former, fyld, børste, ændring af billedstørrelse og andet vil med sikkerhed tilfredsstille dig.

billedredigeringsprogram

Videre er, du kan gå ind i se-tab’en og tjekke de redigerede billeder i miniatureformat eller fuld skærm.

se-tab'en

På trods af evnen til at redigere screenshots tilbyder dette værktøj dig også evnen til at importere billeder og redigere dem på den tid, du ønsker.

3. Upload og Del Dit Screenshot

Ved siden af de ovenstående features, så giver Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro dig også en gratis lagerplads service, hvor du kan uploade dine billeder. Det er meget hjælpsomt, da du så hurtigt kan få adgang til dine billeder på andre computere. Hvis du ønsker, at alt skal være som en leg, så kan du endda også gå videre og beskytte dine billeder ved at tilføje kodeord. Når du er færdig med at uploade, vil du modtage et link til billedet. Du kan endda også dele dine billeder på de sociale medier med det samme. Delings- og uploadsvalgmulighederne finder du på toppen af hovedinterfacets menu, hurtig-redigeringsbjælken og avanceret-redigeringsfelt.

uploade et screenshot

4. Andet

På venstre side af hovedinterfacet kan du se et “Hurtig Starter” panel, som giver dig muligheden for at forbinde dig til det avancerede billedredigeringsværktøj, web-baseret applikation ved hjemmeside-capture og billeduploader. Disse indstillinger har uden tvivl udvidet dette værktøjs kapacitet.

Hurtig Start

Hvis du ønsker at capture et pop-up eller menu, som vil blive vist inden for et stykke tid, så er du i stand til det ved at bruge menu-capture-tilstanden, som giver dig 5 sekunder til at forberede før capturing. På en anden måde kunne du også anvende “Forsinkelse i Capture” for at gøre det på en mere fleksibel måde.

Forsinkelse i Capture

Alt i alt, Apowersoft Skærmbillede Fangst Pro giver dig succesfuldt en god one-stop løsning, som du kan bruge til at capture, redigere og dele skrivebordet og webindhold, som du ønsker. Denne app er værd at bruge for enhver skrivebordsbruger i deres digitale liv, så du burde prøve at tjekke den ud!

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 8 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilSkærmbillede Fangst.Sidst opdateret den 05-08-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen