Sådan fastgør du Screenshots til computerskærmen
Kommentar

Sådan fastgør du Screenshots til computerskærmen

Senest opdateret den 15-04-2017 af

Der kan være situationer, hvor du er nødt til at skifte frem og tilbage mellem åbne programmer/sider eller se to vinduer ved siden af hinanden på samme skræm (ved at gøre dem mindre) på skrivebordet. Det kan fx være, at du skal sammenligne eller bruge oplysninger fra et program i et andet program. Uanset, hvad årsagen måtte være, så kan du nu meget enkelt klare dette problem ved at bruge Skærmbillede Fangst Pro til at fastgøre skærmbilleder på pc-skærmen.

Dette er et professionelt program til skærmbilleder, som er specialdesignet til enkeltpersoner og virksomheder, og det giver adgang til ni optagelsestilstande herunder alt i én, menu, scroll vindue, område, friform og meget mere. For endnu bedre at imødekomme de behov, som brugere har i det daglige i forhold til henvisninger og referencer, blev en ny version (V1.3.0) frigivet. Med denne version kan brugerne nemt fastgøre skærmbilleder til computerskærmen. Nedenfor er de enkle instruktioner, der forklarer hvordan denne nye funktion anvendes.

Tips: ”Hurtig Redigering” er designet til øjeblikkelig redigering, når du tager skærmbilledet, mens ”Avanceret redigering” er til mere professionel redigering, efter at skærmbilledet er taget. Bemærk venligst, at denne funktion er kun tilgængelig i ”Quick Editor”, som indstilles under ”Output”.

output

Programmet til at fange skærmbilleder giver også flere andre muligheder, bl.a. opgavestyring af screenshots, fotokabine, billede-upload & deling, skærmoptagelse mm. Hvis du vil vide mere om, hvordan man bruger disse funktioner, kan du læse denne FAQ vejledning.

Anvendelse i forskellige scenarier

Denne funktion er meget bekvem i forhold til hverdag og arbejde. Den kan anvendes i en række forskellige scenarier som følger.

Undervisning og læring

Lærere eller elever, der har brug for at tjekke svar på en test/eksamen, kan tage skærmbilleder af standardsvar og fastgøre dem på skærmen. På den måde kan de hurtigt gennemgå opgaverne eller eksamensbesvarelserne.

læring

Webdesign

Denne nyligt tilføjede funktion kan også være en stor hjælp for webdesignere. Når der arbejdes i PS, AI, eller AE-programmer, kan det være nødvendigt at se referencematerialer, som bruges til inspiration i designprocessen.

Webdesign

Ingeniørarbejde

Når det kommer til arkitektonisk ingeniørarbejde med fx tegninger eller andet, er det afgørende vigtigt at kunne tjekke hver detalje i strukturerne for såvel sikkerheden som for for at skabe det perfekte design.

Ingeniørarbejde

Oversættelse

Oversættere behøver ikke længere at arrangere to vinduer ved siden af hinanden, eller skifte frem og tilbage mellem flere vinduer for at tjekke originalteksten. De skal nu blot fastgøre et screenshot af teksten til skærmen, og så kan de arbejde med oversættelsesopgaven direkte i Word eller Excel-dokumenterne.

Oversættelse

Nethandel

Funktionen kan også være helt perfekt, når det drejer sig om at købe ind på nettet. For nogen modeelskere kan være nødvendigt omhyggeligt at kunne sammenligne to ens produkter for at kunne vælge det produkt, der lige passer til hans/hendes individuelle stil bedst.

Nethandel

Virksomhedsdrift

Virksomhedernes medarbejdere skal ofte gøre årlig status over ydeevne, dataanalyse og foretage andre sammenligninger. I denne situation kan denne nyttige funktion bruges til at fastgøre vigtige bemærkninger og diagrammer, der skal analyseres.

Virksomhedsdrift

Generelle funktioner

Hvis du har noget vigtigt og presserende, som skal afsluttes, eller centrale punkter, der skal skrives ned, kan du fastgøre dem øverst på skrivebordet for at minde dig selv om de vigtige noter.

Generelle funktioner

Rating:4.3 /5(baseret på 10 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 15-04-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen