Billedfremviser

Bedste værktøj til at vise HEIC, JPG, PNG, BMP billeder perfekt

Anmeldelser (0)
Se videoguide
SCROLL

Hurtigere! Lettere! Bedre!

Med den brugervenlige menu og de kraftfulde funktioner giver Apowersoft Billedfremviser dig den oplevelse, når du skal se billeder. Det gør brug af effektiv computerteknologi, så du kan se billedet med det samme, du klikker på det.

LÆR MERE
RAM
100%

Lav resourcebrug

Programmet bruger meget få resourcer og letter dermed byrden på din CPU. Dette betyder også, at du kan se fotos på computere med meget lav ydeevne.

Vis lange billeder nemmere

Du behøver ikke længere at trække lange billeder op og ned mere. Dette værktøj gør det muligt at scrolle med din mus for at se lange billeder nemmere. Det er det bedste alternativ til Windows Photo Viewer.

PAK SAMMEN

Understøtter mange forskellige formater

Udover populære formater som BMP, PNG, JPG og TIFF, understøtter programmet også professionelle billedeformater som HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW, osv.

LÆR MERE
PSD
Kamerabillede
PDF-filer

PDF-filer

Når du først har installeret dette program, er der ingen grund til at downloade andre PDF-læsere. Udover billeder kan værktøjet nemlig også vise PDF-filer direkte.

Fotos i andre formater

Dette program understøtter specielle formater fra PhotoShop, CoreDraw, AI og andre. Du kan også direkte åbne billeder med kameraer fra Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita eller andre producenter.

PAK SAMMEN

Tag skærmbilleder med kun ét klik

Med dette værktøj kan du tage skærmbilleder af et hvilket som helst område af din computerskærm. Det giver dig også mulighed for at tilføje linjer, tekst, pile og mange andre former for noter.

LÆR MERE

Tag skærmbillede af hvad som helst på din skærm

Dette billedvisningsprogram gør det muligt at tage skærmbilleder af hvad du vil på din skærm hurtigt med genveje, der inkluderer udsnit, programvinduer, menuer og fuldskærm.

Gem skærmbilleder nemt

Efter at have taget et skærmbillede kan du dobbeltklikke det med din mus for at kopiere grafikken til udklipsholderen og indsætte det i andre programmer. Derudover kan du også gemme det direkte som en lokal fil.

PAK SAMMEN

Rediger flere billeder ad gangen

Dette værktøj indeholder en funktion til redigering af flere billeder på samme tid. Du kan konvertere formater, skalere eller omdøbe dem med få klik.

Omdøb
Konvertering af format
Ændring af størrelse

Øjeblikkelig deling af billeder

Har du nogensinde ønsket at dele interessante billeder med dine venner, når du kan se, at de er online? Hvis dette er tilfældet, gør denne billedfremviser dette muligt på blot et par sekunder.

LÆR MERE
Cloud
Social

Personliggør deling af billeder

Du skal blot indtaste din konto og dine kodeord den første gang, og så vil du automatisk være logget ind næste gang, du vil dele billeder. Derudover kan du personliggøre de social medier, du bruger oftest.

Gratis Cloud-opbevaring

Apowersoft Billedfremviser tilbyder en gratis cloud-service. Når billedet først er oploadet, vil du modtage links til det, som du kan bruge til at dele billedet på forums, blogs, osv.

PAK SAMMEN

Mest brugervenlige grænseflade

 • hovedmenu
 • åbn billede
 • vis billede
 • slide

  Derfor skal du vælge Apowersoft Billedfremviser

  Rating: 5.0- baseret på 97 ratings.
  • Denne fotofremviser er så meget bedre end standardprogrammet på Windows. Lækkert design, nem at bruge og understøttelse af GIF. Bravo! Jeg er vild med det!

   Jeg elsker Apowersoft Billedfremviser. Jeg har mange lange billeder på min PC. Det var virkelig besværligt at se dem ved at køre op og ned med musen. Dette værktøj har løst problemet for mig. Jeg kan nu bare scrolle med musen for at se mere.

  • Som designer er jeg ofte nødt til at bruge software såsom Photoshop, CDR, AI, osv. Denne billedfremviser understøtter en lang række af formater, hvilket virkelig er en hjælp for mig. Elsker det!

   Denne billedeviser er allerede mit foretrukne billedvisningsprogram. Efter at have brugt det et stykke tid, var jeg klar over programmets udovertruffenhed. Det har alle de nødvendige funktioner såsom konvertering af format, skærmbilledetagning og mange flere. Utroligt brugbart!

  • Jeg er fotoentusiast. Jeg har taget og gemt tonsvis af billeder på min computer. Apowersoft Billedfremviser understøtter en masse forskellige formater fra forskellige kameraer og tillader mig at dele fotos til SNS med blot et enkelt klik.

   Ikke brug for Adobe længere! Denne billedefremviser åbner endda PDF-filer, og den er virkelig hurtig til det. Det er virkelig intuitivt! Du fortjener det!

   Videnscenter

   new
   Support
   Del
   Anmeldelse
   Kommentér
   Tilbage til toppen