Juster videohastighed online

Juster videohastighed som du vil

Maksimal filstørrelse 100 MB. Download app til store filer

Nej Ja

Klik eller træk filer hertil

Maksimal filstørrelse 100 MB. Download app til store filer

Nej Ja

Er du sikker på, at du vil slette denne video?

Nej Ja

{{handle_process}}% Behandler
Udført {{fileList[0]?getShortName(fileList[0].name,20):''}}

Fejlede. Prøv venligst igen!

Nej Ja

{{Math.floor(file.upload_progress*100)}}%Indlæser
{{currentTarget == 0?startTime:endTime}} {{IsPC?' /':''}} {{duration?dateTransfer(duration):'00:00:00'}}
Videohastighed:

Sådan bruges det

Tre trin til at justere videohastigheden

 • 01

  Importer filer/p> Importer videoer fra computere eller mobilenheder

 • 02

  Juster videohastighed

  Vælg videohastigheden for at justere videohastigheden
 • 03

  Gem video

  Få forhåndsvist effekten og klik på "Download" for at gemme den

Justering af videohastigheden ved dine fingerspidser

Apowersoft online videohastighedændrer hjælpe dig med at øge videohastigheden for at vise mere indhold i en kortere periode, eller sænke videohastigheden for at se detaljerne i en ellers hurtig scene. Det giver adgang til en bred vifte af videohastigheder at vælge imellem, og lyd og videohastighed forbliver synkroniseret. Med real-time preview, kan du på forhånd se, hvordan din video vil blive.

Tilgængelig på enhver enhed, som du har

Da det er et web-værktøj til at ændre videohastigheden, kan du bruge det på enhver enhed, du ønsker. Det fungerer fuldt ud med de fleste systemer og browsere. Uanset om det er Windows, Mac, Android, iOS eller endda Chrome OS, du kører på din enhed, kan du altid bruge det til at redigere dine videoer. Du skal bare uploade dine videoer for at begynde at lave dine hurtige eller slowmotion videoer.

Helt fuldt ud på nettet

Som en cloud-baseret videohastighedændrer, kører det på nettet, hvilket giver dig mere bekvemmelighed end for eksempel desktop-software, ingen filinstallation til at optage plads på din computer, understøtter flere videoformater, gratis, osv.. Hvis du er den, der foretrækker gratis online-værktøjer i stedet for professionel tredjepartssoftware til at justere videohastighed, er dette perfekt for dig.

Nem, hurtig og gennemtænkt

Skabt af et af de mest erfarne udviklingsteams, der kender brugernes behov til bunds. Den enkle brugergrænseflade og selvforklarende funktioner gør, at brugerne hurtigt vænner sig til at bruge det – uanset om man er nybegynder eller pro. Den indbyggede nyeste avancerede algoritme hjælper dig med at behandle filen, mens du bevarer kvaliteten inden. Det vigtigste er, at de nyeste videotyper bliver tilføjet regelmæssigt, så de understøttes.

Fordelene ved os

Få video i høj kvalitet til en lav pris

 • Gratis at bruge

  I modsætning til andre Cloud-apps er dette produkt gratis at anvende uden registrering.
 • Lav uddannelsesomkostninger

  Ingen forudgående færdigheder er nødvendige. Velegnet til alle aldre.
 • Høj effektivitet

  Behandl filer ved en høj hastighed, hvilket er ganske tidsbesparende.

Hvad siger brugerne?

Hver positiv kommentar gør, at vi bevæger os fremad

 • Ben

  Nemt at bruge! Dette site er mit must-go-to værktøj hver eneste gang, når jeg har brug for at justere videohastigheden på mine videoer. Grænsefladen er yderst intuitiv, og jeg brugte meget kort tid på at lære at bruge det første gang. Det giver flere muligheder for at justere min video, hvilket er den funktion, jeg bedst kan lide. Tak.
 • Emily

  Femstjernet anbefaling! Denne online videohastighedændrer er præcis, hvad jeg har brug for. Jeg kan rigtig godt lide forhåndsvisningsfunktionen. Det vil lade mig på forhånd kontrollere, hvordan mine videoer ser ud. Sparer mig en masse tid. Cool!
 • Rico

  Jeg har i lang tid været på udkig efter sådan et onlineværktøj til at lave slowmotion-videoer. De fleste online programmer annoncerer med, at de er gratis at bruge. Men i sidste ende finder du ud af, at du skal betale for de bearbejdede videoer. Ellers kommer der et stort vandmærke i midten. Dette websted har ingen sådanne tricks.

En bekvem og praktisk online videohastighedsændrer

Har betjent 3.663.452 brugere verden over

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen